![]() |
Cevap: OKUYUN Alıntı:
|
|
|
Cevap: OKUYUN denedim .ama herzaman dunya hayat guzel hersey mukkemmel olmuyor herzamanda olmuyor yahu,su andaki dusuncem burada hep beraber pembe gozlukler takmisiz hayatin ne kadar guzel oldugunu herseyi basarabilecegimizi birbirimizi iknaya calisiyoruz,elimde degil inanmiyorum hicbir metod herkesi iyi hayati mukkemmel yapamaz.deneeediiimm inanmiyorum bugun inanmiyorum yarin allah kerim |
Cevap: OKUYUN dusundugumu yazmassam ben ben olmam |
Cevap: OKUYUN bazen ben de öyle hissediyorum. pembe gözlükle ilgili. ama bakıyorum istediklerim oluyor. ben mutlu oluyorum. cevrem ailem de mutlu oluyor o zaman.olsun varsın takayım su gözlükleri diyorum. ben iyi olacaksam neden olmasın ki. ne önemi var ki ne oldugunun |
|
Cevap: OKUYUN oyun bozanlik gibi gormeyin ama bulunuran ortamda cogunluga uymak inanmasanda uymak yoksa kalpleri kirmadan inandiklarini soylemekmi dogru,yada diyebilirsiniz ya uy ya bu diyardan git |
Cevap: OKUYUN ben mutlulugu basariyi allahi bana verdigi kadar kabullendim ama hayat cok cimri bana karsi,moralim bozuk belki moralim duzelir yada birinin dedigi gozumu acar diye yaziyorum |
Cevap: OKUYUN benim bir mobilya dukkanim var satislar istedigim gibi gitmiyor olumlama onerileriniz varmi tesekkur ederim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 PM. |