| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Kuantum ve Din Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: armenak Nickli Üyeden Alıntı şimdi arkadaşlar benim anlamadığım bazı noktalar var. tanrı bu işin neresinde? eğer metafiziğe inanmıyorsak doğal olarak tanrıyı da dışlamış oluyoruz ve o zaman bunların hepside saçmalık oluyor. şimdi bu matrix meselesi kuantum meselesi sır meselesi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #5 (permalink) | |||
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 33
64 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
zaman artık eskisi gibi değil malum 2012 arifesi... herkes istediği şekilde istediği şeyi yapmakta serbest.. dua da bir tekniktir, iki noktada hatta kuantumda... bunu yaşamış biri olarakta yazıyorum, eğer istediğimiz bir şey bizim ve hatta ailemiz için (o anki spritüel şartlar için) uygun değilse, hatim indirsen olmaz... kafanda karışmış olabilir... sana tavsiyem içinden ne geliyorsa onu yap... dua ile mutluysan dua et... ama eğer metafiziksel gerçekleri sorgulayacaksan araştırma yapman lazım... armut piş ağzıma düş ile bir noktaya varamazsın... Alıntı:
Alıntı:
benim bir arkadaşım vardı ve başı günlerce ağrıyordu... boş bir hap aldım eczaneden... o na dedim ki bak bu çok pahalı ve etkili bir ilaç baş ağrısını anında kesiyor ben yıllardır kullanırım süperdir dedim... bir kaç gün içinde geldi ve çok iyi geldiğini yıllar sonra baş ağrılarının geçtiğini söyledi... adını sordu bende sen ne zaman istersen söyle ben yurtdışında getiriyorum dedim... bu yaşanmış bir olaydır... sen neye inanırsan eğer şifa oradan gelir... umarım anlatabilmişimdir... bunuda yazmayacaktım ama arkadaşımızın kafası çok karışmış... | |||
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Kuantum ve Din Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: armenak Nickli Üyeden Alıntı şimdi arkadaşlar benim anlamadığım bazı noktalar var. tanrı bu işin neresinde? eğer metafiziğe inanmıyorsak doğal olarak tanrıyı da dışlamış oluyoruz ve o zaman bunların hepside saçmalık oluyor. şimdi bu matrix meselesi kuantum meselesi sır meselesi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi