![]() |
Merhabaa :) Arkadaslar Aranıza yenı katıldım,sosyal fobim var ona çözüm ararken buraya geldım siteye girdiğim andan beri,ego ve sucluluk telkınlerını dınlıyorum muthıs kafa agrısı yaptı ancak ınanıyorum ınsallah ısıme yarar :) ıyı forumlar :) |
Cevap: Merhabaa :) Hoşgeldiniz aramıza. Bu ağrıları iyileşme sürecinin işareti olarak görüp en kısa sürede geçeceğine inanırsanız her şey daha güzel ve kolay olur. Değişimleriniz istediğiniz yönde gelişiminiz bol olsun. İyi forumlar. |
Cevap: Merhabaa :) Hoş geldin Görkem =)) bahsettiklerini çoğunlukla yaşayan var en azından kendimden biliyorum ama dert etme geçici mesala bana saçma geldiği bile oluyo kendi kendime diyorum olur mu lan öyle şey bilinç altına etki filan ama şöyle bi söz vardır "Tırtılın kelebeğe dönüştüğü bu dünyada olmaz olmaz demeyeceksin" zaten işe yaradığını şurdan anlayayabiliyorum telkinleri dinlemeyi bıraktığım anda yine o karamsar dünyadan elini eteğini çekmiş moda dönüyorum kıskaca girmiş gibi öyleki düşünmekten kitleniyorum.. Birde şu var tabii forumda olduğuma göre ve yazdiğima göre telkinleri dinliyorum ve işe yarıyo demektir kısaca vazgeçme =)) |
Cevap: Merhabaa :) Hoşbulduk :) Ben ınanıyorm ınsallah duzelır :) vazgecmıyecegım sonucta denemekten zarar gelmez,işime yararsa daha guzel olur tabıkı :) |
Cevap: Merhabaa :) Alıntı:
Akışına bırak ve gerektiği müddetçe dinle Etkilerini gören yüzlerce kişiden sadece birisiyimsevinclisevincli Ben tam not veriyorum dinlediğim telkinlere 956kSevgi ve güzellikle |
Dinliyorum Sorunum Yok Şuanda :) Insallah bende o etkısını goren yuzlerce kısının arasına gırecegım :) |
|
Cevap: Merhabaa :) Aramıza hoşgeldin Gorkem01. Görkeeeemmm! Adın çok güzel. :D Mutlu paylaşımlarda bulunman ve keyifli vakit geçirmen dileğiyle. Sevgiler. |
Cevap: Merhabaa :) Hoş geldinnnn :) |
Cevap: Merhabaa :) HOŞGELDİNN GÖRKEMM :)KESİNLİKLE TAM YOL DEWAM ,VAZGECME FARKI HİSSEDECEKSİN,BENDE YENİ BAŞLADIM.BAŞ AĞRISI BANA DA YAPTI,HEM DE ÇOK.AMA BUNU İŞE YARIYOR OLARAK ALGILADIM,ZATEN SİTE YÖNETİCİLERİ DE AYNEN BÖYLE SÖYLÜYORLAR.ŞU SIRALAR DİNLERKEN PEK AGRIMIYOR,AZALDI MESELA.BENDE UFAK UFAK DEĞİŞMELER SÖZKONUSU.SENDE DEE OLACAKTIR. SEVGİLER |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 PM. |