Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Herkese Merhaba (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/621587-herkese-merhaba.html)

ruzgart 19-08-2012 04:41 PM

Herkese Merhaba

Herkese Merhabalar ben aranıza yeni katıldım . Sizlerin yardımlarına ihtiyacım olarak sanırım . Ben şu anda ilk telkinmp3 lerini dinlemeye başladım . Bunlar Depresyon Dünde Kaldı , Kendine Güven ve Sosyallik arttırıcı olarak toplam 3 adet telkini her gece yatarken yalnızca 1 kez dinliyorum . Kendimdeki değişikleri farketmeye başladım 4. günümdeyim ve değişiyorum bunu farkettim . Benim sorum telkinleri doğru mu dinliyorum yani 1 kere dinlemek yeterli midir ? Bunun haricinde 3-5 sayısı önemli midir yani sınır var mıdır ? Kaç farklı telkini aynı anda dinleyebiliriz .. Bütün cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim . Yeniden herkese merhabalar

SOLAK_ 19-08-2012 09:14 PM

Cevap: Herkese Merhaba

Alıntı:

ruzgart Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828351)
Herkese Merhabalar ben aranıza yeni katıldım . Sizlerin yardımlarına ihtiyacım olarak sanırım . Ben şu anda ilk telkinmp3 lerini dinlemeye başladım . Bunlar Depresyon Dünde Kaldı , Kendine Güven ve Sosyallik arttırıcı olarak toplam 3 adet telkini her gece yatarken yalnızca 1 kez dinliyorum . Kendimdeki değişikleri farketmeye başladım 4. günümdeyim ve değişiyorum bunu farkettim . Benim sorum telkinleri doğru mu dinliyorum yani 1 kere dinlemek yeterli midir ? Bunun haricinde 3-5 sayısı önemli midir yani sınır var mıdır ? Kaç farklı telkini aynı anda dinleyebiliriz .. Bütün cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim . Yeniden herkese merhabalar

Rüzgar Hoş geldin 956k
Yukarıda dinlediğin telkinlerden önce ego ve suçluluğu en başta dinlemen gerekiyordu.
Ego ve suçluluğu her gün 8 sa dinle 2 hafta kadar sonrasında kendine güveni ekle 21 gün dinle sonra başka bir telkin koyuver ihtiyacına göre tabi.
1 kere dinlemek değil 21 günlük periyodlarla dinleyeceksin ta ki bilinçlatın temizlenene kadar
sevgi ve mutluluk ile

sweeet 20-08-2012 02:38 AM

Aramıza hoş geldiniz. Telkinleri bir kere dinlemek görüp görceğiniz etkinin çok çok azı olabilir. Sevgili solak arkadaşımız da açıklamış. Günde toplam 8 saat ego+ suçluluğu iki hafta dinleyin ve dilerseniz suçluluğu çıkarıp yeni telkin ekleyebilirsiniz. O andan itibaren de 21 gün süreci başlatabilirsiniz. Lütfen gelişmelerinizi paylaşın. İyi bayramlar.

Sevgiler.

ruzgart 08-09-2012 12:38 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828380)
Aramıza hoş geldiniz. Telkinleri bir kere dinlemek görüp görceğiniz etkinin çok çok azı olabilir. Sevgili solak arkadaşımız da açıklamış. Günde toplam 8 saat ego+ suçluluğu iki hafta dinleyin ve dilerseniz suçluluğu çıkarıp yeni telkin ekleyebilirsiniz. O andan itibaren de 21 gün süreci başlatabilirsiniz. Lütfen gelişmelerinizi paylaşın. İyi bayramlar.

Sevgiler.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hocam . Söylediklerinizi silbaştan yapıyorum yarından itibaren bakalım sonuç neler değişecek ? teşekkürler

ruzgart 08-09-2012 12:47 AM

Alıntı:

SOLAK_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828360)
Rüzgar Hoş geldin 956k
Yukarıda dinlediğin telkinlerden önce ego ve suçluluğu en başta dinlemen gerekiyordu.
Ego ve suçluluğu her gün 8 sa dinle 2 hafta kadar sonrasında kendine güveni ekle 21 gün dinle sonra başka bir telkin koyuver ihtiyacına göre tabi.
1 kere dinlemek değil 21 günlük periyodlarla dinleyeceksin ta ki bilinçlatın temizlenene kadar
sevgi ve mutluluk ile

Anladım yanlış yapmışım gerçekten de şimdiye kadar boşuna karma karışık dinlemişim ben yazdıklarınızı daha yeni okudum , çok teşekkür ederim hocam şimdi silbaştan aynen söylediklerinizi yapıyorum bakalım neler değişecek hayatımda ? Çok teşekkür ederim ilginiz için

sweeet 08-09-2012 01:36 AM

Boşuna diye düşünmeyin böyle yapsakdınız daha kolay bir süreç olurdu belki. Daha kolay etkilerinin farkına varırdınız. Ama bence bazen etkilerini gördüğü halde bunu farketmeyen insanlar var. Siz siz olun değişime açık olun istekli olun gerisi kolay olacaktır.

Sonuçlarını da paylaşmanızı bekliyoruz.

Sevgiler.

ruzgart 28-09-2012 03:09 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829754)
Boşuna diye düşünmeyin böyle yapsakdınız daha kolay bir süreç olurdu belki. Daha kolay etkilerinin farkına varırdınız. Ama bence bazen etkilerini gördüğü halde bunu farketmeyen insanlar var. Siz siz olun değişime açık olun istekli olun gerisi kolay olacaktır.

Sonuçlarını da paylaşmanızı bekliyoruz.

Sevgiler.

Daha başlangıç yapamadım telkinleri dinlemeye size son bir sorum olacak 8 saat dinlemem gerektiğini söylediniz suçluluk ve egoyu ben tek kulaklıkla bunu dinlesem etkisi olur mu çünkü 8 saat her iki kulaklıkla aynı anda çalışırken bunları dinleme şansım yok , tek kulaklıkla etkisini görür müyüm sizce ? yoksa çift kulaklık takmalı mıyım mp3player dan dinleme yapıcam yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

sweeet 28-09-2012 03:39 PM

Bence sıkıntı olmaz. Öyle de dinleyebilirsiniz.

ruzgart 28-09-2012 04:08 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831022)
Bence sıkıntı olmaz. Öyle de dinleyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim + iyi ki varsınız , yarından itibaren başlıyorum değişimleri sizlerle paylaşıcam mutluk ve sağlıkla kalın teşekkürler

sweeet 28-09-2012 04:34 PM

Güzel haberlerini bekliyoruz ruzgart.

Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 PM.