Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Hayatından memnun olmayan biri nasıl düzelir ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/616523-hayatindan-memnun-olmayan-biri-nasil-duzelir.html)

kumestekibalik 22-11-2010 11:57 AM

Hayatından memnun olmayan biri nasıl düzelir ?

Selam ben Kumesteki balık hayatımdan memnun değilim.

bigokyanus 22-11-2010 12:02 PM

Cevap: Hayatından memnun olmayan biri nasıl düzelir ?

Merhaba kümesteki balık hoş geldin? Neden memnun değilsin? Ya da memnun olmak için çaba harcadın mı? Başkasına mı muhtaçsın?

prenses1 22-11-2010 12:02 PM

hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum.
hayatınızdan memnun değilseniz değişmek istiyorsanız bence tam yerine geldiniz.
sevgiyle kalın

kumestekibalik 22-11-2010 12:06 PM

nasıl olacakki nerden başlayacağım ki prensesim :)

Işıldayan Safir 22-11-2010 12:15 PM

Yanımıza hoşgeldiniz kumestekibalik. ttli3

Nickiniz çok hoş... ttli3

Hayatınızdan memnun değilseniz öncelikle hayatınıza olan bakış açınızı değiştirerek işe başlayabilirsiniz. Eminim sizi memnun edecek binlerce şey vardır. Genellikle bizler olumsuza odaklanmayı tercih ediyoruz. Bu da memnuniyetsizlik yaratıyor.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile

Neptün 22-11-2010 12:17 PM

Nasıl yani? Bu kadar kolay bir şekilde bu sözlere indirgenebiliyor mu hayatın? O kadar değersiz mi gözünde?

Sana başkasının hayatını sunsalar ister miydin?

Bazen yaşadığımız anlar sorunluymuş gibi görünebilir ama kimsenin hayatı memnun olunmayacak kadar önemsiz değildir. Kendi değerini, hayatının değerini görmelisin. Hayat gerçekten çok güzel ve narin.

Bir yerden başlayıp kendine destek olabilirsin.

kumestekibalik 22-11-2010 12:27 PM

zerynthia sıcak yaklaşımın için teşekkür ederim :)

Yüzbaşım haklısın hayat bi kelimeye indirgenecek kadar basit değil tamam
ama benim sorunumda başkalarına özenme bir nevi hırs kıskanclık ayriyeten bende anksiyete de var
bu sacma hastalıklar benim 2 yıldır peşimde ve ben son bi çare olarak buraya uğradım :)

perpetuals ın sözüde çok güzel
нαуαт мυтℓυℓυктαη ιвαяєттιя
işte benimde sorunum burda mutluluğum kısa sürüyor 1 hafta sürüyorsa yine saçma sapan bişeye takılıyorum ve kendi yarattığım karanlık sokaktaki bankıma geri dönüyorum.

Neptün 22-11-2010 12:30 PM

Telkinleri dinlemeye başladın mı peki Balık?

Telkinler büyük ölçüde fayda sağlayacaktır.

kumestekibalik 22-11-2010 12:31 PM

Onların ne yararı varki

Neptün 22-11-2010 12:34 PM

Forumu dolaşmadın sanırım hiç? Ben birkaç şey söyleyeyim sen tekrar gezinirsin. Telkinler bilinçaltına etki ederek bilinçaltındaki kusurları düzeltiyor. Bu da zamanla üstbilincine yansıyor ve hayatın değişiyor, güzelleşiyor.

Birçok sorundan telkinler sayesinde kurtulabiliyorsun. Depresyon, sosyal fobi, kilo, sigara içme vs.

kumestekibalik 22-11-2010 12:37 PM

:) müzik dinleyerek hayatın değişecek diyorsun ?

Neptün 22-11-2010 12:44 PM

Evet işte bu kadar basit :)

Işıldayan Safir 22-11-2010 12:45 PM

Öncelikle hepsinin birer seçim olduğunu bilmelisiniz. Tüm bu duyguları seçen sizsiniz.

Herkesin deneyimleri, sorunları farklı farklı. Hepimize bir şeyler ağır geliyor.

Mutluluğa gelince şöyle söyleyeyim. Saçma sapan dediğiniz şeylere takılmayı da yine kendiniz seçiyorsunuz. Aslında bunu hepimiz yapıyoruz çoğu zaman. Bir de hayatta sonsuz mutluluğu arzulamak yanlış bir düşünce bana göre.

İçteki derin güven ve huzuru hissedebilirsiniz elbette. Ancak ben mutluluğu hep şuna benzetiyorum ve mutsuz olduğum çoğu zaman da kendime bunu hatırlatarak rahatlıyorum.

Düşünün bir arkadaş ortamındasınız ve biri bir fıkra anlattı. Belki de siz... Öyle komik ki gülmekten çatladınız. Yerlere yattınız. Bir süre sonra bu durum devam ettikçe kendinizde bir rahatsızlık hissetmeye başlarsınız. Karnınız ağrımaya başlar ve bunu kesmeyi istersiniz. Oradan kaçıp başka bir odaya gidebilirsiniz. Yani aşırı gülmek sizi rahatsız eder.

Hayatımızda da bu böyledir. Her şeyi aşırı yaşamak bizlere zarar verir. Dolayısıyla aşırı mutluluk da sağlıklı bir durum değildir. Hayatımızda artı ve eksi kutuplar vardır. Her birini yaşamamız gerekir. Bu da hayatın dengesi açısından önemlidir. Ve zorunludur. Bu durumların üstesinden nasıl geleceğiniz de sizin değerlendirmelerinize kalmış.

Bazen mutluluk verici bir olay yaşadığımızda başarıyla bunu berbat edebiliyoruz. O zaman bu başarımızı kendimizi kötü hissettiğimiz zamanlarda da neşeye çevirerek de gösterebiliriz.

Sizi üzen ve kıran olayları yaşadığınızda, kötü düşüncelere kapıldığınızda, kendinizde rahatsız olduğunuz yönler bulduğunuzda ya da başkalarından rahatsızlık duyduğunuzda bu tür duygulardan ne öğrenebileceğinizi düşünün. Belki bunu dönüştürmek için bazı çözüm yolları da bulabilirsiniz.

Gerçek mutluluğa da bu şekilde erişilebileceğine inanıyorum.

Sevgilerimle.

kumestekibalik 22-11-2010 12:51 PM

Her şeye yeniden başlamak ve bundada mükemmele yakın olmak istiyorum .
İki yıldır saçma saçma ayrıntıları büyütmekten hayattan zevk almayı unuttum.
Son olarakta ''umudunu kaybeden bir insan için mezar kazmaya gerek yoktur. O zaten oradadır !''diyerek kendimi ifade ediyorum.
Önümde Allah izin verirse uzun seneler var ve ben bunların hepsini çok mutlu olarak yaşamak istiyorum.

Işıldayan Safir 22-11-2010 12:55 PM

Alıntı:

kumestekibalik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 779560)
Her şeye yeniden başlamak ve bundada mükemmele yakın olmak istiyorum .
İki yıldır saçma saçma ayrıntıları büyütmekten hayattan zevk almayı unuttum.
Son olarakta ''umudunu kaybeden bir insan için mezar kazmaya gerek yoktur. O zaten oradadır !''diyerek kendimi ifade ediyorum.
Önümde Allah izin verirse uzun seneler var ve ben bunların hepsini çok mutlu olarak yaşamak istiyorum.

O zaman farketmen gereken ilk şey şu olmalı:

Sen zaten bu halinle mükemmelsin. Herkes için geçerlidir bu kural. Kendini kabul et ve sevmeyi öğren. superxy

Neptün 22-11-2010 01:56 PM

Mutluluk her yerde. Yapmak gereken tek şey nasıl görmeyi öğrenmek.

canlı 15-12-2010 03:17 PM

Rahat bir yerine batar , kariyer diye tuttururuz sıcacık ortamını bırakırsın, sonra da özlersin dostluklarını, saat sayarsın çalışma günü bitsin diye

Sonradan da hayatından memnun olmayan biri oluverirsin , ben nasıl düzeleceğim yaL

smyrna1 15-12-2010 03:40 PM

kariyer istemen çok doğal hakkın bazen insanı olmadık yerlere sürükler ben yurtdışını bile istedim ama olmadı, anladığım kadarıyla yalnızlık çektiğine göre bekarsın, bunu yaşaman çok normal iş arkadaşların da hayatı paylaşabileceğin nsanlar değilse dahada normal, tavsiyem yaşadığın şehri sevmesen bile arkadaş çevresi yapman, çünkü ben 4 yıl küçük bir anadolu şehrinde kaldım ve gördümki yaşadığın hayatı güzelleştiren fiziksel mekan değil yüzde 80-90 ilişkilerindir, çevren geniş olursa yaşadığın yerdeki insanları o mahkum oldukları şartlardan ötürü yadırghamazsan mutluluğun kapısı açılır...

senarist 15-12-2010 03:46 PM

Alıntı:

kumestekibalik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 779551)
zerynthia sıcak yaklaşımın için teşekkür ederim :)

Yüzbaşım haklısın hayat bi kelimeye indirgenecek kadar basit değil tamam
ama benim sorunumda başkalarına özenme bir nevi hırs kıskanclık ayriyeten bende anksiyete de var
bu sacma hastalıklar benim 2 yıldır peşimde ve ben son bi çare olarak buraya uğradım :)

perpetuals ın sözüde çok güzel
нαуαт мυтℓυℓυктαη ιвαяєттιя
işte benimde sorunum burda mutluluğum kısa sürüyor 1 hafta sürüyorsa yine saçma sapan bişeye takılıyorum ve kendi yarattığım karanlık sokaktaki bankıma geri dönüyorum.

arkadaşım hastalık diye bir şey yoktur.her şey beyinde biter.çünkü yaşadım biliyorum.sana tavsiyem otur düşün kendi hayatını.Allah'a dua et.Çaba sarfet.4 ay öncesine kadar hastayım diye düşünüp paranoyadan nerdeyse kafamı sıyırmak üzere olan ben şimdi çok huzurluyum,rahatım.sana tavsiye.actionsmile

canlı 15-12-2010 03:58 PM

Teşekkür ederim smyrna , yalnızlıktan mı böyle hissediyorum bilmiyorum, tek bildiğim şu aralar depresyonda olduğum ve 1-2 saattirde depresyon telkinini dinliyorum

smyrna1 15-12-2010 03:58 PM

Alıntı:

senarist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783172)
arkadaşım hastalık diye bir şey yoktur.her şey beyinde biter.çünkü yaşadım biliyorum.sana tavsiyem otur düşün kendi hayatını.Allah'a dua et.Çaba sarfet.4 ay öncesine kadar hastayım diye düşünüp paranoyadan nerdeyse kafamı sıyırmak üzere olan ben şimdi çok huzurluyum,rahatım.sana tavsiye.actionsmile

aynen katılıyorum bazen insan ufak bir psikolojik gerilimde bile soluğu doktorda alıyor doktorda ne yapsın, teşhisi koy yaz ilacı geç, hasta olmadığımız halde hasta psikolojisine giriyoruz, bu nokta biraz sabırlı olmak güzel:)

canlı 15-12-2010 04:28 PM

Ya da arkadaşlar eski işime geri mi döneyim, aynı maaş, tamam önü çok açık değil ( yükselmek çok zor)ama mutlu ve rahat bir ortam, ne yapmalıyım sizce?

susamuru8435 15-12-2010 05:49 PM

okulu bıtırdım yuksek lısansa başladım yine mutlu değilim 40 kilo verdım yine mutlu değilim ailem başımda sağlıklı yine mutlu değilim iş bulmam lazım bulamıyorum onada mutlu değilim bunların hepsine necevap verılır onuda bılmıyorum

smyrna1 15-12-2010 06:44 PM

şu çok basit mutluluk nesnelerle gelmiyor, şuda olsun buda olsun dedikçe hedfleriniz tutsa bile insanın özünde mutluluk olmadıkça mutlu olmayı istemedikçe mutlu olamıyor, mutlu oldukçada yeni mutlulukları başarıları çekiyor, ben eskiden inanmazdım evren olaylarına falan fiziksel bilimin dışıda herşey bana boş gelirdi, yaşadıkça anlıyor insan doğruyu,

lütfen inan buna mutlu olmak için birşeyleri beklemeyelim sevgiler:)

susamuru8435 15-12-2010 06:50 PM

birşeyleri beklemıyorum zaten onları ben yaratıyorum ama neden olmuyoronu anlayamıyorum

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:29 PM.