Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   saatteki gariplik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/555443-saatteki-gariplik.html)

Elektra 22-04-2010 12:31 PM

Cevap: saatteki gariplik

Bu sadece bir rastlantı, biraz araştırdım bu konuda hakkında söylenen herhangi bir şeye rastlamadım, dediğim gibi biri beni düşünüyor inancı var, bende bunun batıl bir inanç olduğunu düşünüyorum ama onun dışında bir etki yok. Sadece rastlantı. Saate bakarsanız görürsünüz. Çok rahatsız oluyorsanız bu durumdan, ihtiyacınız dışında saate bakmayın. Sevgiler...

Megavolt 22-04-2010 02:18 PM

Bu bana şunu hatırlattı, diyelimki ertesi gün sabah 7 de kalkmak için alarmı kurdum , genelde alarmdan 15-20 sn önce kalkarım. Kendini şartlandırmayla ilgili bişey olabilir, bilinçaltının saati daha net çalışır, sen de kendini bu rakamları görmek üzere şartlandırmış olabilirsin

daLqa 22-04-2010 03:35 PM

bu olay beni ilk olduğunda çok şaşırtmıştı. Harbiden süper olay ben artık telefonu kurmuyorum. beynimde kuruyorum alarmı sevincli
Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 689844)
Bu bana şunu hatırlattı, diyelimki ertesi gün sabah 7 de kalkmak için alarmı kurdum , genelde alarmdan 15-20 sn önce kalkarım. Kendini şartlandırmayla ilgili bişey olabilir, bilinçaltının saati daha net çalışır, sen de kendini bu rakamları görmek üzere şartlandırmış olabilirsin

Elektra 23-04-2010 09:42 AM

Alıntı:

daLqa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 690291)
bu olay beni ilk olduğunda çok şaşırtmıştı. Harbiden süper olay ben artık telefonu kurmuyorum. beynimde kuruyorum alarmı sevincli

Bende çoğu zaman öyle uyanıyorum ama yine de saati kurup işi garantiye almalı. Bir de saatleri dakikası dakikasına tahmin edenler var, öyle bir arkadaşımda var. Saate bakmadan kaç olabileceğini söylüyor, en fazla 2 dk yanılma payı oluyor bazen. İşte bu çok ilginç ve şaşırtıcı. Öyle bir yeteneğim olsun isterdim, kolumda metal saat taşımaktan kurtulmuş olurdum.

Houner 23-04-2010 11:12 AM

Alıntı:

sebastin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 687018)
selamlar

ben de kısa zaman içinde dikkatimi çeken bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. aslına bakılırsa sanırım daha önce böyle birşeyle karşılaşan olmamıştır diye düşünüyorum.

ben ne zaman saate öylesine bir bakış atsam saatteki rakamların birbirinin benzeri ya da birbirinin tersi olarak rastlıyorum.

örneğin:
01:01

14:14

12:21

13:31

16:16 gibi.

son zamanlarda bu tür şeye çok rastlar oldum. hatta vaktimin büyük bir kısmında buna rastladığımı belirtmek isterim.
sizce bu rastlantı neyin nesidir?

Bence bu bi mesaj, böyle rastlantı olmaz ama mesaj nedir senin alman gereken ders nedir onu bilmiyorum (hayatın bize vereceği dersler olurya anlamamız ve gelişmemiz için öyle olabilir)

birde şöyle bilindik bir söz geldi aklıma, '' Hiç bir şey tesadüf değildir....''

commonbabyss 23-04-2010 11:48 AM

bundan kurtulmanın yolu her dakika saate bak,rastlantı ihtimalin kalmaz ,sonra kurtulursun bundan

gülpor 23-04-2010 04:16 PM

slm ... bence bu durumunuz , sizin,zihninizde farkında olmadan kaydettiğiniz ve saat bu rakamları gösterdiğinde,zihninizin size saate bakmanızı hatırlatmasından ibaret bir durum diye düşünüyorumm ...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 AM.