![]() |
Cevap: YENİ GELEN ARKADAŞLAR kedimi ilgiyle izliyorum.. ve kendimdeki tepkimeleri.. stres yaşamla mücadelede önemli bir motivasyon aslında acaba diyorum stresin kendisini yok etmeye çalışarak ama sorunları çözmeyerek.. üstünü mü kapatıyoruz bişeylerin ? telkinlerle huzurlu bir limana sığınıp görmezden mi gelmek istiyoruz yaşamı.. ama sanırım.. mücadele gücüne kavuşabilmek için soluklanmanın bir zararı olmaz diyor diğer bir ses de içimden.. anlayacağınız kedimin kafası çook karışık çok :) depresyona geçsem erken mi ki ?? |
Cevap: YENİ GELEN ARKADAŞLAR Alıntı:
Sorunun kaynağını çözmeden stresi nasıl yok ederiz ki? Daha doğrusu hiç bir şey sorun değil aslında stresin varlığı asıl sorun. Ben öyle görüyorum. Stres olmadan da insan mücadele gücü bulabilir kendinde hatta stres benim mücadele gücümü düşüren bir etkendi. Stresle çok iyi başa çıktım son bir yılda kendime bakıyorum da eski stresli ruh hallerimden eser miktarda kalmış zaman zaman su yüzüne çıkan. Ama o kadar mühim değil. Çünkü sorunları strese girmeden aşmaya çalışıyorum. Telkinler huzura gitmek için bulman gereken cevapları bulduruyor. Üstünü kapatmak değil yapabilirsen bence sorunun kaynağına inmeyi sağlıyor. Telkinler huzur vermiyor aslında insanın içinde bulduğu cevaplar huzur veriyor ya da değişen bakış açısı. Olumluya odaklanmanın huzuru aslında. Stresin kaynağı negatif düşüncelerimiz değil mi çoğu zaman. Olumlu düşünen kişi nadiren stresli hisseder kendini. İçindeki sesi iyi dinle çünkü ondan öğreneceğin şeyler olacak. O ses faydan içinde konuşur bilmeden sana zararı da dokunabilir. Biz ona bilinçaltı diyoruz bazen ego diyoruz. Önemli olan o içindeki sesi nasıl yorumladığın. Seni gelişim yolundan alıkoymasına izin verme çünkü buna çalışacaktır. Çünkü değişimden korkuyor çünkü kendini tehlike altında hissediyor. Telkinleri dinlemek yaşamı görmezden gelmeyi kazandırmadı bana. Yaşamı ve yaşamın içindeki güzellikleri daha net görebilmeyi kazandırdı bana. Eskiden gözümden kaçanları çoğunu yakalamak ve onlarla mutlu olmak onlardan bir şeyler öğrenebilmek, hayatı dolu dolu yaşamak. Ben hayatı gerçekten yaşıyorum. Hem kendi hayatımın başrol oyuncusuyum hem de istediğim zaman filmi dışarıdan izleyebilen bir seyirci. Depresyon telkini için acele etme sabırlı olmanı tavsiye ederim. Önce 2 haftalık süreci tamamlayıp sağlam bir temel kurduktan sonra dinlersen daha iyi olur. Kediciğe ve sana selamlar ve sevgiler. Mutlu, umutlu ve huzurlu kal.actionsmile |
Cevap: YENİ GELEN ARKADAŞLAR kendi adıma hoşbuldum. |
Cevap: YENİ GELEN ARKADAŞLAR kedicik de stres altında saçma sapan uyuyor akşamları.. depresyona acilen ihtiyacı olduğunu oradan anlıyorum :)) stres bir miktar gerçekten gereklidir. ancak bizi atalete kaygıya sürüklememek koşuluyla.. ego mun sesinden korkmuyorum.. egom dan da korkmuyorum.. egomu düşman olarak da görmüyorum aslında biz aynı taraftayız :))) ama deneyimleriniz benim için çok anlam taşıyor.. çok teşekkür ediyor kedicik size... |
Cevap: YENİ GELEN ARKADAŞLAR selamlar.. |
Cevap: YENİ GELEN ARKADAŞLAR MERHABA HERKESE.ya özlem hanım içimde koca bi boşluk bomboş.sanki bi yük sırtınızdan atarsınız ya işte öyle.kendimi dinlediğim zaman yok hiçlik koca bi hiçlik.sanki zaman yok koca bi boşluk.öyle rahatımki o boşluğun keyfini çıkarıyorum.sizinle konuşmak dediklerinizi yapmak iyi geldi.sitenizdeki telkinleri ve yazıları okuyorum.baya güzel.anladımki işi bilen biriyle çalışmak çok iyi ve mükemmel.hep burda kalmanızı seçiyorum.ve başarılar.CENNETİN ŞARABINI İKRAM ETTİNİZ BANA.:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:34 PM. |