![]() |
Ynt: bi psikoloğa yardım psikocum biraz geç gördğm kaç gündür giremediğim için ama sakın bırakma okulunu saçma ve klişe bulacaksın söyleyeceklerimi ama olsun ben yine söyleyecem. senin yerinde olmak isteyen bir yığın insan var emin olabilirsin. bu yönden bakınca da sen gerçekten özel ve farklı birisin. kendine haksızlık etme ve güvenini kaybetme lütfen (belki de gülersin bu yazdıklarıma bana mı anlatıyosun diye) sen bana gül içinden yine ama sakın pes etme!!! |
Ynt: bi psikoloğa yardım Alıntı:
|
Ynt: bi psikoloğa yardım INSAN KALBINDEKI GERCEK SEVGI,DORTNALA GIDEN BIR ATTIR,NE DIZGINDEN ANLAR,NE LAF DINLER...(CONFUCIUS) Psikoda biz ne dersek diyelim duygularini dizginleyemiyor,ama yapmalisin bende bircok sevdigimden ayriyim viyanadayim,ilk zaman senin gibi bavulumu alip gitmek geldi icimden ama sonradan azaliyor bu dusunceler,simdi sadece sabir ::) |
Ynt: bi psikoloğa yardım Alıntı:
ücülme yaaa pisikocum sen ücülürsen piskolocik vakalar ne yapar:) Şimdi hemen toparla kendini..eminm seni yalnız bırakmıyacak biri çalacaktır kapını bak bekle şimdi içime öle doğduuuuu:)) |
Ynt: bi psikoloğa yardım ben de bişeyler demek istiyorum,çok uzun yıllar tek başına yaşadım,liseden sonra hep tektim,ailem yoktu yanımda,ve de yokluğunu hissedebileceğim arkadaşlıklarım da olmadı,ne mutlu sana ki çok sevdiğin ,değer verdiğin bir arkadaşın var,mekanların ayrılması bence bu kadar sorun edilmemeli,kişi tek başına sapa sağlam durabilmeli hayatta.benim yalnızlıkla beraber geçim sıkıntısı derdim de vardı,tek gerçekten güç oluyor ama yalnızlığa alışmalı,umarım atlatırsın bir an önce |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:52 PM. |