Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   Protesto Ediyorum! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/1636-protesto-ediyorum.html)

pisimbat 21-07-2007 01:15 AM

Ynt: Protesto Ediyorum!

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ramtha333 Nickli Üyeden Alıntı
Pisimbat anlamadığın ne? Açıklayyaım ozaman daha açık yazarsan...Anlamadığını protesto bölümüne yazmışssın biraz protesto gibi geldi ama bana bu

yahu ben seni değil kendimi pretosto ediyorum anlamdığımı belirtim cahil kaldığımı konun özünü algılayamadığımı kınadım seni değil senle alakası yok kardeşim

blook

anlattınız şeyi, anlıyamadım.. şaşkın 44 dl67

ben zaten anlamyan kedi durumundayım ayşe senin anlamman normal cat3500

ramtha333 21-07-2007 01:37 AM

pisimbat şu konu başlılarıma bidaha bak ve düşündüklerini oraya yaz bakalım..anlayıp anlamadığın her şeyii..

YAZGÜLÜ_81 21-07-2007 03:53 PM

Sitemizin bir köşesinde içki içmeyi marifet bilip de güzelim türklüğümüze ayyaşlığı yakıştıranları,böyle yazılar yazanları şiddetle kınıyor ve protesto ediyorum n9598

dost78 21-07-2007 04:07 PM

Gençliğimizi,kültürümüzü,benliğimizi,yani kısacası bütün değerlerimizi bozmaya çalışan,bizleri uyuşturan,adeta bir tvkolik haline getiren Televizyon kanallarını ve TV dizilerini protesto ediyorum

turgay0101 21-07-2007 07:27 PM

Alıntı:

elif malkoç Nickli Üyeden Alıntı
Sitemizin bir köşesinde içki içmeyi marifet bilip de güzelim türklüğümüze ayyaşlığı yakıştıranları,böyle yazılar yazanları şiddetle kınıyor ve protesto ediyorum n9598

belki yüzde yüz haklısın ama biraz daha usturuplu yaklaşalım derim ben onlarda bizim kardeşlerimiz ama değilmi kötü bi durum içinde bulunduklarını düşünüyorsak onlara yaklaşım tarzımız biraz daha yumuşak olmalı diye düşünüyorum hismiley

hayalayaz 21-07-2007 09:20 PM

sevgili elif malkoç aramızda içki bağımlısı olduğundan haberim yoktu.( ayyaşlık:içki bağımlılığı )bu insanlara yardım etmek istenirse bunun yoluda protestodan geçmez kanısındayım...pardooooon kastettiğin izmir buluşmalarında çekildiğimiz fotoğraflarsa...amenna.... sana uymayabilir bu görüntüler..ama bizi ayyaşlıkla itham etme hakkınıda vermez...ayrıca birde iftira var yazılarında..içkiyi öven bir tek yazı bile yok bence içki içenin zararı kendine..iftira atanınkini ben söylemeyeyim...gözlüklerini çıkarıp bakarsan görürsün...ayrıca yaa kardeşim içkinin türklükle ne alakası var..kötü bir şey yapmaktan kaçınıyorsan saygı duyarım ama bir kişiyi kötülük yapıyorsun diye kınarken insan kendisi daha beterini yapıyorsa şöööyle güzelce oturup kendi öz eleştirisini yapmalı diye düşünüyorum naçizane ve ilave ediyorum allah kuru iftiradan saklasın...iftiracıların şerrindende korusun....yinede saygılı sevgiler...

YAZGÜLÜ_81 22-07-2007 12:41 AM

Sevgil arkadaşlar,
Lütfen önce hayatım değişti cafesindeki son yazıları okumanızı tavsiye ediyorum.Bu konu sadece içki konusu değil,ayrıca Hayal abla sizin izmirde çekilen resimlerinizle hiç alakası yok ben onları günler önce gördüm ve hiçbir tepkim de yok, olamazdı zaten, akşam cafedeki yazılara baktığımda şöyle bir yazı gördüm" hepimiz türküz hepimiz ayyaşız" ve bu kelime beni gerçekten çok üzdü türklüğümüze bunu mu yakıştırıyoruz diye düşündüm ve tepkimi dile getirmeden edemedim
ve asla iftira gibi birşeyle ilgim olmadı olamaz
sevgiler

hayalayaz 22-07-2007 12:49 AM

sevgili elif malkoç kafeye girmedim.. sadeceizmir buluşmalarıyla ilgili resimlerde içki şişesi olduğu için yazılan herşeyi okudum..içkiyle ilgili yazıda olmadığı için ,iftira dedim..bir daha neyi nerde gördüğünü yazarsan yanlış anlaşılma olmaz.. şimdi ben birde kafeye gireyim.. saygılı sevgiler..

fato09 22-07-2007 12:50 AM

Atatürk Türkiyesini bu hale getirenleri protesto ediyorum!!!!!

25emel 22-07-2007 11:59 AM

[
Alıntı:

FATMA BAKIRCI Nickli Üyeden Alıntı
Atatürk Türkiyesini bu hale getirenleri protesto ediyorum!!!!!

Alıntı:

elif malkoç Nickli Üyeden Alıntı

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Pisimbat anlamadığın ne? Açıklayyaım ozaman daha açık yazarsan...Anlamadığını protesto bölümüne yazmışssın biraz protesto gibi geldi ama bana bu

yahu ben seni değil kendimi pretosto ediyorum anlamdığımı belirtim cahil kaldığımı konun özünü algılayamadığımı kınadım seni değil senle alakası yok kardeşim

blook

anlattınız şeyi, anlıyamadım.. şaşkın 44 dl67

relaxx!! şaşkın relaxx arkadaşlar!!! terli345

ramtha333 22-07-2007 02:33 PM

n9598 n9598 n9598 n9598 n9598

Bugle 22-07-2007 02:38 PM

Sanırım bu konunun artık forumdan kaldırılması gerekiyor...Atakan Bey ne dersiniz?

ramtha333 22-07-2007 11:18 PM

Arkadaşlar ben sanki yanlış bişey yapmışım gibi bu günler bu sitede sürekli benimle uğraşıyorlar..Birileri yanlış olanın ne olduğunu bana söylesin..Bende davranışımı değiştireyim..Yada site yöneticisi Atakan bey söylesin..Arkadaşım sen yanlış şeyler yapıyorsun bu sitede desin..Birileri bana söylesin gerçekten...Ben bu sitede bu şekilde bidaha bişey yazmak ve forumlara katılmak istemiyom gerçekten...Yazdığım tüm yazılarıda kaldırmak istiyorum...

Kimseye hakaret etmemişim.Kimseye yönelik bişeyde yazmamışım..Ama bakıyorum arkadaşlar bana kafayı takmışlar galiba..Biri çıksın bana nerede yanlış yaptığımı söylesin...

Bu davranışlar benim şevkimi kırdı gerçekten..

hayatimdegisti 22-07-2007 11:39 PM

Alıntı:

Arkadaşlar ben sanki yanlış bişey yapmışım gibi bu günler bu sitede sürekli benimle uğraşıyorlar..Birileri yanlış olanın ne olduğunu bana söylesin..Bende davranışımı değiştireyim..Yada site yöneticisi Atakan bey söylesin..Arkadaşım sen yanlış şeyler yapıyorsun bu sitede desin..Birileri bana söylesin gerçekten...Ben bu sitede bu şekilde bidaha bişey yazmak ve forumlara katılmak istemiyom gerçekten...Yazdığım tüm yazılarıda kaldırmak istiyorum...

Kimseye hakaret etmemişim.Kimseye yönelik bişeyde yazmamışım..Ama bakıyorum arkadaşlar bana kafayı takmışlar galiba..Biri çıksın bana nerede yanlış yaptığımı söylesin...

Bu davranışlar benim şevkimi kırdı gerçekten..

Sizin herhangi bir yanlış davranışınızı görmedim.Aksine kişisel gelişim ile ilgili güzel yazılar paylaşıyorsunuz.
Protesto başlığı genel olarak gerginliklere yol açabiliyor.Başka bir başlıkta yapılan tartıma buraya taşındığında yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor.Bu nedenle konunun kaldırılması istenmiş olabilir.
Lütfen paylaşımlarınıza devam ediniz...

hayalayaz 23-07-2007 03:18 AM

ramtha333cüğüm yazdıklarını henüz okuyamadım..( benim pc halen daha totto morotto )ama merak edip başlıklarına baktım,aman ha vazgeçme ...bak bu sefer ben derim..kooorkak diye ,şaka şaka..severim ben bu mevzuları .

ramtha333 01-08-2007 10:41 PM

Bilgisayarıma virüs girdi..Protesto ediyorum...MSN yi açamıyorum bu günler...MSN kendi kendine otomatik tüm çevrimiçi kişilerime garip garip mesajlar gönderiyor..Bunları ben gönderiyorum zannetmesin arkadaşlar...AVAST antivürüs programıyla 3 defa tüm yerel diskleri taradım ama yinede sorun çözülmedi..Tam yok edemiyor galiba AVAST antivürüs programı....Bunu nasıl çözeceğim...Bir belen varsa bana yardım ederse sevinirim...

eylulx 03-08-2007 07:38 PM

Alıntı:

Bilgisayarıma virüs girdi..Protesto ediyorum...MSN yi açamıyorum bu günler...MSN kendi kendine otomatik tüm çevrimiçi kişilerime garip garip mesajlar gönderiyor..Bunları ben gönderiyorum zannetmesin arkadaşlar...AVAST antivürüs programıyla 3 defa tüm yerel diskleri taradım ama yinede sorun çözülmedi..Tam yok edemiyor galiba AVAST antivürüs programı....Bunu nasıl çözeceğim...Bir belen varsa bana yardım ederse sevinirim...

hic bekleme hemen bilgisayarina format at yada attir en iyi cozum bu.temizlenmesi lazim bilgisayarin.virus programi her virusu teizleyemez malesef

üç_gömlek 05-11-2007 01:58 PM

Alıntı:

FATMA BAKIRCI Nickli Üyeden Alıntı
yolda kızlara laf atmayı erkeklik sanan zavallı zihniyeti protesto ediyorum!!!! n9598

super

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:17 AM.