![]() |
Cevap: aksam gördüm burayi ve yeni üye oldum selın79 çok dusunuyorsunuz bence az düsünün bir tek şeye indirgeyin eger bunu basarırsanız sonrası kolay umarım ıyı ve güzel günler görürsünüz |
Cevap: aksam gördüm burayi ve yeni üye oldum Selin mutluluk ve mutsuzluk ruh bedenin bir koruma kalkanidir. Yaklasma Bunu once kesfetmen gerekiyor Sonra kabul etmen eft sana yardimci olur diye dusunuyorum Unutma gulumsemek bulasidir.:):):) Aglamak yoooookkk Gulmek var |
Cevap: aksam gördüm burayi ve yeni üye oldum Hayirli geceler diliyorum öncelikle adamss .dogru diyosun cok düsünen birisiyim .elimde degil takiliyor kafama.ama bu günlerde iyiyim telkinler cok iyi geldi .az düsünüyorum ve baskalarinin düsüncesini önemsemiyorum .dualarimi okuyorum.bana cok iyi geliyor rabbimle bulusmak ve konusmak.cocuklarim ile mutluyum.inaniyorum ki daha güclü olacagim telkinler beni mutlu ediyor.slmlar |
Cevap: aksam gördüm burayi ve yeni üye oldum Merhabe firdevsala dogru diyosun aglamak yok kabullenmek var.ikizlerden sonra boyle olmustum ama simdi büyüdüler artik rahatladik nefes alabiliyorum.telkinler beni mutlu ediyo terapi gibi .dualarim namazim ben aslinda mutluyum düsünmemem lazim ve baskalarinin inanaclarini kafamda tutmamaliyim.cok tsk ederim firdevsala seninde gönlüne daha güzellikler gelsin mutlu ol. |
Cevap: aksam gördüm burayi ve yeni üye oldum forum ve burda tanıdıgınız kişiler size faydalı olur dilerim sorunlarınızı aşmanızda..hoşgeldiniz.. hayat ,kendimizi de cevremizdekileride üzmeye degmeyecek kadar kısa ..mutlu hissetmek sadece bakış acısı.. |
Cevap: aksam gördüm burayi ve yeni üye oldum hosbulduk marea476 evet hayat cok kisa ins mutluluk hep bizimke olur .bakis acilarini degistiren insanlardan uzak durmak lazimmis bende simdi yapiyorum.ins bakis acim degisir .mutluluk hepimizin olur ins sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 AM. |