| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi MUCİZE TELKİNLER Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız RAHAT BİR UYKU OLUMLAMASI Derin ve huzurlu bir uyku için hazırım. Sabah sakin, neşeli ve canlı bir biçimde kalktığımda tamamen olduğumu bilirim. Bu işlem her akşam ve her sabah benim için güneşin doğuşu kadar kesin ve açık bir gerçek olacak. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #23 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 0
81 Mesajinıza toplam 396 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() RAHAT BİR UYKU OLUMLAMASI Derin ve huzurlu bir uyku için hazırım. Sabah sakin, neşeli ve canlı bir biçimde kalktığımda tamamen olduğumu bilirim. Bu işlem her akşam ve her sabah benim için güneşin doğuşu kadar kesin ve açık bir gerçek olacak. Şimdi dikkatimi şu cümleye odaklıyorum: “Her şey her zaman benim sonsuz hayrım için olmaktadır. Tüm dünya ve Ben bütünün parçalarıyız ve her saniye hayatıma beni geliştiren, yükselten armağanlar girer. Allah ile birlikteyim. O benimle birlikte. Nereye gidersem benimle gelir.” Her zaman güven içerisinde uyur ve uyanırım. Büyün bedenim gevşiyor. Uykunun dinlendirici kucağına kendimi bıraktığımda, içsel bilgeliğimim kapılarını da açmış olurum. Zihnimde seyreden düşünceleri sadece izliyorum. Geleceği ve geçmişi düşünmek zorunda değilim. Sevdiklerimin sorunlarını ve ihtiyaçlarını düşünmek zorunda değilim. Hepsi Allah’ın sonsuz koruması altında. Ruhumun derinliklerinde var olan bilgeliğimin tümüne ulaşabilirim. İhtiyacım olan her şey bana oradan gelir. Şimdi görmeye, anlamaya ve yapmaya hazırım. RAHAT VE KEYİFLİ BİR UYKUYA KENDİMİ BIRAKIYORUM.
__________________ ................KENDİMİZ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSAK OYUZ......................... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi MUCİZE TELKİNLER Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız RAHAT BİR UYKU OLUMLAMASI Derin ve huzurlu bir uyku için hazırım. Sabah sakin, neşeli ve canlı bir biçimde kalktığımda tamamen olduğumu bilirim. Bu işlem her akşam ve her sabah benim için güneşin doğuşu kadar kesin ve açık bir gerçek olacak. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi