![]() |
bu siteden emekli olan var mı yrl78art56art56 bu sitede 6 ayı geckin veya bir senedir burdayı hayatm 90 derece dondü burdan alacagım bisey kalmadı diyen varmı |
Cevap: bu siteden emekli olan var mı haha...değişik bir soru olmuş...sevincli buna cevap vermekten onur duyacağım...tamı tamına 2007 den beri sitemizin aktif üyelerinden biriyim...( bu aralar hariç...)y789 ve kesinlikle hayatım değişti...actionsmile |
Cevap: bu siteden emekli olan var mı Alıntı:
senin 90 derece dönmüş benim fırıldak gibi dönüyor yaşantım cilgin897 |
Olsa da söyler mi sence y789 2008 Mart tan beri buradayım, ömrüm olduğu sürece de burada olmayı düşünüyorum. 180 derece hayatım değişti ve değişmeye devam ediyor. Hayatta öğrenmenin yaşı ve yeri yok, bir yerden neyi ne kadar alacağınızı siz belirlersiniz. Derler ya ben ne kadar anlatırsam anlatayım, sen ne kadarını alabiliyorsun o önemli. Yoksa ben anlatırım yani sabaha kadar sevincli hiç gocunmam girlhaha Canımdan yakın canlarım var burada, yolumuz hep doğrulukta birleşiyor. İnsan doğruluktan emekli olunca neye tayin olur bilemem, çokda ilgilenmiyorum :) 2100 yılındaki toplantımıza katılmak isteyenlere kapımız açık y789 Emekliye ayrılmış olanların hayatlarında başarılar efenim smil56 (bende keh keh gülen bir smile istiyorum, duyurulur gulensmiley ) |
Cevap: bu siteden emekli olan var mı Kişisel gelişim yaşam boyu devam eden bir süreçtir.Dolayısı ile bundan emekli olunamaz. Ben 4 senedir buradayım :) her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. |
|
Yani sorunu ne ise çözmüş, ilerleme kaydetmiş ve telkinleri şimdilerde ancak geliştirmek istediği spesifik konularda kullanan ve buralarda olmayan kişiler. Ben de diğer bir çok arkadaşım gibi ilk günlerden beri buralardayım, zaman zaman gelip gitmeler olsada sürekli takipteyim ve telkinleri şimdi gelişmek istediğim alanlarda hala kullanıyorum. Örneğin 3 hafta sonra yapacağım seminer sunumlarına ve atölye çalışmalarına hazırlanırken daha önce değişik kereler olduğu gibi; Topluluk karşısında konuşma telkinini de dinleyerek hazırlanıyorum. Ve diğer başka konular ve telkinler yeri geldikçe. Ve bu güne kadar burada tanışıp sürecine tanık ve kimi zaman yol arkadaşı olduğum diğerleri; yani emekli olmuş sayılabilecek :) örnekler;
Aslında arkadaşların gizlilik haklarına saldırı olmasa daha en az 10 - 15 tane etkili örneği hiç düşünmeden sıralayabilirim burada. Bu yazdıklarım sadece buna kızmayacaklarını bildiklerim.... Ve tabii hep buralarda olup, gelişimlerine devam ederken bu konuda destek arayan yeni arkadaşlara yardımcı olmak adına gönüllülük esasına dayanarak buralarda olan -sorulan anlamda- emekliliği çoktan gelmiş ama gitmeyen çok değerli bir çok arkadaş... İyiki de varlar, iyiki de buradalar... Sevgiler MERT. |
Cevap: bu siteden emekli olan var mı Merto benim arkamdan da böyle güzel şeyler yazarsın inşallah ben -o manada-gitmeye karar verdiğim zaman :) |
Sen buralara uğrayıp gelişmelerini paylaşta en son satır eksik kalsın yazacaklarımda. Ama yinede gittiğinde keyifle yazacağım emin ol, ve herkezde keyifle okuyacak.... :) |
Cevap: bu siteden emekli olan var mı Merto düşündüm de bi ara ben de kendime bi değişim günlüğü açayım.Mecburen tembellik yapmam dinlemede sanıyorum.y789 O zaman senden sözü aldım,tamamdır vakti geldiğinde cümlelerini okumak üzere...t678 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 AM. |