![]() |
Ynt: Evlilik bu mudur? Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, vakit ayırıp yorum yaptığınız için.... |
Ynt: Evlilik bu mudur? [ Bana bütün evlilikler böyleymiş gibi geliyor:(... Evlenen ya da evlenecek olan arkadaşlarıma yalvarıyorum adeta evlenmeyin diye....Bir düğüne gittiğimde acıyarak bakıyorum geline...Ben uzun yıllar mutluluk oyunu oynadım ya... sanki evli olan herkes öyle yapıyor diye düşünüyorum..... İnanmak istiyorum karar verdikten sonra herşeyin daha güzel olacağına.... [/quote] katılmıyorum.. iyi gittini bildiğim, uzun yıllar aynı çzigiyi korumuş evli insanlar tanıyorum ben.. mutluluk oyunu oynayan kişi kendisiyle bir etrafınıda kandırabildini sanıyor oysaa görünüor dışarıdan her bişey.. ben boşandım. 10 yıılık evlilikden 3,5 yaşındaki çocuğumlaa, 10 dk lık bi zman diliminde, hani tabir doruysa ŞAKKK die.... karar verme sürecim çok zor oldu...yıllarımı aldı.ama başardım. şimdi pişmanlık bi yana, nie bekledimki bunca zaman diorum.geçen yıllarıma acıyarak değil, beni olgunlaştırıp güçlendirdiği için gülümseyerek bakıyorum. oğlum ve kendime dairde harika planlarım var... kendine inan. super |
Ynt: Evlilik bu mudur? Ayşecim tebrik ederim sen güçlü bir kızsın...Venüs de zamanı gelince kendi için en doğru kararı alacak eminim..Daha ne kadar bunca aşağılanmaya katlanabilirki insan?Venüscüm,eğer bu adama katlanıyorsan,nedenini kendinde aramanı,kendine bu eziyeti niye layık gördüğünü araştırmanı dilerim.Bunu ister bir psikologla ister regresyonla ister hipnozla artık bu senin seçimin,kaynağını bulup farkettikten sonra ,en doğru kararı verecek cesarete de kavuşacaksındır..Biz burada karşıdan destekleyebiliriz seni,ama ciddi olarak bu konuya eğilecek bir uzmanla çalışmanı şiddetle tavsiye ederim...Sen değerlisin,sen eşsizsin.kimse senin beceriksiz ,işe yaramaz biri olduğunu söyleyemez,,lütfen bunu kocana değil kendine söyle...silkin güzelim yaa.. |
Ynt: Evlilik bu mudur? venüscüğüm sen dünyanın en güçlü insanlarrından birisin bana göre...ben o adama dünyayı dar etmiştim şimdiye kadar...oooh safan olsun..birde çocuk olup değmez bir kişiye babalık payesi verilmemiş...ablam istersen seni şifa enerjileriyle destekleyelim..belki önünü daha berrak görür..kendine çektirdiğin eziyetlere son vermek için cesaretin artar..beni yalış anlama...çektirdiğin eziyetlere son vermek için dediğimde boşanmayı kast etmedim...sadece yeter deme cesaretin olsun..eğer bende insanları biraz tanıdıysam..sen karşısında dimdik durabildiğin gün eşin geri adım atacaktır..sakın henüz hazır olmadığın bir adım atma..ama bütün bunlara neden tahammül ettiğini bulmaya çalış..bazen celladımıza aşık oluruz..bunda ayıp olan bir şey yok...sadece tedavi olman gerekir okadar..bir psikoloğun acilen yardımını almanda fayda var diye düşünüyorum..kurban olduğum allah tez günde selamet ve mutluluk versin.. |
Ynt: Evlilik bu mudur? Yaklaşık 4-5 yıl kadar önce, tesadüf eseri biriyle tanıştım...Çapa tıp fakültesinde görev yapan biri... Bir yakınımın rahatsızlığı nedeniyle kendisine gitmiştik... tedavi olurken, tanıştık ve bende o sıralar nedenini çözemediğim ama büyük sıkıntı yaratan bir problem vardı.... Göğüs kafesim adeta kilitleniyordu, ve nefes alamaz duruma geliyordum..Beni yönlendirebileceği bir uzman olup olmadığını sordum...tesadüf bu ya, o sırada bir muayene etti... ve sorunun SİNİRSEL kaynaklı olduğunu söylemişti.... biraz terapi ardından, hipnoz yaptı... hipnozla ilk o zaman tanıştım... açıkçası bu tip şeylere o zamanlar inanmıyordum... Amaa gelin görün ki... oradan çıktıktan sonra sanki üzerimden büyük biryük kalkmışçasına rahatlamış durumdaydım... ve kilitlenmeyi o derecede bir daha yaşamadım... uzunca bir süre hiçç yaşamadım... Yalnız bir hata ettim... hipnoz tedavisinin 3 kez tekrarlamak gerektiğini söylemişti, ancak ben bir daha gitmedim....:( Hayal ablacım şifa enerjileriyle desteklemekten bahsetmişsin... bunu detaylı olarak konuşmak isterim seninle... tam olarak ne olduğunu anlamadım çünkü ... ne olursa olsun desteğe çok ihtiyacım var... şimdiden çok teşekkür ederim.... Bugle haklısın, soruları kendime yöneltmem gerekiyor... Suçlamak tabiatımda yoktur zaten... herşeyin bir sebebi vardır mantığıyla hareket ederim her zaman... Yıllarca bu yaşadıklarımı... Annemi-Babamı çok üzmeme bağladım...(onlara resti çekip evlenmek istemem) Yani Allahın bana verdiği ceza diye düşündüm, sustum, bekledim, çektim... Çok teşekkür ederim desteğinize.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:02 AM. |