| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi bu siteden emekli olan var mı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Kişisel gelişim yaşam boyu devam eden bir süreçtir.Dolayısı ile bundan emekli olunamaz. Ben 4 senedir buradayım :) her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. Atakan Beyin söylediklerine sonuna kadar katılmakla beraber konuyu açan arkadaşımızın kastettiği diğer ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #7 (permalink) | |
Site Yaşam Koçu Mert Ölçer Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Yani sorunu ne ise çözmüş, ilerleme kaydetmiş ve telkinleri şimdilerde ancak geliştirmek istediği spesifik konularda kullanan ve buralarda olmayan kişiler. Ben de diğer bir çok arkadaşım gibi ilk günlerden beri buralardayım, zaman zaman gelip gitmeler olsada sürekli takipteyim ve telkinleri şimdi gelişmek istediğim alanlarda hala kullanıyorum. Örneğin 3 hafta sonra yapacağım seminer sunumlarına ve atölye çalışmalarına hazırlanırken daha önce değişik kereler olduğu gibi; Topluluk karşısında konuşma telkinini de dinleyerek hazırlanıyorum. Ve diğer başka konular ve telkinler yeri geldikçe. Ve bu güne kadar burada tanışıp sürecine tanık ve kimi zaman yol arkadaşı olduğum diğerleri; yani emekli olmuş sayılabilecek :) örnekler;
Aslında arkadaşların gizlilik haklarına saldırı olmasa daha en az 10 - 15 tane etkili örneği hiç düşünmeden sıralayabilirim burada. Bu yazdıklarım sadece buna kızmayacaklarını bildiklerim.... Ve tabii hep buralarda olup, gelişimlerine devam ederken bu konuda destek arayan yeni arkadaşlara yardımcı olmak adına gönüllülük esasına dayanarak buralarda olan -sorulan anlamda- emekliliği çoktan gelmiş ama gitmeyen çok değerli bir çok arkadaş... İyiki de varlar, iyiki de buradalar... Sevgiler MERT.
__________________ HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR. http://www.mertolcer.com/ http://www.facebook.com/yasamkocum http://www.facebook.com/vizyongelistirme | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
emekli, olan, siteden |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi bu siteden emekli olan var mı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Kişisel gelişim yaşam boyu devam eden bir süreçtir.Dolayısı ile bundan emekli olunamaz. Ben 4 senedir buradayım :) her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. Atakan Beyin söylediklerine sonuna kadar katılmakla beraber konuyu açan arkadaşımızın kastettiği diğer ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi