![]() |
Ynt: YENİ GELEN ARKADAŞLAR herkese merhaba ttli3 bugun buldum bu siteyi ve hemen üye oldum suan sucluluk duyguları ile ilgili olan mp3ü de dinliyorum ama anlamadıgım 10-12 saat dinlenilecek denilen bu iki mp3 eşit saatlerde mi olmalı yani 6 saat suçluluk 6 saat ego güçlendirici mi dusun yoksa istedigimiz şekilde mi ayarlamalıyız suan iş yerindeyim saat ayarı olmadan biraz ego biraz sucluluk dinliyorum ya kafam çok karışık lütfen nasıl yol izlemeliyim acil yardım bu arada neden bu mp3leri dinlerken gerginlik hissediyorum suan çenem agrıyor dişlerimi sıkmaktan gevsemeye çalışıyorum ama nafile adeta kitleniyorlar ve başımda agrıyor acil bilgi yardımı lütfenn tuh788 |
Ynt: YENİ GELEN ARKADAŞLAR Alıntı:
Hoşgeldiniz super Saat ayarı yapmanız gerekmemektedir.Her gün aynı süre dinlemenizde gerekmiyor. Tek başına suçluluk dinlemek yerine bir suçluluk bir ego güçlendirici şeklinde dinleyiniz..Media playerde listeye ekle tuşu vardır o şekilde ard arda ekleyebilirsiniz.. http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar burada ego ve suçluluk telkinlerinin doğa su sesli versiyonları vardır.İndirmediyseniz indirip bunları dinleyiniz. |
Ynt: YENİ GELEN ARKADAŞLAR |
Ynt: YENİ GELEN ARKADAŞLAR merhabalar ... vien1 hoşgeldiniz yanımıza...güzel paylaşımlar dilerim... sevgiler... hismiley |
Ynt: YENİ GELEN ARKADAŞLAR merhabalar aramıza hoş geldiniz mutlu paylaşımlarınızı bekliyoruz kiss3 kiss3 |
Cevap: YENİ GELEN ARKADAŞLAR teşekkürler... |
Cevap: YENİ GELEN ARKADAŞLAR Selam olsun, hayatını değiştirenlere ve değiştirmek için çaba gösterenlere... Panik Atak rahatsızlığıyla çok mücadele ettim. Akıl akıldan üstündür dedim ve gerçekten çok güzide paylaşımların olduğu bu siteye henüz yeni üye oldum. İnşallah bu değişimin başlagıcı olur... |
Cevap: YENİ GELEN ARKADAŞLAR Hoşgeldiniz aramıza. Panik atakla ilgili Ezeli Nur arkadaşımızın çok güzel paylaşımlarını bulabilirsiniz forumda. Umarım telkinlerin de en iyi şekilde faydasını görürsünüz. Değişmeye istekli olun kendinize inanın, ben başaracağınıza inanıyorum. Mutlu ve umutlu kalın. Sevgiler. |
Cevap: YENİ GELEN ARKADAŞLAR merhaba ben de iki gündür sitenizi inceliyorum ve dinlemeye başladım ego ve suçluluk telkinlerini. aslında acilen depresyona da geçmem gerek ama önceki yorumlara göz atınca iki hafta beklemem gerektiğini gördüm. su sesi olanları kolay dinleyebiliyorum. ney sesini çok sevmeme rağmen içimde bir sıkıntı yükseliyor sebepsiz. ancak ne kadar uğraşırsam uğraşayım verilen hiçbir linkten su sesi bazlı ego mp3 üne ulaşamadım. bir de size garip gelebilir sorum ama :)) dibimden ayrılmayan bir kedim var ve ,ster istemez benle dinliyor onun için endişelenmeli miyim? |
Cevap: YENİ GELEN ARKADAŞLAR Aramıza hoşgeldin cansuyu mutlu paylaşımlar olsun. Sorun ilginçmiş. Kediciğin de hayatı değişirmiş kim bilir biz anlayamayız ki onun içindekileri. :) Kedicik senin dilinden ne kadar anlıyorsa telkinleri de o kadar anlar. Bir zararı olacağını sanmıyorum. Yine de gözün üzerinde olsun bizi de haberdar et. :) Ego güçlendiricinin doğa versiyonuna bu sayfadaki linklerden ulaşabilirsin: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html Değişim ve gelişim dolu günler. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:37 PM. |