Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tartışma Fikir Telakisi

Uyarılar

KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR

Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir Hayat Kanunu: Erkeğe, ya da kadına ait değil, yaşamın kanunu: Değişik bir yaşama geçmeden önce de, mutlu, akıllı, huzuru ve kendi kendinizle barışık bir hayat sürdürebilirsiniz, bunun için önce Siz değişik ol'malısınız, değişmelisiniz. Oluş nedir? Oluş her şeydir? Yer ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi

KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-08-2007, 12:29 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 231
Tesekkür: 0
81 Mesajinıza toplam 396 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ramtha333 is an unknown quantity at this point
Standart KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR

Bir Hayat Kanunu: Erkeğe, ya da kadına ait değil, yaşamın kanunu:
Değişik bir yaşama geçmeden önce de, mutlu, akıllı, huzuru ve kendi kendinizle barışık bir hayat sürdürebilirsiniz, bunun için önce Siz değişik ol'malısınız, değişmelisiniz.

Oluş nedir? Oluş her şeydir?

Yer de ve gökler de her ne varsa oluş'tur çünkü - canlı ya da cansız - tüm formlar o muhteşem Zekanın, Yaratıcı Enerjinin bir tezahürüdür Sıradan bir kaya bile bir "Oluş"a sahiptir. Benzer şekilde tüm oluş halleri -kayalardan güllere kadar- siz ve ben gibi- bu Tek Muhteşem Enerjinin eşsiz ifadeleriyiz. İçimizde doğa'yı taşıyoruz..

Kayanın doğası ona hâkim olan doğal güçler tarafından belirlenir. Kaya'nın doğası, aynı zaman da kaderi, ona hiçbir seçim hakkı tanınmadan çok öncesinde kararlaştırılmıştır. Bir gün toz olacaktır

Mis gibi kokularak salarak, kadife taç yapraklarından oluşan elbisesi ile varlık bulan gülünde bu konuda doğası nedeniyle bir seçim hakkı yoktur. Gülün biri tutup da benim dikenlerim olmasın, ya da arıları başıma toplamayım şimdi diyemez. Doğası ona Oluş'unun ifadesi olan sabit bir tezahür şekli vermiştir.

Ama insan doğası, sizin doğanız, sabit değildir. Dönüştürülebilir. Bizi Tanrının sayısız tezahüründen üstün kılan da budur. Bu gerçek bizi güçlü kılar. Bir Oluşumuzun bir özelliği olarak, her birimiz kendi kaderimizi değiştirme gücüne sahip olarak yaratılmışız demektir.

Bakalım bu nasıl mümkün olabilir

Oluş'unuz sürekli bir açılım içinde. Bu açılım içinde olması sizin tercihinize bağlı değil.

Oluş, reddetmeniz mümkün olmayan bir hediye. Doğumla gelmiş. Ama yaşantınızın bundan sonrasının nasıl açılacağı etkileyebileceğiniz bir alan. Buna seçim yapmak deniyor. Yaşam seçimlerinizin sizin gerçek sesinizi taşıması için güç kazanmak ise bu kitapçığın konusu.

Kaderinizi değiştirmeyi öğrenmeden önce, kendi içinizde bulunan ve kaderinizin yaratıldığı gizli bir yer olduğunu anlamanız gerek. Oluş'unuzun ve şu anki doğanızın buluştuğu, hayatınızla ilgili tüm yaşamsal kararların verildiği bu güç alanına bilinçli olarak girmeniz lazım. Buna Şimdiki An deniyor. Şimdi. Ve bu Şimdi, bundan sonra gelen tüm anların tohumu. Bu gizemi biraz daha açalım.

Kişisel değişimin tohumu, tam Şimdi'de yaptığınız şeydir. Şimdi'nin sonsuz güzelliği ve gizemi içinde aynı değişim tohumu sizin Yeni ve Yüksek Doğanızın da tohumudur.

Şu cümlenin anlamını tam olarak kavrarsanız, Şu An'ın, geleceğiniz üstünde kaderinizi değiştirme konusunda sahip olduğu Gücü kavrama yolunda ilk adımı atmış olacaksınız.

Eğer hemen Şimdi değişmeyi seçerseniz, gelecek sefere nasıl farklı olabilirim diye endişelenmenize gerek kalmayacak!

Aslında, Şimdi değişmeyi seçin, böylece bir başka sefer daha iyi olmak konusunda bir endişeniz asla kalmaz. Niye mi? İçinde olduğunuz anda gerçek değişimi bilinçli olarak istediğinizde, bu otomatik olarak daha iyi bir gelecek içindeki daha iyi bir siz olma ihtiyacını otomatik olarak ortadan kaldırır. Niye mi? Çünkü, her şey Şimdi sizin için çok iyi olmuş olacak ve zaten önemi olan tek zaman da Şimdi değil mi?

Her an içinde uyanık kalmaya çalışın ve kendi Şimdi'nizin size sunduğu tüm fırsatları gözlemleyin. Çabalarınızın size özel, pratik ve vurucu olmasını sağlayın. İçsel çalışmalarınız yaşamınızı daha huzurlu, sevinç dolu ve yükselen bir deneyime dönüştürmüyorsa siz değişmiyor, sadece düş görüyorsunuz demektir.

Şimdinin Gücünü kişisel değişim için kullanma işleminde bu kitapçık, her günün size getirdiği fırsatları, Şimdi özgür kalmak için nasıl kullanacağınızı anlatacak.

Şimdi'nin gücü konusundaki farkındalığınız, yaşamınızın bundan sonra karşılaşacağınız tüm zor anlarını, sizin için yeni ve gerçek anlara dönüştürecektir. Bu farkındalığı yakalamanız için size otuz farklı yoldan oluşan bir liste hazırladım. Bu anları nasıl kullanacağınızı öğrenmek, gerçek bir içsel dönüşüm yaratır yani bu kaderinize hâkim olmaya eşdeğer bir farkındalık çalışması.

Bu konuda netice almak için 30 Anahtarı hiç ara vermeden sonuna kadar okuyun. Sonra sizin için özel anlamlar taşıyan şahsi noktalara geri dönün. İzlenimlerinizle ilgili notlar alın. O dersi size daha anlamlı kılacak kişisel detayları ekleyin.

Sizi yüreklendireyim. Bu konuda göstereceğiniz gayretler, çalışmaya katacağınız katkılar, sizin evrimleşen Doğanızın bir parçası olarak geri dönecektir. Siz, içinizdeki bu Yüksek Yaşama uyanırken, doğal olarak daha yüksek ve mutlu olayları kendinize çekersiniz.

Nihai varış noktanız kendini dönüştürmek olduğunda boşa sarfedilmiş tek bir adım yoktur.



1. Şimdi Tam Zamanıdır:
KOŞTURMANIN DIŞINA ÇIKARAK, KENDİ HAYATINIZA ADIM ATIN.
Hikmeti: Yavaşlamayı göze alın. Yavaşlayın. İşte Yardım. Saatte yüz kilometre hız yapsa bile, endişeli düşünce ve duygular sizi hiçbir yere götürmez. Zamansız olanı bulabilmek için, dünyadaki bütün zamana sahipmiş gibi davranın. Daha da ötesine gidin. Koşturmadan çıkın ve Şimdi’ye adım atın.

2. Şimdi Tam Zamanıdır:
YAŞAM DENEYİMİNİZİN SORUMLULUĞUNU ALIN.
Hikmeti: Yaşamda başınıza gelenler karşısında hissettikleriniz kim olduğunuzun direk ifadesidir. Kim olduğunuz ise gizli bir şekilde değer verdiklerinizle aynıdır. Hislerinizi olduğu gibi görebilmenin tek yolu, onları size yaşatacak olayları yaşamanızı gerektirir. Çünkü gizli hazinenize çok değer veriyorsunuz. İşte yaşamınızın sorumluluğunu taşımak bu demektir.

3. Şimdi Tam Zamanıdır:
KENDİNİZLE UZLAŞMAYIN
Hikmeti: İçinde olduğunuz anda bir çelişki yaratarak, sizi bir başka zamanla ilgili bir gelecek mutluluk beklentisine sokan her türlü düşünce ve eylemden kurtulun. Gerçek Doğanız Şimdi'dir, Sonrası yoktur. Hem bölünüp hem mutlu olamazsınız. Bilinçli bir şekilde kendinizle uzlaşmaktan vazgeçin.

4. Şimdi Tam Zamanıdır
DÜNYADA TEK BAŞINIZA OLMADIĞINIZI HATIRLAYIN
Hikmeti: Hiç öyle gelmiyor gibi ama sorunları olan tek siz değilsiniz. Etrafınıza iyice bir bakmaktan korkmayın - bir başka insanla gerçekten ilgilenin - Bu kendi hakkınızdaki duygularınızda ne kadar yanıldığınızı gösterecektir! Rahatlatacaktır. Unutmayın, dünyada tek değilsiniz.

5. Şimdi Tam Zamanıdır
OLABİLECEĞİNİZİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ EN İYİNİN DE ÖTESİNE GEÇİN
Hikmeti: Herhangi biri herkesin yaptığı bir şeyi yapabilir; maksimumu elde etmek için genellikle en azı yapılır . Siz daha fazlasını yapın. Atamayacağınızı düşündüğünüz adımı atın. Göreceksiniz ki yapamayacak olan "siz" sadece, yapamayacağına inanan bir düşünceden başka bir şey değildir. Bunu görün. Ve kendinizin ötesine geçin.

6. Şimdi Tam Zamanıdır
SUCLAMAKLA HİÇ BİR ŞEY KAZANMAYACAĞINIZI İDRAK EDİN
Hikmeti:Ayakkabılarınız çok sıktığı için ayaklarınız sancıyorsa, onları neden giydirdi diye bir başkasını suçlayamazsınız. Eh o zaman, duygularınız size acı verdiğinde, niye başkasını suçluyorsunuz? Eğer acı dolu duygular, onların basıncı altında ezilmenize neden oluyorsa, o zaman onları bırakma cesareti göstermeniz gerekiyor. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. Suçlamakla hiçbir kazancınız olmaz, tam tersine acı duyarsınız.

7. Şimdi Tam Zamanıdır
ÖZÜNÜZÜN IŞIK OLDUĞUNU HATIRLAYIN
Hikmeti: Akıl, İşlerin yolunda gitmediğini söylediğinde acı çeken kalptir. Ancak gerçek doğanız ne düşünce, ne de duygudur. Siz Öz'sünüz. Ve Özünüzün kalbi Işıktır. Karanlık düşünceler içindeyken bile kendini görmesini sizden iyi bilir. Yaşamı onun gözlerinden görün. Işık özünüz olun!

8. Şimdi Tam Zamanıdır
YARGIÇ KOLTUĞUNDAN İNİN
Hikmeti: Bu dünyada en kolay şey insanların arasında bilinçsizce, tanıştığınız herkesten üstünmüş gibi dolaşmaktır. Peki ölçünüz ne? Eleştirmen kesilmiş bir öz mü? Yargıç bir zihin mi? Kendini yüksek görmek için başkalarına aşağı bakan gözlere sahip olmak nasıl bir şey? Yargıç koltuğundan aşağı inin!

9. Şimdi Tam Zamanıdır
KORKU DOLU DUYGULARINIZLA YÜŞZLEŞİN
Hikmeti: İnsanı sarsan durum diye bir şey yoktur. Titremeye başladığınızda, hata aramak için çevrenize bakmayın. İçinize bakın. Üstünde durduğunuz yer içinizdir. Sizi titreten yer, sağlam olmayan yer içinizdir. Durduğunuz yere bakarak, korkuyla yüzleştiğinizde, bastığınız yer, içiniz güçlenir. Korku dolu duygularınızla yüzleşin. Korkusuzluk kazanın.

10. Şimdi Tam Zamanıdır
BİR BAŞKASININ YÜKSELMESİNE YARDIM EDİN.
Hikmeti: Herkesten ayrı olan ben diye bir şey yoktur, bu nedenle bir şey yapması için yüreklendirdiğiniz her bir insan, kendinizi daha yukarı taşımak adına, kendinize yardım etmektir. Bu nedenle kendinizi yükseltin. İçinizden hiç gelmese bile insanlara hoş davranmaya gayret gösterin. Başaracak, yükseleceksiniz. Bir başkasının yükselmesine yardım edin.

11. Şimdi Tam Zamanıdır
BÜTÜN HINCINIZI SERBEST BIRAKIN.
Hikmeti: İnsanların size geçmişte yapmış olduğunu bir şey nedeniyle öfke duymak, kin duymak, incinmişliğe tutunmak, hınç beslemek, sizi şu anda ve burada onların kölesi yapar. İstediğiniz bu mu? İçinizi acıtan bu şeyi yeniden yeniden yaşamak yerine, başka bir şey istemeyi öğrenin. Bu Yüksek Arzu, sizi öfke dolu hınç alma duygularından kurtaracaktır.

12. Şimdi Tam Zamanıdır
SONUÇLARININ NE OLACAĞINI HİÇ DÜŞÜNMEDEN, SADECE GERÇEK (HAK) OLANI YAPIN.
Hikmeti: Doğruyu seçmenin size neye mal olacağından korkmak yerine, Doğruyu seçmek, kendinize korkusuz bir hayat hediye etmektir. Neden mi? Kaybetmekten korktuğunuz hiçbir şey asla ama asla korkusuzluğunuza kaynak olamaz. Sonuçları ne olursa olsun, doğru düşündüğünüzü yapın. Kaybedeceğiniz tek şey korkunun kendisi olacaktır.

13. Şimdi Tam Zamanıdır
BIRAKIN BOŞLUK KENDİ İÇİNİ DOLDURSUN.
Hikmeti: İçinizde hissettiğiniz boşluğu, yaptığınız, yapacağınız hiçbir şey doldurmaz. Bu nedenle onu doldurmak için kendi kendinizi boş şeylerle doldurmaktan vazgeçin. Bırakın içiniz boş kalsın. Bu ona kendini doldurma fırsatı verir "istediği şeylerle" sizin kendinize veremeyeceğiniz şeylerle. Kendini boş hissetme duygusuna son. Kendinizi bunun dışında tutun. Boşluğu doldurmayın. Bırakın boşluk kendini doldursun.

14. Şimdi Tam Zamanıdır
KENDİNİZİ BAŞKALARINA ANLATMAKTAN VAZGEÇİN.
Hikmeti: Kendinizi sürekli olarak başkalarına anlatma ihtiyacı ve sanki yaşadığınız için sürekli özür dilemeniz gerekliymiş duygusu arasında ki tek fark nedir biliyor musunuz? Kendinizi anlatırken, mazur görülmek için geçerli nedenleriniz olduğunu sıralamaktasınızdır. Kendinizi hiç kimseye anlatmak zorunda değilsiniz. Şimdi bundan vazgeçin.

15. Şimdi Tam Zamanıdır
YENİLGİNİN YÜZÜNE GÜLÜN
Hikmeti: Yenilgi kötü bir anıdan başka bir şey değildir. Hiçbir anı kendine ait gerçek bir yaşama sahip değildir. Bu ne demek? Yenilgiden duyduğunuz acı sadece ama sadece, onu hissetmek istediğinizde - çağırdığınızda -gelir. O geçmişte kalmış rahatsızlık veren düşüncenin içine girdiğinizde gelir. O yenilgiye bir kahkaha yollayarak, Şimdi'ye dönün. Şimdide kalın. Şimdi kahkaha atın.

16. Şimdi Tam Zamanıdır
SEVDİĞİNİZİN PEŞİNE DÜŞÜN
Hikmeti: Sevdiğiniz şeye öncelik verin. Yaşantınızın geri kalanı kendi başının çaresine bakacaktır. Çünkü sevgi her zaman bir yol bulur. Sevgi asla korkmaz. Korkuyla hareket etmez. Sevgi rehberiniz olduğunda, yaşamda başarı kaçınılmazdır. Onun Doğa'sı en mükemmel ödüldür. Sevdiğinizin peşine düşün. Kesinlikle sonunda mutlu bir kalp bulacaksınız

17. Şimdi Tam Zamanıdır
YAŞAMINIZA SİL BAŞTAN BAŞLAYIN
Hikmeti: Ne zaman isterseniz, yeni bir yaşama sil baştan başlayabilirsiniz. Kendinizle ilgili düşüncelerinizi geride bıraktığınız her an, yeni bir yaşama yeniden başlayabilirsiniz. Sil baştan başlamak bu demek. Ne kadar yeni olmak isterseniz, yaşamda o kadar yenileşir. Seçimlerinize bağlı. Uyanın ve Şimdi, yaşamınıza yeniden başlayın.

18. Şimdi Tam Zamanıdır
ÇENENİZİ YUKARDA TUTUN
Hikmeti: Bütün düşünceleriniz aşağı doğru gitse bile, çenenize aşağı düşmemesini söyleyin. Size uyması, başınıza yukarda durması gerektiği mesajını gönderir. Kendinizi yukarda tutun. Böylelikle gözleriniz daha yukarıları görür. Düşünceleriniz genellikle kördür, ama gözleriniz değil, değil mi? Onlar görecektir. Çenenizi yüksek tutun. Bilinç yüksekleri sever. Onun peşine takılma yürekliliğini gösterin.

19. Şimdi Tam Zamanıdır
KOYVERİN GİTSİN
Hikmeti: Uzun zamandır kendi oyununuzu sahneliyorsunuz. Arada eğlenceli sahneleri olan bir kâbusa benziyor. Bırakın Yüksek biri hayatınıza el atıp, yönetsin. Gösteriniz onun yönetiminde devam etsin. Sonra da izleyin. Mutlu son yakında! .


20. Şimdi Tam Zamanıdır
KENDİ DIŞINIZA BAKMAKTAN VAZGEÇİN
Hikmeti: Siz ne kadar tamamsanız, Yaşamınız da o kadar tamamdır. Ne fazla, ne eksik. İlişkilerinizi, işinizi, mutlu anlarınızı tarayarak kendi bütünlüğünüzü onlarda aramak, aynadaki görüntünüze bir gülüş yapıştırmaktır! Ama kaşlarınız hala çatıkken. Tamam olma hali öncelikle bir Anlayış'tır, sonra bir duygudur. Kendi dışınıza bakmaktan vazgeçin. Anlayışı arayın. İçinizde arayın. Duygusu arkadan gelecektir.

21. Şimdi Tam Zamanıdır
KENDİ YAŞAMINIZA SAHİP ÇIKIN
Hikmeti: Başkalarını mutsuz etme korkusunu mutlu etmek diye bir şey olamaz. İstediğiniz şeyle ilgili olarak başkalarının istediklerini düşünmelerine izin vermek - aynı isteğinizle ilgili hislerinizin şeklini değiştirmek... Onlar sizin hırkanızı giysin ama verdiği sıcaklığı siz hissedin! gibi olur. Gerçek mutluluk, kendi yaşamınıza sahip çıktığınızı bilmekten geçer. Yaşamınızı geri alın. Şimdi!

22. Şimdi Tam Zamanıdır
YAŞAMINIZI MÜKEMMEL BİR DÜZENE SOKUN.
Hikmeti: Yağmur damlası olmadan, okyanus olmaz. Her nehir denize akar. Her kaynak yatağını bulur, yolunu doldurur. Bir düzen vardır. En küçükten en yüce doğar ve artık küçük, küçük olmaktan çıkmıştır. Yaşamınızın her gününü hatırlayın. İçinde hakim bir düzeni olduğunu göreceksiniz. Bu akışa kendinizi bırakın. Artık küçük olmadığınızı göreceksiniz.

23. Şimdi Tam Zamanıdır
SAVAŞ MEYDANINA DALIN
Hikmeti: Gerçek güç Bilgelik çiçeğinin içinde ki tohumun hareketindedir. Öğrenmek için kendinizi savaş meydanınıza atmanız gerek. Korkmayın. Bu kavgada incinmezsiniz. Neden mi? Gönüllü olarak yüzleşilen zayıflıklarımız, daha büyük gücü karşılamaktır. Korkulu bir düşüncenin sizi bu Yeni Güçten alıkoymasına izin vermeyin. Savaşa girin. Şimdi!

24. Şimdi Tam Zamanıdır
KALBİNİZLE KAFANIZIN ARASINDAKİ FARKI KEŞFEDİN
Hikmeti: Kendinizi mutlu bir şekilde düşünemezsiniz, ama nedense tek bir karanlık düşüncenin içinde anında kaybolursunuz. Doğru, parlak düşünceler kalpten doğar. Ağır duygular ise negatif düşünceler olmaksızın varlık bulamazlar. Bunun anlamı ne? Üzgün zihin halleri zihnin sadece bir oyunudur? Üzüntü hallerinden birinin gözlerinden bakarak, kalp ve kafa arasındaki farkı görün.

25. Şimdi Tam Zamanıdır
YUKARI BAKIN!
Hikmeti: Işıksız bir lamba, dipsiz bir şişe gibidir. Kutsallığı olmayan bir yaşam da öyle. İlahi olan her zaman vardır. Onu görmekten başka şansınız kalmayıncaya kadar beklemek niye? Her zaman yukarıya bir göz atabilirsiniz. Ama doğru yöne bakmanız gerektiğini kendinize hatırlatın. Yukarı bakın. Şimdi.



26. Şimdi Tam Zamanıdır
BİR ŞEYİ BİTİRİN
Hikmeti: Yapılacak ne kadar çok iş olduğunu kafanıza takmayın. Ya da bir işin ne kadar zor olduğunu. Bir tanesini yapın! Sonra bir adım daha atarsınız. Bilinçli bir şekilde tüm sorunları bir tarafa bırakın. Gücünüz yeteni yapın. Ne olmaması gerektiği ile uğraşmayın. Dünyanın milyonlarca ilmikten oluşan muhteşem dokuması, milyonlarca ilmikten tek bir tanesi ile başlar ve tek bir tanesi ile biter. Bunu asla unutmayın.

27. Şimdi Tam Zamanıdır
SAKİNLEŞİN
Hikmeti: Deli gibi telaş içinde aradığınız yanıt, deli gibi telaşlı olur! Sakinleşmekten korkmayın. Bilmemek sorun değil. Ne yapmanız gerektiğini bilmemek, sizi öğrenme ihtiyacına yönlendirir. Berrak bir günde daha uzak mesafeleri net bir şekilde görebildiğinizi unutmayın. Yeni anlayışlar berrak bir zihinde yeşerir. Sakinleşin. Şimdi.

28. Şimdi Tam Zamanıdır
GERÇEKLERİ KORKUDAN AYIRIN
Hikmeti: Bir sorun ve onunla ilgili korku dolu duygular, tek gibi görünen farklı konulardır. Onlar, biri olmadan diğerinin olmayacağını size anlatan bir düşüncede birleşmişlerdir. Bulaşıcı hastalığa tutulmuşsanız ateşlenirsiniz gibi. Her hangi bir durumda hissedeceğiniz korku, o durum için duyacağınız arzularla aynıdır. Korkuları konulardan ayırın. Şimdi. .

29. Şimdi Tam Zamanıdır
KENDİNİZİ SAHNEDE YAKALAYIN
Hikmeti: Üstlendiğiniz herhangi bir rol ile ilgili sorun, yaşamınızın hem bir gösteri hem de gerçek olamamasından kaynaklanıyor..Göstericinin herhangi bir şekilde gösterisi ile ilgili başkalarından beklediği ve kazandığı ilgi göstericiyi gerçek yapmaz. Tıpkı aynada kendi kendinize gülmenizin sizi sevilen yapmayacağı gibi. Yaşam sadece, siz Ol'duğunuzda gerçektir. Kendinizi sahnede yakalayın ve bırakın.

30. Şimdi Tam Zamanıdır
ZAMANIN HER ZAMAN ŞİMDİ OLDUĞUNU BİLİN.
Hikmeti: Kim olduğunuzu daha sonra değiştiremezsiniz. Daha sonra yoktur. Ya şimdi vardır ya da asla. Daha sonra nazik olamazsınız. Daha sonra öğrenemezsiniz. Hayatınıza sil baştan yeniden başlamayı başaramadığınızda dahi aklınızdan çıkartmamanız gereken gerçek şu olsun: Her zaman yeniden başlayabilirsiniz. Şimdi kaderinizi değiştirme zamanıdır. Evet şimdi!

Okuyucuya özel not:
Bu öğretileri Yüksek bir kadere giden içsel güçlere dönüştürmek isteyen okuyucuların aşağıdaki çalışma yöntemini takip etmesini öneririm. Yaşamı-anda-değiştirme yöntemlerini takip edin. Her seferinde bir tek derse odaklanın. Tam bir gün boyunca sürsün mesela. O içsel dersi karşınıza çıkan her fırsatta kullanmaya niyetlenin. Bu öğretilerin size her kriz anında, her ilişkide bir şifa kaynağı olduğunu göreceksiniz. En zor anlarda dahi uyanık kalmayı kendinize hedef edinin. İçsel hayatınızın yönünü değiştirmek için Şimdi de vereceğiniz kararlarla kaderinizi değiştirebileceğinizi görün.

Son bir not:
Bu eşsiz yöntemlerden sadece bir tanesini olsun başarın - bir daha asla aynı insan olmayacaksınız. Her şey size Yeni gelecek. Zamanın yarattığı ego benlik aldanışından - kendini bilen biri olarak Kaderinizi Değiştirebileceksiniz.
1. Özgür olma kararınız şimdi başlıyor.
2. Size eziyet eden bir şeyle yaşamayı öğrenmek zorunda olduğunuza asla inanmayın. .
3. Kendinizle yetinmek kendine acımakla aynı anlama gelir.
4. Gerçek özgürlüğün temeli olan tüm saf güçler hali hazırda sizin içinizde bulunuyorlar..
5. Nereye gitmek istediğinizi düşünmekten vazgeçin ve kim olmanız gerektiğini düşünmeye başlayın.
6. Yarın kendiniz olmak adına, bugün kendinize heyecanla talimatlar vermekten vazgeçin.
7. Doğanızın değişmesi evrimle değil arzuyla gerçekleşir.


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
................KENDİMİZ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSAK OYUZ.........................
ramtha333 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2007, 11:52 AM   #2 (permalink)
cnb
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 190
Tesekkür: 0
62 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cnb is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR

14. Şimdi Tam Zamanıdır
KENDİNİZİ BAŞKALARINA ANLATMAKTAN VAZGEÇİN.
Hikmeti: Kendinizi sürekli olarak başkalarına anlatma ihtiyacı ve sanki yaşadığınız için sürekli özür dilemeniz gerekliymiş duygusu arasında ki tek fark nedir biliyor musunuz? Kendinizi anlatırken, mazur görülmek için geçerli nedenleriniz olduğunu sıralamaktasınızdır. Kendinizi hiç kimseye anlatmak zorunda değilsiniz. Şimdi bundan vazgeçin.


Ne kadar doğru bir cümle....
Şimdiye kadar hep yakınlarıma anlattım kendimi,
içleri "fakat"larla doluydu, hep kendimi haklı çıkaracak "fakat"lar....
Bence kendini anlatmaktan vazgeçmek yerine ,kendini haklı çıkarmaya çalışmaktan vazgeçmeli insan,
çünkü bu suçluluk duygusunu da körükler bi yerde.
sevgiler
cnb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2007, 07:55 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 231
Tesekkür: 0
81 Mesajinıza toplam 396 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ramtha333 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR

Başkalrından övgü bekleyen eleştrilere tahammül edemez..En iyi ne övgü beklemek nede eleştirilere aldırmak...Kendi yolumuzda ilerlemek...
__________________
................KENDİMİZ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSAK OYUZ.........................
ramtha333 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2007, 07:21 AM   #4 (permalink)
Çevirmen
 
eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 312
Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR

bende ne cok yapiyormuusm okuyunca daha iyi anladim.ozellikle son haftalar.artik yapmak istedigimi sanmiyorum.beni daha cok uzuyor cunku.
__________________
su.21
eylulx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2007, 02:18 AM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 742
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR

aylar öncesinden yazılmış bu güzel öğretileri,şimdi okuyabildim..teşekkürler ramtha333
okumadan önce olsaydı sanırım şöyle yazardım..tüh,hay allah nasıl kaçırdım ben bu yazıları,daha önce niye görmedim...derdim
ama şimdi önemli..ve şimdi hayatıma yeni bilgileri ekledim..kimbilir daha neleri ekliycem..çok sevindim..çoookk
__________________
bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar..
hülyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2007, 10:47 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 289
Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR

katiliyorum
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2008, 01:39 AM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 231
Tesekkür: 0
81 Mesajinıza toplam 396 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ramtha333 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR

paylaşım için herkese teşekkür ederim
__________________
................KENDİMİZ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSAK OYUZ.........................
ramtha333 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2008, 07:48 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 94
Tesekkür: 24
67 Mesajinıza toplam 232 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selinarosa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR

Çok güzel. Bu yazıyı daha sonra dikkatle okuyacağım. Teşekkürler.
selinarosa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2008, 10:14 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
taçyaprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 167
Tesekkür: 54
34 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
taçyaprak is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR

teşekkürler ramtha333

ben de şimdi okudum ve hayatıma dahil ettim
__________________
dünden sonra yarından önce yaşam gurur umut bitince<br /><br />yaşayamadıkça özgürce mutluluklar biter...sevsende
taçyaprak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2008, 10:30 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 152
Tesekkür: 30
63 Mesajinıza toplam 264 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esmir is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR

çok teşekkürler
arşive aldım bile
super
esmir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR

Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK 30 ANAHTAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir Hayat Kanunu: Erkeğe, ya da kadına ait değil, yaşamın kanunu: Değişik bir yaşama geçmeden önce de, mutlu, akıllı, huzuru ve kendi kendinizle barışık bir hayat sürdürebilirsiniz, bunun için önce Siz değişik ol'malısınız, değişmelisiniz. Oluş nedir? Oluş her şeydir? Yer ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.