![]() |
Merhabalar :) Merhaba arkadashlar ben Nefes ,siteye yeni uye oldum iyi zaman geciricame eminim :) Yeni arkadashliklar kurmak isterim :) 956k |
Cevap: Merhabalar :) Merhaba Nefes hoş geldin , güzel paylaşımlar dilerim . Senden bir şey rica edebilir miyim? Lütfen Türkçemizi güzel ve kurallarına uygun kullanalım. Teşekkürler duyarlılığına , gülekal. |
Cevap: Merhabalar :) Tesekurler ederim :) Ben BULGARISTANDAN oldumu yazmaya unutmushum k.bakmayIn Turkceyi guzel kulanmaya calIsIyorum tabikide ama klavyemde turkce alfabe bile yok :) |
Cevap: Merhabalar :) Sıcacık ve mutlu paylaşımlar diliyorum. Not: Arkadaş Sanırım Türkiyeden Değil. |
Cevap: Merhabalar :) Merhaba aramıza hoş geldiniz. |
Cevap: Merhabalar :) tsk ederim arkadaşlar :) |
Cevap: Merhabalar :) aramıza hoşgeldin Nefes. ben de yeniyim. inşallah istediğin yönde gelişmeler olur.. sevgilerimle..^-^ |
Cevap: Merhabalar :) Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Merhabalar :) Alıntı:
Türkçeyi güzel kullanmaya çalışmana bile çok önemli biliyor musun , bu ülkede yaşayıpta dilimizi düzgün kullanmayan ve bozmaya çalışan o kadar çok insan var ki... Hoş geldin tekrar , seni tanıdığımıza sevindim. |
Cevap: Merhabalar :) hoş geldiniz. mutlu paylaşımlar diliyorum. sevgiyle mutlu kalın |
Cevap: Merhabalar :) Hepinize Teşekürler ederim sIcak karşIlama için :)) |
Cevap: Merhabalar :) Alıntı:
Bulgaristanda yaşamama rağmen Ilk once musluman sonrada bir türküm. Türkçe yer yuzunde olan butun dillerden en güzellidir AtamIzIn dediği gibiNe Mutlu Turkum Diyene 956k25889 ,ve ben onu en güzel şekilde kullanmaya çalIşIcam :) ArtIk türkçe phonetic kulanIcam umarIm birdaha hattalI yazI yazmam ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:55 AM. |