![]() |
Cevap: Hayatından memnun olmayan biri nasıl düzelir ? Alıntı:
|
Cevap: Hayatından memnun olmayan biri nasıl düzelir ? Ya da arkadaşlar eski işime geri mi döneyim, aynı maaş, tamam önü çok açık değil ( yükselmek çok zor)ama mutlu ve rahat bir ortam, ne yapmalıyım sizce? |
Cevap: Hayatından memnun olmayan biri nasıl düzelir ? okulu bıtırdım yuksek lısansa başladım yine mutlu değilim 40 kilo verdım yine mutlu değilim ailem başımda sağlıklı yine mutlu değilim iş bulmam lazım bulamıyorum onada mutlu değilim bunların hepsine necevap verılır onuda bılmıyorum |
Cevap: Hayatından memnun olmayan biri nasıl düzelir ? şu çok basit mutluluk nesnelerle gelmiyor, şuda olsun buda olsun dedikçe hedfleriniz tutsa bile insanın özünde mutluluk olmadıkça mutlu olmayı istemedikçe mutlu olamıyor, mutlu oldukçada yeni mutlulukları başarıları çekiyor, ben eskiden inanmazdım evren olaylarına falan fiziksel bilimin dışıda herşey bana boş gelirdi, yaşadıkça anlıyor insan doğruyu, lütfen inan buna mutlu olmak için birşeyleri beklemeyelim sevgiler:) |
Cevap: Hayatından memnun olmayan biri nasıl düzelir ? birşeyleri beklemıyorum zaten onları ben yaratıyorum ama neden olmuyoronu anlayamıyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 PM. |