| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi istanbulda yaşıyorum ama aklım hala ankarada..kafam çok karışık.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Ben Ankara'dayım ve eşim gece 12 , 1 lere kadar çalışıyor . Çok katı tanımlamaların var , bir de evlilik meselesine neden bu kadar taktın anlamadım . Hayat evlilikten ibaret değil ve sadece mutluluk evliliğe ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
evlilik meselesine neden bu kadar düştüğüme gelince...artık belli bir yaşa geldim ve kendi yuvamı kurmak istiyorum...bu yaştan sonra ben gelip geçici çıkma tarzında ilişkiler yaşamak istemiyorum...ama hayatımda aşk istediğime göre bunun kalıcı olmasını...yani eş olarak olmasını isterim...evliliği çok istemememi neden garipsediniz ki ? hem sevdiğim şehire ankaraya başka hangi sebeple gidip yerleşebilirim ki ? geçmişte bir iş hayatım oldu 4-5 sene kadar çalıştım..ancak çok berbat bir deneyimdi...insanlarla anlaşamadım....annem vefat edip babam da emekli olunca bırakmak zorunda kaldım zaten iyi gitmiyordu...şimdi evde annem olmadığı için evin çamaşırı bulaşığı..fatura takibi vesaire gibi işleri bana kaldı...ayrıca babam benden ilgi istiyor..şu durumda işte çalışmayı istememeyi haklı görüyorum...
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi istanbulda yaşıyorum ama aklım hala ankarada..kafam çok karışık.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Ben Ankara'dayım ve eşim gece 12 , 1 lere kadar çalışıyor . Çok katı tanımlamaların var , bir de evlilik meselesine neden bu kadar taktın anlamadım . Hayat evlilikten ibaret değil ve sadece mutluluk evliliğe ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi