![]() |
Merhabalar :) Merhaba arkadashlar ben Nefes ,siteye yeni uye oldum iyi zaman geciricame eminim :) Yeni arkadashliklar kurmak isterim :) 956k |
Cevap: Merhabalar :) Merhaba Nefes hoş geldin , güzel paylaşımlar dilerim . Senden bir şey rica edebilir miyim? Lütfen Türkçemizi güzel ve kurallarına uygun kullanalım. Teşekkürler duyarlılığına , gülekal. |
Cevap: Merhabalar :) Tesekurler ederim :) Ben BULGARISTANDAN oldumu yazmaya unutmushum k.bakmayIn Turkceyi guzel kulanmaya calIsIyorum tabikide ama klavyemde turkce alfabe bile yok :) |
Cevap: Merhabalar :) Sıcacık ve mutlu paylaşımlar diliyorum. Not: Arkadaş Sanırım Türkiyeden Değil. |
Cevap: Merhabalar :) Merhaba aramıza hoş geldiniz. |
Cevap: Merhabalar :) tsk ederim arkadaşlar :) |
Cevap: Merhabalar :) aramıza hoşgeldin Nefes. ben de yeniyim. inşallah istediğin yönde gelişmeler olur.. sevgilerimle..^-^ |
Cevap: Merhabalar :) Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Merhabalar :) Alıntı:
Türkçeyi güzel kullanmaya çalışmana bile çok önemli biliyor musun , bu ülkede yaşayıpta dilimizi düzgün kullanmayan ve bozmaya çalışan o kadar çok insan var ki... Hoş geldin tekrar , seni tanıdığımıza sevindim. |
Cevap: Merhabalar :) hoş geldiniz. mutlu paylaşımlar diliyorum. sevgiyle mutlu kalın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 PM. |