![]() |
heeeeyyyyy ben geldim arkadaşlar s456bisikletarkadaşlar merhaba . nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun. kendimi tanıtayım kısaca ben 26 yaşındayım evliyim bir kızım var dünyalar tatlısı 112 personeliyim fakat atamam çıkmadı daha özel bir hast. bağlı otel hemşiresi olarak çalışıyorum. eşimde ambulans görevlisi. dün tesadüf nette gezinirken buldum bu siteyi bazı yazıları arkadaşlarımızın yazdıkları çok beğendim bende katılmak istedim sizlerin aranıza. çünkü hayatımı değiştirmek düzene sokmak istiyorum. eeşimle klom yüzünden bazı problemlerimiz var 4 senedir aşamadımiradesizin tekiyim. inş.burda sizin sayenizde bunu başarabilirim herzaman bu konuda desteklerinizi bekliyorum. burda güzel dostlukların olacağına inanıyorum.smileydance aa unuttum yarışmaya antalyadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar y789f678h |
Cevap: heeeeyyyyy ben geldim arkadaşlar hoşgeldiniz s456 umarım hayatınızda istediğiniz değişimleri yaratabilirsiniz sevgileractionsmile |
Cevap: heeeeyyyyy ben geldim arkadaşlar canım çok saol inş. başarabilirim girlhahahappy6uy897k8908dertykahvesmiley bu arada bayıldım bu smileylara doğrumu yazdım acaba neyse işte bu resimlere y789 yapmak için sebep arıyorum hehehe hpm2skan67 |
Cevap: heeeeyyyyy ben geldim arkadaşlar Hoş geldin , ben aşılamayacak hiçbir şey olmadığına inanıyorum , istemek başarmanın yarısı , eee kalmış diğer yarısı o da olacaktır. İnan sadece inan ve en çok kendine güven... |
Cevap: heeeeyyyyy ben geldim arkadaşlar teşekkürler bigokyanus inş. yapabilirim |
Cevap: heeeeyyyyy ben geldim arkadaşlar Aramıza hoşgeldiniz. Harika bir mesleğiniz var. Allah kolaylık versin işinizde. Umarım ilk atamada istediğiniz yere atanırsınız. Hayatınızı değiştirmek için ilk adımı attınız, devamı gelecektir. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile |
Cevap: heeeeyyyyy ben geldim arkadaşlar Alıntı:
çok teşekkür ederim bu kadar sıcak bir mesajın için. beni böyle güzel karşılamanız ne kadar güzel. inş. her istediğiniz olur mubarek kandil günü dualarımız kabul olur inş. sevgiler......t678 |
Cevap: heeeeyyyyy ben geldim arkadaşlar ben hala durduğum yerde sayıyorum ama nedense yapamıyorum birtürlü istediğim şeyi başaramamakta üstüme yoktur. bilgisayarı elime alıp böyle keyifle yazılanları okumak çok güzel bana güç verdiğine inanıyorum okurken yapabileceğime inanıyorum hatta neden yapamadığım için kendime kızıyorum. ama 1 saat sonra yine ben o iradesiz insan geri dönüyor kendinden umutsuz yapamaz tembel beceriksiz artık neysem :P daha öncede yazmıştım ben zayıflamak istediğim için burdayım. ama burda yazılanları okuduktan sonra bilinçaltı bazı şeyleri değiştirerek belki başarabilirim diye burdayım. bir arkadaşımızın yazdıklarını okumuştun nicki daada :) arkadaşımızın onun yazdıklarını okuyunca ben kendimi gördüm onda belkide bütün şişmanlar gibi sonuçta yaşadığımız duygular aynı. ama 5 ayda 42 kilo vermiş hayran kaldım tebrik ederim kendisini bende başarabilmek için neleri vermezdim. bir başlayabilsem. neyse hasta geldi sonra devam ederim |
Cevap: heeeeyyyyy ben geldim arkadaşlar günaydın dün izinliydim evdeydim öğleden sonra anneme gitmak için yokla çıktım neyse dolmuşa binecektim el kaldırdım biraz ilerde durdu koştum bindim biner b inmez dolmuşçunun sözü şu oldu.. seni zayıflasın diye durmadım dedi :( manyak adam ne olcak tanımam görmem ama o kadar sinirlendim ve bozuldumki lafına anlatamam dolmuş dolu zaten herkes var kimsenin yüzüne bakmadan dolmuşçuyada bişey diyemeden gittim yerime oturdum. neyse sonra anneme gittim yemek hazırlamışlar annem orda serpilin ihtiyacı yok gibi laflar etti ona da çok kızdım . herkes benim kilolarımla ugraşıyor sinir oluyorum kimeneyse dun çok ağladım onların yüzünden artık zayıflamak istiyorum. yardım ya nasıl yapıcam ben bu işi yaaa bııktım artık bu yüzden eşimide çok sıkmaya başladım. hep böyle acaba biri varmı hayatında acaba hangi kız iş yerindeki kızlardan bile kıskanır oldum. allahım ne olur ya ne olur . |
Cevap: heeeeyyyyy ben geldim arkadaşlar çevremizdeki sözler içimizin aynasındır..sen şişman olduğunu düşündüğün için çevrenden bu cümleleri duyuyor olaiblirsin..sabahları kendinden memnun uyanmayı deneyeip inanmasanda bununla ilgili düzeni olumlama yaparsan bir müddet sonra bu senin gerçeğin olur..ya zayıflarsınnn yada olduğun kilonda mutlu yaşarsın..sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:06 AM. |