![]() |
bi psikoloğa yardım bana yardım edin içim acaip yanıo ben ve en yakın arkadaşım berlinde psikoloji okuduk ama o bu haftasonu memlekete dönüo ben napcam burda onsuz tek başıma içim acıo şimdie kadar onlarca hastanın şikayetlerine baktım ama kendime çözüm bulamıorum yardımmm agl34 |
Ynt: bi psikoloğa yardım vay psiko gözüm ne yapıyorsun sen.... boşver giden gider kalan saglar bizimdir sevincli ortalama 1 ay önce de ben ev arkadasımdan ayrıldım.çok kötü oldu ya...aylar öncesinden basladım ben salya sümük ağlamaya... aha bu sitenin çogu sahittir. hatta degişim günlüğümüde o zamanlar o vesile ile açmışımdır laf aramız da! onayi neyse sayılı gün cabuk gecer demiş atalarımız büyük gün geldi çattı. toplanamıyor elimi sürmem dedim,kendi elimle topladım esyasını. yolcu etmem kim yollarsa yollasın dedim yine istikrarsızlık bu ya dayanamadım gittim kendi elimle bindirdim.ha bir de yetmezmiş gibi baktım üzülüyor kızdırdım/ güldürdüm... anlayacagın su ki sevgili arkadaşım. benim burada ki bir sürü arkadasımın arasın da tek yakın arkadasım dı.günlüğüme bir göz atarsan anlarsın bea... hepsini okumana gerek yok ayın ya 26/27 haziran gibi gitti...bak gör neler cekmiş millet t678 kendi elimle yolculadım bir daha görüşemeyecegiz muhtemelen. dünya o anlık basıma yıkıldı.sonrası zaman aşımı f678h geciyor her sey gibi bak bana hala hayat güzel! ben güzel! insanlar güzel! ne güzel yaşamak diyebiliyorum sevincli sen halledersin güveniyorum sana ben bu duygusallıkla basardıysam sen dünyaları yıkarsınbu güçlü irade ile!!... art56art56 |
Ynt: bi psikoloğa yardım bu farklı ama onla biz almanyayı feth edicektik ama şimdi ben tekim gurbette yarın yola çıkıo şimdi de ewde yok olsa sabaha kadar sarılcam bırakmıcam diom ama gelince ha bire kavga ediok napcam ben yalnız buralarda 3 gün sürmez bırakırım tezimi gelirim türkiyeye uf yaaa dunk56 |
Ynt: bi psikoloğa yardım Alıntı:
|
Ynt: bi psikoloğa yardım amma dert ettın psıko yahu demın yazdım ama gormedın herhalde cok bunalırsan atla gel ıtalyaya pazartesı bır arkadasım daha gelıyo sen de gel sevincli |
|
Ynt: bi psikoloğa yardım Biz ne yapalım sen böyle düşünüyorsan..Piskolog olduğun halde..Birde bizi düşün senden daha kötü olanları gör ve şükret...derim bende |
Bi de ne o öyle tezimi bırakacağım filan..yok artık daha neler...Ben bu yaştan sonra(32)mesleğimi değiştirip psikoloji okuyayaım.psikolog olayım diye delirirken..ııh sakın sakın... sadanim |
Ynt: bi psikoloğa yardım yaşa ne bakıon oku psikoloji 4 sene ( hoş bu benim 8.senem) |
Ynt: bi psikoloğa yardım Ben canım kadar sevdiğim arkadaşımı kaybettim ama toparlandım sen çok istediğin zaman görebileceğin arkadaşının gitmesini sorun yapıp büyütüyorsun ben hiç göremeyeceğim ama bunu kabullendim biraz daha olumlu bakarsan kendini daha iyi hissedeceksin super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:41 AM. |