Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   saatteki gariplik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/555443-saatteki-gariplik.html)

commonbabyss 21-04-2010 10:44 PM

Cevap: saatteki gariplik

veya seçilmiş kişi de olabilirsin ışık görürsün falan belli olmaz,pamuğun etkiside olabilir:D

sebastin 21-04-2010 10:52 PM

evet! en son ışığı lavaboya giderken gördüm. onu da çıkarken söndürdüm!

neyse! şaka bir yana bugün bile birkaç kez daha böyle oldu. ayrıca bunun yanı sıra işim icabı sürekli hesap işleriyle uğraşırım ve yaptığım her üç işlemden bir tanesi bu şekilde oluyor. bu da garip değil mi sizce?

Elektra 21-04-2010 10:54 PM

Resmen güldürüyorsunuz akşam akşam beni ya. girlhahaHer saati böyle rast getiren ölseydi şimdiye çoktan ölmüştüm. Bu sadece bir rastlantı. Aynı rakamların tersleriyle birlikte rast gelme olasılığını permutasyonla hesaplayalım, sizlerde o kadar sayı içerisinde ne kadarını tutturup tutturamadığınızı görüp telaşlanmayasınız ne dersiniz? Sadece rastlantıdan ibaret arkadaşlar, abartmayın bu durumu. Bana da olur çoğu zaman.

sebastin 21-04-2010 10:54 PM

Alıntı:

commonbabyss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 687110)
veya seçilmiş kişi de olabilirsin ışık görürsün falan belli olmaz,pamuğun etkiside olabilir:D

iyi de pamukla seçilmiş kişi arasında ne gibi bir bağ var acaba? ben bir bağlantı kuramadım. bi izah etsene!

sebastin 21-04-2010 10:57 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 687112)
Resmen güldürüyorsunuz akşam akşam beni ya. girlhahaHer saati böyle rast getiren ölseydi şimdiye çoktan ölmüşüm. Bu sadece bir rastlantı. Aynı rakamların tersleriyle birlikte rast gelme olasılığını permutasyonla hesaplayalım, sizlerde o kadar sayı içerisinde ne kadarını tutturup tutturamadığınızı görüp telaşlanmayasınız ne dersiniz? Sadece rastlantıdan ibaret arkadaşlar, abartmayın bu durumu. Bana da olur çoğu zaman.

olabilir! doğrudur!

benim dikkatimi çekti son zamanlarda. ben de merak ettiğim için sordum. yoksa ölecek olsam burada işim ne! arkadaş esprisine bir yanıt verdi, ben de esprisini karşılayarak cevap verdim. hepsi bu!

commonbabyss 21-04-2010 11:02 PM

fazla bi bağ yok aslında boşver ama bence bi doktora git derdin büyük,kanser 1 senin raslantı 2 :D

sebastin 21-04-2010 11:30 PM

Alıntı:

commonbabyss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 687116)
fazla bi bağ yok aslında boşver ama bence bi doktora git derdin büyük,kanser 1 senin raslantı 2 :D

olur mu yahu!
hem benim giyeceğim kefenimin modası henüz gerçekleşmedi. ayrıca ben öyle soğuk yerlerde yatamam sırtımı üşütünce çok rahatsız oluyorum belim çok ağrıyor.

maviinci 21-04-2010 11:35 PM

sebastin adam senle alay ediyor. . 23.55 i görmenle 23.23 ü yada 23.32 yi görmen arasında hiçbir fark yok. Sadece izlediğimiz filmlerde bu rakamların özel olduğu kazındı bilinç6 mıza, o yüzden aklımıza öyle ihtimaller geliyor :)

vitamin61 21-04-2010 11:39 PM

Sebastin bunun sana ilginç gelmesinde bir acayiplik yok bence. İnsan düşünebilir niye sürekli bu rakamlara rastlıyorum diye...

sebastin 21-04-2010 11:53 PM

yahu öncelikle onun alaylı davrandığının farkındayım. ayrıca bu zamana kadar bu tür rakamların bir özelliği olduğu düşüncesine de kapılmadım hiç. sadece dikkatimi çekti ve merak ettiğim için sordum, hepsi bu!

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:19 PM.