Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Herkese Merhaba (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/621587-herkese-merhaba.html)

ruzgart 19-08-2012 04:41 PM

Herkese Merhaba

Herkese Merhabalar ben aranıza yeni katıldım . Sizlerin yardımlarına ihtiyacım olarak sanırım . Ben şu anda ilk telkinmp3 lerini dinlemeye başladım . Bunlar Depresyon Dünde Kaldı , Kendine Güven ve Sosyallik arttırıcı olarak toplam 3 adet telkini her gece yatarken yalnızca 1 kez dinliyorum . Kendimdeki değişikleri farketmeye başladım 4. günümdeyim ve değişiyorum bunu farkettim . Benim sorum telkinleri doğru mu dinliyorum yani 1 kere dinlemek yeterli midir ? Bunun haricinde 3-5 sayısı önemli midir yani sınır var mıdır ? Kaç farklı telkini aynı anda dinleyebiliriz .. Bütün cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim . Yeniden herkese merhabalar

SOLAK_ 19-08-2012 09:14 PM

Cevap: Herkese Merhaba

Alıntı:

ruzgart Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828351)
Herkese Merhabalar ben aranıza yeni katıldım . Sizlerin yardımlarına ihtiyacım olarak sanırım . Ben şu anda ilk telkinmp3 lerini dinlemeye başladım . Bunlar Depresyon Dünde Kaldı , Kendine Güven ve Sosyallik arttırıcı olarak toplam 3 adet telkini her gece yatarken yalnızca 1 kez dinliyorum . Kendimdeki değişikleri farketmeye başladım 4. günümdeyim ve değişiyorum bunu farkettim . Benim sorum telkinleri doğru mu dinliyorum yani 1 kere dinlemek yeterli midir ? Bunun haricinde 3-5 sayısı önemli midir yani sınır var mıdır ? Kaç farklı telkini aynı anda dinleyebiliriz .. Bütün cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim . Yeniden herkese merhabalar

Rüzgar Hoş geldin 956k
Yukarıda dinlediğin telkinlerden önce ego ve suçluluğu en başta dinlemen gerekiyordu.
Ego ve suçluluğu her gün 8 sa dinle 2 hafta kadar sonrasında kendine güveni ekle 21 gün dinle sonra başka bir telkin koyuver ihtiyacına göre tabi.
1 kere dinlemek değil 21 günlük periyodlarla dinleyeceksin ta ki bilinçlatın temizlenene kadar
sevgi ve mutluluk ile

sweeet 20-08-2012 02:38 AM

Aramıza hoş geldiniz. Telkinleri bir kere dinlemek görüp görceğiniz etkinin çok çok azı olabilir. Sevgili solak arkadaşımız da açıklamış. Günde toplam 8 saat ego+ suçluluğu iki hafta dinleyin ve dilerseniz suçluluğu çıkarıp yeni telkin ekleyebilirsiniz. O andan itibaren de 21 gün süreci başlatabilirsiniz. Lütfen gelişmelerinizi paylaşın. İyi bayramlar.

Sevgiler.

ruzgart 08-09-2012 12:38 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828380)
Aramıza hoş geldiniz. Telkinleri bir kere dinlemek görüp görceğiniz etkinin çok çok azı olabilir. Sevgili solak arkadaşımız da açıklamış. Günde toplam 8 saat ego+ suçluluğu iki hafta dinleyin ve dilerseniz suçluluğu çıkarıp yeni telkin ekleyebilirsiniz. O andan itibaren de 21 gün süreci başlatabilirsiniz. Lütfen gelişmelerinizi paylaşın. İyi bayramlar.

Sevgiler.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hocam . Söylediklerinizi silbaştan yapıyorum yarından itibaren bakalım sonuç neler değişecek ? teşekkürler

ruzgart 08-09-2012 12:47 AM

Alıntı:

SOLAK_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828360)
Rüzgar Hoş geldin 956k
Yukarıda dinlediğin telkinlerden önce ego ve suçluluğu en başta dinlemen gerekiyordu.
Ego ve suçluluğu her gün 8 sa dinle 2 hafta kadar sonrasında kendine güveni ekle 21 gün dinle sonra başka bir telkin koyuver ihtiyacına göre tabi.
1 kere dinlemek değil 21 günlük periyodlarla dinleyeceksin ta ki bilinçlatın temizlenene kadar
sevgi ve mutluluk ile

Anladım yanlış yapmışım gerçekten de şimdiye kadar boşuna karma karışık dinlemişim ben yazdıklarınızı daha yeni okudum , çok teşekkür ederim hocam şimdi silbaştan aynen söylediklerinizi yapıyorum bakalım neler değişecek hayatımda ? Çok teşekkür ederim ilginiz için

sweeet 08-09-2012 01:36 AM

Boşuna diye düşünmeyin böyle yapsakdınız daha kolay bir süreç olurdu belki. Daha kolay etkilerinin farkına varırdınız. Ama bence bazen etkilerini gördüğü halde bunu farketmeyen insanlar var. Siz siz olun değişime açık olun istekli olun gerisi kolay olacaktır.

Sonuçlarını da paylaşmanızı bekliyoruz.

Sevgiler.

ruzgart 28-09-2012 03:09 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829754)
Boşuna diye düşünmeyin böyle yapsakdınız daha kolay bir süreç olurdu belki. Daha kolay etkilerinin farkına varırdınız. Ama bence bazen etkilerini gördüğü halde bunu farketmeyen insanlar var. Siz siz olun değişime açık olun istekli olun gerisi kolay olacaktır.

Sonuçlarını da paylaşmanızı bekliyoruz.

Sevgiler.

Daha başlangıç yapamadım telkinleri dinlemeye size son bir sorum olacak 8 saat dinlemem gerektiğini söylediniz suçluluk ve egoyu ben tek kulaklıkla bunu dinlesem etkisi olur mu çünkü 8 saat her iki kulaklıkla aynı anda çalışırken bunları dinleme şansım yok , tek kulaklıkla etkisini görür müyüm sizce ? yoksa çift kulaklık takmalı mıyım mp3player dan dinleme yapıcam yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

sweeet 28-09-2012 03:39 PM

Bence sıkıntı olmaz. Öyle de dinleyebilirsiniz.

ruzgart 28-09-2012 04:08 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831022)
Bence sıkıntı olmaz. Öyle de dinleyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim + iyi ki varsınız , yarından itibaren başlıyorum değişimleri sizlerle paylaşıcam mutluk ve sağlıkla kalın teşekkürler

sweeet 28-09-2012 04:34 PM

Güzel haberlerini bekliyoruz ruzgart.

Sevgiler.

ruzgart 01-10-2012 12:14 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831025)
Güzel haberlerini bekliyoruz ruzgart.

Sevgiler.

Çok soru sorduğumun farkındayım ama yanlış birşey yapmak istemediğim için sizlere soruyorum mazur görün beni lütfen . Benim merak ettiğim birşey var ben düzenli olarak film izlerim pc den , şimdi sormak istediğim şu bu telkinleri müziği duyabileceğim şekilde açsam ve aynı anda pc de yüksek ses ile film izlesem yine de bilinçaltım bunu alır mı bunu merak ediyorum yani kısacası bir sakıncası olur mu kısık sesle telkinleri açıp aynı anda başka pc den tv izlemek gibi şeyler bana engel olur mu yardımcı olur musunuz ?

ruzgart 28-01-2014 12:32 AM

yeniden merhabalar yaklaşık olarak 2 sene önce kayıt olmuştum bu foruma daha sonra telkinleri dinlemeyi bıraktım forumu da bıraktım zaten toplamda 21 gün dinledim telkinleri daha sonra bıraktım işten güçten vakit bulamadım o zamanlar .. Şunu söylemem gerekir ki ego telkini bende çok işe yaramıştı . Bana o zamanlar suçluluğu 2 hafta dinle sonra listeden çıkar demiştiniz şimdi yeniden dinlemeyi düşünüyorum telkinleri uzun bir süre dinlersem suçluluk ve ego telkinlerinin zararlı etkileri mi olur 3x21 şeklinde dinlemek istiyorum suçluluk ve egoyu bir sıkıntısı olur mu sizce ? bir de birkaç tane isme özel telkin almayı düşünüyorum sorunlarımla alakalı özellikle kpss setini düşünüyorum planlarım bunlar bu sefer kalıcı olmak istiyorum forumda bu gece başladım dinlemeye ego ve suçluluk dinliyorum şu an

sweeet 28-01-2014 08:58 PM

Telkinleri kulağına ses gelecek şekilde açıp başka işlerle uğraşabilirsin. TV veya film izleyip müzik dinleyebilir, ders çalışabilirsin.

Zararı olmaz sil baştan yapmak gerekiyor bazen suçluluk telkinini dinleme ihtiyacı duyulur. Özellikle iç sesin seni veya başkalarını suçlamaya başladıysa listeye eklenmelidir.

Bir de iş güç mazeret değil gece uyurken bile dinleyebilirsin.

Sevgiler.

ruzgart 29-01-2014 08:29 PM

haklısınız bahane üretmek kolay geliyor bana ,artık birşeyler değişmeli hayatımda bunun için ne gerekiyorsa yapıcam daha olumlu bir hayata adım atmam için neler gerekiyor bu konularda bilgim yok olumlamalar falan abim uğraşıyor bu işlerle ama anlattıklarından hiçbirşey anlamıyorum . Araştırıyorum forumda çok bilgi var vakit buldukça karıştırıyorum umarım başarabilirim . Hayatın hep olumsuz tarafını gören ve çok agresif bir insanım bunlardan kurtulmak istiyorum . İstemeden sevdiklerimi kırıyorum bu sinir yüzünden hep kavga ediyorum dışarıda sinirlerim yatışmıyor abim çok sakin biri ben tam zıttıyım çok sinirliyim bu huyumdan kurtulmam lazım bakalım neler yapabilicem

sweeet 30-01-2014 12:17 AM

Başarmayı umuyorum değil başaracağıma inanıyorum doğru cümle.

Sinirlilik halin için de şu olumlamayı önerebilirim.

Merkezimdeyim, dengeliyim. Huzur benim doğal halim. Huzurluyum. Sakinim. Dingin bir su kadar sakin ve huzurluyum. Huzur benim. İnsanlara huzur veriyorum. Bana huzur veren insanlar etrafımda.

Özellikle uygun bir zamanda bunları yüksek sesle hatta ayna karşısında gözlerinin içine bakarak ve inananrak söylemeye çalış. Bu ara elimdeki kitap yıka beynini onda da bilinçaltına bu tarz cümlelerle etki edilebileceğini anlatıyor. Telkin olur, olumlama olur, neuroformat tekniği olur, EFT olur NLP olur sonuçta amaç tek. Daha olumlu bir düşünce tarzı eşittir daha iyi bir hayat.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:29 PM.