![]() |
Cevap: saatteki gariplik Bu sadece bir rastlantı, biraz araştırdım bu konuda hakkında söylenen herhangi bir şeye rastlamadım, dediğim gibi biri beni düşünüyor inancı var, bende bunun batıl bir inanç olduğunu düşünüyorum ama onun dışında bir etki yok. Sadece rastlantı. Saate bakarsanız görürsünüz. Çok rahatsız oluyorsanız bu durumdan, ihtiyacınız dışında saate bakmayın. Sevgiler... |
Cevap: saatteki gariplik Bu bana şunu hatırlattı, diyelimki ertesi gün sabah 7 de kalkmak için alarmı kurdum , genelde alarmdan 15-20 sn önce kalkarım. Kendini şartlandırmayla ilgili bişey olabilir, bilinçaltının saati daha net çalışır, sen de kendini bu rakamları görmek üzere şartlandırmış olabilirsin |
Cevap: saatteki gariplik bu olay beni ilk olduğunda çok şaşırtmıştı. Harbiden süper olay ben artık telefonu kurmuyorum. beynimde kuruyorum alarmı sevincli Alıntı:
|
Cevap: saatteki gariplik Alıntı:
|
Cevap: saatteki gariplik Alıntı:
birde şöyle bilindik bir söz geldi aklıma, '' Hiç bir şey tesadüf değildir....'' |
Cevap: saatteki gariplik bundan kurtulmanın yolu her dakika saate bak,rastlantı ihtimalin kalmaz ,sonra kurtulursun bundan |
Cevap: saatteki gariplik slm ... bence bu durumunuz , sizin,zihninizde farkında olmadan kaydettiğiniz ve saat bu rakamları gösterdiğinde,zihninizin size saate bakmanızı hatırlatmasından ibaret bir durum diye düşünüyorumm ... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 AM. |