Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Merhabaa :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/620946-merhabaa.html)

Gorkem01 04-04-2012 08:44 PM

Merhabaa :)

Arkadaslar Aranıza yenı katıldım,sosyal fobim var ona çözüm ararken buraya geldım siteye girdiğim andan beri,ego ve sucluluk telkınlerını dınlıyorum muthıs kafa agrısı yaptı ancak ınanıyorum ınsallah ısıme yarar :)

ıyı forumlar :)

sweeet 04-04-2012 11:16 PM

Cevap: Merhabaa :)

Hoşgeldiniz aramıza. Bu ağrıları iyileşme sürecinin işareti olarak görüp en kısa sürede geçeceğine inanırsanız her şey daha güzel ve kolay olur.

Değişimleriniz istediğiniz yönde gelişiminiz bol olsun. İyi forumlar.

FeedBacQ 05-04-2012 09:19 AM

Hoş geldin Görkem =)) bahsettiklerini çoğunlukla yaşayan var en azından kendimden biliyorum ama dert etme geçici mesala bana saçma geldiği bile oluyo kendi kendime diyorum olur mu lan öyle şey bilinç altına etki filan ama şöyle bi söz vardır "Tırtılın kelebeğe dönüştüğü bu dünyada olmaz olmaz demeyeceksin" zaten işe yaradığını şurdan anlayayabiliyorum telkinleri dinlemeyi bıraktığım anda yine o karamsar dünyadan elini eteğini çekmiş moda dönüyorum kıskaca girmiş gibi öyleki düşünmekten kitleniyorum.. Birde şu var tabii forumda olduğuma göre ve yazdiğima göre telkinleri dinliyorum ve işe yarıyo demektir kısaca vazgeçme =))

Gorkem01 05-04-2012 07:27 PM

Hoşbulduk :) Ben ınanıyorm ınsallah duzelır :) vazgecmıyecegım sonucta denemekten zarar gelmez,işime yararsa daha guzel olur tabıkı :)

Mirilli 05-04-2012 08:04 PM

Alıntı:

Gorkem01 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822458)
Hoşbulduk :) Ben ınanıyorm ınsallah duzelır :) vazgecmıyecegım sonucta denemekten zarar gelmez,işime yararsa daha guzel olur tabıkı :)

Hoş geldin Görkem
Akışına bırak ve gerektiği müddetçe dinle
Etkilerini gören yüzlerce kişiden sadece birisiyimsevinclisevincli
Ben tam not veriyorum dinlediğim telkinlere

956kSevgi ve güzellikle

Gorkem01 06-04-2012 11:13 PM

Alıntı:

Mirilli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822462)
Hoş geldin Görkem
Akışına bırak ve gerektiği müddetçe dinle
Etkilerini gören yüzlerce kişiden sadece birisiyimsevinclisevincli
Ben tam not veriyorum dinlediğim telkinlere

956kSevgi ve güzellikle

Dinliyorum Sorunum Yok Şuanda :) Insallah bende o etkısını goren yuzlerce kısının arasına gırecegım :)

Gorkem01 09-04-2012 09:07 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822519)
Aramıza hoşgeldiniz :)

Hoşbulduk :)

Işıldayan Safir 12-04-2012 12:03 PM

Aramıza hoşgeldin Gorkem01.

Görkeeeemmm! Adın çok güzel. :D Mutlu paylaşımlarda bulunman ve keyifli vakit geçirmen dileğiyle.

Sevgiler.

bigokyanus 12-04-2012 01:44 PM

Hoş geldinnnn :)

heavenly 1 29-04-2012 05:02 PM

HOŞGELDİNN GÖRKEMM :)KESİNLİKLE TAM YOL DEWAM ,VAZGECME FARKI HİSSEDECEKSİN,BENDE YENİ BAŞLADIM.BAŞ AĞRISI BANA DA YAPTI,HEM DE ÇOK.AMA BUNU İŞE YARIYOR OLARAK ALGILADIM,ZATEN SİTE YÖNETİCİLERİ DE AYNEN BÖYLE SÖYLÜYORLAR.ŞU SIRALAR DİNLERKEN PEK AGRIMIYOR,AZALDI MESELA.BENDE UFAK UFAK DEĞİŞMELER SÖZKONUSU.SENDE DEE OLACAKTIR. SEVGİLER

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:01 AM.