| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Kuantum ve Din Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: armenak Nickli Üyeden Alıntı bak ben de merak ettim şimdi. ama artık cevap yazmam. bu konuyu kapatıyorum. bunlar bana göre kapitalizmin bir sempatik oyunu. nasıl ki aydınlanma dini yendi ve yeni dünyayı yarattı. sonra bu yeni dünyanın tahtına oturan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 33
64 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
normalde cevap vermeyecektim çünkü bir önceki mesajda HZ. Mevlana'dan güzel bir söz var onu tekrar tekrar yazmanın yıpratma olacağına inanıyorum... fakat demişsin ki "...sonra aradaşım diyor ki spiritüel olarak senin için mümkün olmayan bir şey zaten olmazmış. e ben benim için mümkün olan şeyi emekle ter dökerek kazanamaz mıyım. ..." ben bu kadar amacını belli etmeyen bozuk ve saçma bir cümle kurmadım kuramamda... çünkü buradaki anlam spritüel ol sonra yat... böyle bir şey yok... spritüel zaten olunmaz :D çünkü her madde spritüel kavramında değerlendirilir... anlatmak istediğine de gelirsek spritüelizmde yapılan tüm aktivitelerde ciddi bir emek vardır.. en önemlisi kendini, düşüncelerini kontrol etmek vardır... bunlar taş taşımaktan daha ciddi bir emek ister aslında bu birazda emek kavramının ne olduğuna bağlı senin zihninde... eğer fiziksel bir şey emek ise o iş baştan yatar... çünkü asıl emek beyinde olur... örnek ise bir eşyayı taşırsın... o eşya orada durur değil mi? ama değişime evet dediğin anda düşünceni ne kadar taşırsan taşı (ilk zamanlar) o hareket eder, kayar tutamazsın... en önemli başka bir örneği cinsellik konusunda verebiliriz... (tabii ki de bu herkes için geçerli değildir)... eğer çocukluğunda kadınlara bir obje gözüyle bakılan bir yerde büyümüşsen ergenlikten sonra sende böyle biri olursun... derken bu senin evliliğine ailene zarar verir ve sen değişim istersin işte gerçek emek o anda başlar... bu değişim için bir emektir... bir daha hiç bir kadına cinsel obje gibi olmadığını, herkesin bedenine saygı duymaya başladığın anda emeklerin meyvesini verir... bunun da sonucunda ödüllendirilirsin... bu mesela çocuklarının sıcak bir kucaklaması olur veya çok istediğin bir ayakkabı olur belki sevgi dolu bir eş... yani bu senin isteklerine bağlı... bu hayatta öğrenmemiz gereken dersler var... bu dersleri eğer başarıyla verirsek (bu hiç kolay değildir çünkü bilinç altı, üstü bir sürü duygusal engel vardır) karne hediyesi alırız... devamı kitabımdadır :) armenak kardeşim (kinaye amaçlı yazmadım) sen de başkaları da hiç bir şeyi umursamak, öğrenmek veya muhalif olarak başkalarını dürtme sorumluluğunda, görevinde değilsiniz... istediğin şeye inanırsın, uygularsın... önemli olan şey hayatta ne olduğun... savunduğun değerleri sözde değil gerçekten yürekten uygulayabiliyormusun? önemli olan şey budur... yoksa Allah hiç bir zaman gelipte sen dua etmedin seni cehenneme atacağım demez... çünkü yarattığı bir parçasını niye acı çektirsin ki? aslında bir bakıma şu da var eğer sen hayatın boyunca düşünce ve fiziksel olarak negatif bir şey yapmamışsan (tüm duygulardan başlayarak, özellikle de cinsellik konusunda) zaten dinli imanlı olmasanda korkacağın birşeyin olmaması gerekir... çünkü temizsindir... başkasına da bunu kanıtlamak zorunda değilsindir... kendin bil, bunun rahatlığıyla dur yeter... gerisine gerek yok... hadi kendine çok iyi bak ;)
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Kuantum ve Din Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: armenak Nickli Üyeden Alıntı bak ben de merak ettim şimdi. ama artık cevap yazmam. bu konuyu kapatıyorum. bunlar bana göre kapitalizmin bir sempatik oyunu. nasıl ki aydınlanma dini yendi ve yeni dünyayı yarattı. sonra bu yeni dünyanın tahtına oturan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi