![]() |
Cevap: hayat size neler öğretti?? Hak şerleri hayreyler, Zannetme ki gayreyler, Ârif onu seyreyler Mevlâ görelim neyler, Neylerse güzel eyler ... |
Cevap: hayat size neler öğretti?? bence hayat( olaylara verdiginiz önem kadar önemlidir) bu cümle çok önemli. ne kadar önem verirseniz ,olay o kadar önem kazanır unutmayın. ve bana hayat beddua etmemeyi telafuzzumdan çıkardım bunu affetmeyi ve ayrıca bol bol şükretmeyi ögretti sevgiyle kalın... |
Cevap: hayat size neler öğretti?? hayat bana; iyi niyetin bir zaaf olduğunu paran varsa herşeyin güzel olduğunu insanların iki yüzlü olduğunu sevgilerin geçici olduğunu hayatı anlamanın zor olduğunu öğretti... |
Cevap: hayat size neler öğretti?? Alıntı:
şöyle bir hikaye hatırlıyorum bana üzülmemem için küçükken anlatıllmış bir hikayeydi elinde bir avuç tuz var bu tuza dertlerin diyelim acı ve çok bir yığın önündede 2 farklı boyutta su var bri kocaman bir göl,diğeri bir bardak su elindeki tuzu koyucağın yeri ise sen belirlersin göle atarsan serin ve taze suyu tadarsın tuz etki etmemştr bile bardağa atarsan içtikçe yüzn değişir boğazın acısıyla dahada yanar!! şimdi seçm bizde derdimizi hangisne döksek?956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:36 AM. |