Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/617388-evliyim-ama-baskasina-asigim-cok-aci-cekiyorum.html)

seromoni 25-01-2011 01:35 PM

Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum

Katılıyorum üstteki yoruma. Bence de eğer siz isyan etmiyceğiniz ( şu anki gibi) bir aşk yaşasaydınız önceden o bayana yaşardınız..mutlaka çekilirdiniz, karşı koyamazdınız. Ama o zaman olmamış. Size Pin kodundan bahsedeyim. Dougles Forbes adlı fizikçinin doğumgünüyle bulduğu formül. Pisagorun oktagen (sekizgen) teoremini ispat etmiş...patentini almış. Kişilerin yapılarını ve birden fazla kişi arasındaki uyumu gösteriyor. Dikkat edin bazı kişilere daha çok çekiliriz, bunu sinerji pin kodunda görebiliyoruz. Siz bu kişiye o zaman çekilemdiyseniz, daha sonra muhakkak çekilcekleriniz karşınıza çıkar ve buda yanlış seçimmiş dersiniz. Pinkodu ile ilgili en iyi kitap "İlişkilerin Pin Kodu" adlı olanı. Oda piyasada şu anda yok sanırım. Ama nette uzmanları var, danışın derim.
O bayanın intikam peşinde olduğunu bende kalben hissettim. Masum hal ve tavırlarına aldanmayın derim. Biraz ondan kendiniz çekin bakalım, nasıl davranışlarda bulunucak. Zamana yayın gelecek planlarınızı ;)

Simurg Anka 25-01-2011 08:13 PM

Bu da geçer.....

5 yıllık bir evlilik ve bir evlat var ortada...O 2.şahıs şimdi size en güzel yanlarını gösterecek,size bir ilahmışsınız gibi davranacak,onun yanında ayaklarınız yerden kesilecek ama bilin ki bu böyle sürmeyecek ve bitecek....

Uyan kardeşim gaflet uykusundan.....

papatyagibiyaşamak 25-01-2011 09:09 PM

Belki sıkıldın ve onu kendine bir kaçış yolu olarak gördün, olamaz mı?..

eksik33 25-01-2011 10:13 PM

Alıntı:

papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788279)
Belki sıkıldın ve onu kendine bir kaçış yolu olarak gördün, olamaz mı?..

olabilir çünkü evliliğimin son yılları iyi geçmedi boşanma defalarca gündeme geldi ama gerçekleşmedi. artık yeter diye bağırmak geliyo içimden sanki herşey bi anda olup bitse rahatlayacağım ...

sudem8 27-01-2011 02:49 AM

Alıntı:

eksik33 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788085)
sen hislerinle hareket ederek bana yalancı demek hakkını nerden alıyorsun? ama keşke bunlar başıma gelmeseydi yalan olsaydı diyorum bazen

sen diye hitap etme hakkını siz nerden alıyorsunuz ? yaşım 47 sizin yaşadıklarınızdan fazla yaşanmışlıklarım var benim... sizin kızgınlığınız kavganız kendinize...istiyorsunuz ki yaptıklarınızı herkes onaylasın.içinizdeki suçluluk duygusu saygısızlık yapmanızı gerektirmez.kimse de onaylamak zorunda değil.burası günah çıkartma yeri de deği...sizin özel yaşamınız için arkadaşlar kafa yorup,çözümler üretiyorlar iyi niyetlerle. halbuki onaylasalar ne kadar hoşunuza gidecek eğer doğruysa...bence bir uzmandan yardım alın12389

eksik33 27-01-2011 09:55 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788440)
sen diye hitap etme hakkını siz nerden alıyorsunuz ? yaşım 47 sizin yaşadıklarınızdan fazla yaşanmışlıklarım var benim... sizin kızgınlığınız kavganız kendinize...istiyorsunuz ki yaptıklarınızı herkes onaylasın.içinizdeki suçluluk duygusu saygısızlık yapmanızı gerektirmez.kimse de onaylamak zorunda değil.burası günah çıkartma yeri de deği...sizin özel yaşamınız için arkadaşlar kafa yorup,çözümler üretiyorlar iyi niyetlerle. halbuki onaylasalar ne kadar hoşunuza gidecek eğer doğruysa...bence bir uzmandan yardım alın12389

peki sen diye değil siz diye hitap edeyim hatamı telafi edeyim her ne kadar siz kendi hatanızı telafi etmeseniz de ....

suyahapsettim 27-01-2011 08:32 PM

ben evli değilim ama çevremden gözlemlediğim kadarıyla her evlilikte sorunlar oluyor......bence bu sorunların çözümünü dışarıda aramak yerine ailenizle birlikte çözmeyi deneseydiniz sonuç böyle olmazdı diye düşünüyorum........çünkü insan bir arayış içerisinde ise aradığını mutlaka bulur...ve siz hatayı burda yapmışsınız bana göre .....allah hakkınızda hayırlısını versin....

nomad 29-01-2011 08:36 PM

sevgili eksik33, mesajlarınızdan anladığım kadarıyla evliliğinizden, karınızla aranızdaki ilişkinin yetersizliğinden şikayet ediyorsunuz. sorunlarınızı çözmede kolaylıklar diliyorum ama unutmayın "evlilikte başarı sadece aradığını bulmak değil, aranılan eş olmaktır".
Allah eşinize yardım etsin, sevgisiz bir insanla sırf toplumun baskıları yüzünden aynı evde yaşamak aynı havayı solumak zorunda.

ertk63 31-01-2011 03:41 PM

bende aşık diğilim ama bırakamıyorum

eksik33 01-02-2011 10:29 PM

Alıntı:

nomad Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788744)
sevgili eksik33, mesajlarınızdan anladığım kadarıyla evliliğinizden, karınızla aranızdaki ilişkinin yetersizliğinden şikayet ediyorsunuz. sorunlarınızı çözmede kolaylıklar diliyorum ama unutmayın "evlilikte başarı sadece aradığını bulmak değil, aranılan eş olmaktır".
Allah eşinize yardım etsin, sevgisiz bir insanla sırf toplumun baskıları yüzünden aynı evde yaşamak aynı havayı solumak zorunda.

yaşamak zorunda değil boşanma talibime olumlu yaklaşabilir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:06 PM.