![]() |
Cevap: hayat size neler öğretti?? Alıntı:
|
Cevap: hayat size neler öğretti?? Bu arada transa geçmişim galiba :D kendimi Güzin abla gibi hissettim. Bu yüzden başka konuşmuyorum sustum artıkkkk :D |
Alıntı:
blissy sevincli music45 gulensmiley 8977 cilgin897 :zpzp:dertyt678 actionsmile sevincli |
|
Cevap: hayat size neler öğretti?? bizde seni seviyoruz hemde kocamany789 |
Cevap: hayat size neler öğretti?? Hayat bana; Boşver gitsin demeyi öğretti.. Hayatta herşeyin insanlar için olduğunu öğretti.. "Asla" yerine "olabilir" demeyi öğretti.. Sonraaa, Nasıl ifade edeceğim bilmiyorum ama, "ne kadar ekmek, o kadar köfte" demeyi öğretti.. İnsan ilişkilerinin, tamamiyle çıkara dayalı olduğunu öğrettirt67.. Son olarak; Herşeyi, benim çağırdığımı ve şekillendirdiğimi öğrendim!! Ve değiştirme gücüne sahip olduğumu!!.. Sevgiyle kalın!! |
|
Cevap: hayat size neler öğretti?? hayatımda ne yaşadıysam hepsini kendimin çektiğini öğrendim.her zaman ayakta durmam gerektiğini öğrendim. ben inanıp isteyince bütün kapıların bana ardına kadar açıldığını öğrendim sevgiyle mutlu kalınsevincli |
Cevap: hayat size neler öğretti?? HAYAT,TUTSAK ETTİĞİM HAZİNEMİ, BENLİĞİMİ BULMAMA YARDIM ETTİ. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:42 PM. |