| ||||||||||
|
Forum ve Tanışalım Merhaba Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Black_Swan Nickli Üyeden Alıntı Herkese merhaba, Yardıma ihtiyacım olduğunu anlamak için uzun bir zaman harcadıktan sonra, olumsuzluklarla dolu hayatımı bir nebze iyileştirebilmek umuduyla bu siteye kayıt oldum. Bir süredir, kendimi çok mutsuz, değersiz ve şanssız biri olarak değerlendiriyorum.En önemli ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #6 (permalink) | |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
hoşgeldin sefalar getirdin..öncelikle hayatında değişiklik yapmayı istemek ve bunun için bir siteye kayıt olman bile bir adım. şimdi bu olanların sebebi hakkında konuşalım..çevremizde ekmek aslanın ağzında diyen çok kişi var..iş bulmak kolay değil para kazanmak kolay değil ..insan para kazanırken mutlu olamaz.. iş arkadaşlarına güven olmazz..filan filan..maruz kaldığımız bu olumsuz yargılar çocukluğumuzdan bu yana bilinç altımıza yerleşip blokaj oluşturunca sonuç kaçınılmaz oluyor..şimdi nereden hangi yargıyı aldığınızı düşünün tekrar eden olaylar buna işarettir..sonra o yargının yerine doğru olanlarını koyup hayatınızı düzene koyun..geçmişte değil anda yaşayın ..başkalarının kötü deneyimleriyle değil kendinize has deneyimlerle ustaca yaşayın..bunu birkez başarıp daha önceki işinize girmişsiniz..eğer düşünceleriniz değişirse yeni işiniz size mükemmel iş imkanınızı sunacaktır..ama düşünceleriniz değişmeden başka bir işe geçerseniz gittiğiniz iş bundan farklı olmayacaktır..örnekleriyle mevcuttur sevgiler.. ![]()
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Forum ve Tanışalım Merhaba Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Black_Swan Nickli Üyeden Alıntı Herkese merhaba, Yardıma ihtiyacım olduğunu anlamak için uzun bir zaman harcadıktan sonra, olumsuzluklarla dolu hayatımı bir nebze iyileştirebilmek umuduyla bu siteye kayıt oldum. Bir süredir, kendimi çok mutsuz, değersiz ve şanssız biri olarak değerlendiriyorum.En önemli ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi