![]() |
Cevap: heeeeyyyyy ben geldim arkadaşlar Eğer değişim için adım atmak istiyorsan o şimdi olsun... Hevesin, isteğin, iradenin gelmesini bekleme... Belki de senin adım atmanı bekliyordur hepsi sana kendini göstermek için. Sen kilolarınla çok uğraşırsan etrafındakilerde uğraşır. Çünkü ona enerji veriyorsun. Bırak uğraşma ya da uğraştığını belli etme. Çok fazla dile getirmemek lazım kendimizde beğenmediğimiz yönleri. :) Kilo vermek olarak değil de ideal vücut ölçülerine ulaşmaya niyet edersen daha iyi hissedersin. Dolmuşçu öyle bir söz ettiyse o onun terbiyesizliğidir. Senin kusurun değil. ttli3 İnsanların fiziksel özelliklerine bakarak espiriler yaptığını sanan kişiler dönüp kendi karakter analizlerini yapsalar topluma daha yararlı olurlar. ttli3 Eşinle ilişkine yönelik olarak da aşağıda vermiş olduğum linkteki paylaşımımı okuyabilirsin. Yararlı bir kitap. Her satırını ezbere bilirim. :) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...evgi-dili.html Onun dışında Özlem hanım ve Abdullah beyin Mutlu İlişkiler Semineri'ne de katılmıştım. Ayrıca MPM'nde İnsan İlişkileri ve İletişim eğitimi aldım. Gerek bu zamana kadar okuduklarım, gerek seminer ve katıldığım diğer eğitimlerde öğrendiklerim, gerekse kendi hayat tecrübem ve tüm bunlar sonucunda oluşturduğum bakış açım çerçevesinde ihtiyaç duyduğun takdirde görüşlerimi paylaşmaya çalışırım. Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:05 AM. |