Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   OKUYUN (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/618165-okuyun.html)

caglayanst 06-08-2011 02:01 PM

Cevap: OKUYUN

Alıntı:

merhaba55 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804080)
benim bulundugum ortamda hickimse ne kendini ne de cevresindekileri sevmiyor herkes ikiyuzlu ve egoist iyi insanlar saf olarak goruluyor dostlar yalanci tebessumler tasiyor maddiyat herkesi teslim almis.dindarlarin cogunun din sahte kartvizitleri, boyle ortamda onlara uymakmi yoksa bu diyardan gitmekmi,ama ben niye gideyim sahteler kotuler ikiyuzluler gitsin,hakliyi savunmak haksizliga karsi cikmak benim karekterim ,magduru korusam magdur inanmiyor inansa nankor cikiyor,eskiden uzulurdum sonra anladim fazla vicdan yuklenmesi sorunummus,duyarsizlasdim .az da olsa sahte tebessummu iki yuzlulugu benimsedim.ben mukkemmel degilim ama baskalari hic mukkemmel degil,mukkemmellik kendini ve iyi samimi insanlari secebilmek ve sevmek saymak.sizler ne diyorsunuz dusuncelerime.

bulunduğum ortam derken iş ortamınızı kastediyorsunuz sanırım.. bende büyük bir okulda çalışıyorum .. öğretmenler odasına girdiğimde gördüğüm için sevindiğim arkadaşlarımın sayısı bir elimin parmaklarını geçmez.. bir avantajım sigara için her tenefüs kapının önüne çıkıyorum ve o sevdiğim kişilerin çoğuda oraya geliyor zaten.. diyeceğim şu ki herkes genellemesi hoş değil.. her ortama girdiğimde ben oradaysam benim gibilerde vardır diye düşünürüm.. diğer insanların negatif etkilerine gelince elbette iletişim olacağı için etkileniyor insan .. bunu en aza indirmek için önemsememeyi öğrenmek gerekiyor.. hemen her akşam özellikle kendimi enerjisi tükenmiş hissedersem tuzlu su ve enerji yükseltme tekniği uyguluyorum.. soğuk su dolu bir küçük şişeyi sağ arka bele gelecek yani karaciğerin üzerine gelecek şekilde tutmakta (pantolunun kenarına iliştirerek işinizi yapabilirsiniz) bu negatif enerjiyi alıyor.. dahası o kimselere karşı çıkarken karşılarına geçip işaret parmağını uzatarak değilde yanlarına geçip hafif omuzlarına dokunarak itirazınızı dile getirmenizin sizi daha az yıpratacağını en azından alacağınız yanıtın daha sağduyulu olacağına inanıyorum. ben öyle yapıyorum.. amaa hiç bir şekilde sağlıklı iletişim kuramayacağımı bildiğim kişilerden uzak duruyorum.. önemli olan sizsiniz... sevgiler...

merhaba55 06-08-2011 06:37 PM

Alıntı:

caglayanst Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804110)
bulunduğum ortam derken iş ortamınızı kastediyorsunuz sanırım.. bende büyük bir okulda çalışıyorum .. öğretmenler odasına girdiğimde gördüğüm için sevindiğim arkadaşlarımın sayısı bir elimin parmaklarını geçmez.. bir avantajım sigara için her tenefüs kapının önüne çıkıyorum ve o sevdiğim kişilerin çoğuda oraya geliyor zaten.. diyeceğim şu ki herkes genellemesi hoş değil.. her ortama girdiğimde ben oradaysam benim gibilerde vardır diye düşünürüm.. diğer insanların negatif etkilerine gelince elbette iletişim olacağı için etkileniyor insan .. bunu en aza indirmek için önemsememeyi öğrenmek gerekiyor.. hemen her akşam özellikle kendimi enerjisi tükenmiş hissedersem tuzlu su ve enerji yükseltme tekniği uyguluyorum.. soğuk su dolu bir küçük şişeyi sağ arka bele gelecek yani karaciğerin üzerine gelecek şekilde tutmakta (pantolunun kenarına iliştirerek işinizi yapabilirsiniz) bu negatif enerjiyi alıyor.. dahası o kimselere karşı çıkarken karşılarına geçip işaret parmağını uzatarak değilde yanlarına geçip hafif omuzlarına dokunarak itirazınızı dile getirmenizin sizi daha az yıpratacağını en azından alacağınız yanıtın daha sağduyulu olacağına inanıyorum. ben öyle yapıyorum.. amaa hiç bir şekilde sağlıklı iletişim kuramayacağımı bildiğim kişilerden uzak duruyorum.. önemli olan sizsiniz... sevgiler...

art56art56tesekkur ederim onerileriniz icin

nergisz 06-08-2011 11:15 PM

Alıntı:

merhaba55 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804082)
herkes evlat sahibi olabiliyor ama herkes iyi bir anne baba olamiyor ,herkes insan gorunumlu olabiliyor ama iyi insan olamiyor ama sizler iyi insanlarsiniz va insanliginizi gelistirmek icin burdasiniz,tanimadigim dostlarim sizleri seviyoruuuuum

yazılarını okudum sadece duyarlı biri bu kadar içlenebilir. o kadar öfkelenmişsinki haklsında bana göre çünkü genelinde ne değer yargısı kalmış ne saygı ne tahammül. hiçbir değeri olmayan çocuklar yetişiyorken aman canım kırılsın çocuğumdan önemlimi kırılmadımı yavrum al birdaha kır diyen zihniyetlerin bedelidir bunlar ve biz insanların haklarına geçiyorlar hiçbir edep adap bilmeden herşeyi kendileri bilir edasıyla seviyesiz ve saygısızca. ve ne yazıkki bunların sayısı çoğaldıkça sözü dinlenen kişiler haline toplum olup sanki biz anormalmişiz izlenimi uyandırıyorlar. bu kadar içimize ruhumuza acı çektirmeleri haktır ve ben hakkımı helal etmiyorum etmeyeceğimde neticede iyi aile terbiyesi almamış olabilirler ama bahşedilen akılı hiçe sayıp kolay geliyor AMAAAN BOŞVER DEMESi.. ben Allaha havale ettim öncekileri şimdikileri ve sonrakileri. sende öyle yap. afetmekse evet affetki gitsin uzaklaşsın senden. afetmezsen burnunun ucunda olur çünkü. burak hakkı haklıya yaradan versin. biz yeterki şimdiye kadar olan üzüntülerimizden arınalım gayret edelim telkinleri dinleyip huzur bahçesinde bir pencere açalım. sevgiyle.

merhaba55 07-08-2011 04:45 PM

denedim .ama herzaman dunya hayat guzel hersey mukkemmel olmuyor herzamanda olmuyor yahu,su andaki dusuncem burada hep beraber pembe gozlukler takmisiz hayatin ne kadar guzel oldugunu herseyi basarabilecegimizi birbirimizi iknaya calisiyoruz,elimde degil inanmiyorum hicbir metod herkesi iyi hayati mukkemmel yapamaz.deneeediiimm inanmiyorum bugun inanmiyorum yarin allah kerim

merhaba55 07-08-2011 04:46 PM

dusundugumu yazmassam ben ben olmam

sayuri 07-08-2011 05:05 PM

bazen ben de öyle hissediyorum. pembe gözlükle ilgili. ama bakıyorum istediklerim oluyor. ben mutlu oluyorum. cevrem ailem de mutlu oluyor o zaman.olsun varsın takayım su gözlükleri diyorum. ben iyi olacaksam neden olmasın ki. ne önemi var ki ne oldugunun

merhaba55 07-08-2011 05:32 PM

Alıntı:

sayuri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804169)
bazen ben de öyle hissediyorum. pembe gözlükle ilgili. ama bakıyorum istediklerim oluyor. ben mutlu oluyorum. cevrem ailem de mutlu oluyor o zaman.olsun varsın takayım su gözlükleri diyorum. ben iyi olacaksam neden olmasın ki. ne önemi var ki ne oldugunun

benim inanamadigim bu zaten bende deniyom ama binde bir istediklerim oluyor.olamiyorum her zaman olumlu,sizinde her isteginiz olmuyorda birbirimizi kandiriyoruz gibime geliyor

merhaba55 07-08-2011 05:38 PM

oyun bozanlik gibi gormeyin ama bulunuran ortamda cogunluga uymak inanmasanda uymak yoksa kalpleri kirmadan inandiklarini soylemekmi dogru,yada diyebilirsiniz ya uy ya bu diyardan git

merhaba55 07-08-2011 05:40 PM

ben mutlulugu basariyi allahi bana verdigi kadar kabullendim ama hayat cok cimri bana karsi,moralim bozuk belki moralim duzelir yada birinin dedigi gozumu acar diye yaziyorum

merhaba55 07-08-2011 06:01 PM

benim bir mobilya dukkanim var satislar istedigim gibi gitmiyor olumlama onerileriniz varmi tesekkur ederim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 PM.