Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz??

Forum ve Tanışalım avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz?? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba herkese, nil ve adi-yok, avrupa da bulunan bir gozlemci olarak ise el atma zamanim geldi diye dusunuyorum. simdi adi yok , samimi açiklamalarin için çok tesekkur ederim, oyle guzel anlattin ki oykunu, evet yillar once avrupa ne kadar sasali ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz??

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-04-2008, 06:41 AM   #31 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 289
Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz??

merhaba herkese,
nil ve adi-yok, avrupa da bulunan bir gozlemci olarak ise el atma zamanim geldi diye dusunuyorum.
simdi adi yok , samimi açiklamalarin için çok tesekkur ederim, oyle guzel anlattin ki oykunu, evet yillar once avrupa ne kadar sasali geliyordu kulaklara, herkes gitmek için can atardi. avrupa dan gelenlere imrenerek bakardik!!zaten gidenler de traktor alip doneceklerdi!

evet hepsi dogru , çok guzel ama bir seyi unutuyoruz, madem avrupa ya geldiniz neden kendinizi gelistirmediniz?? yani çok mu zor, azicik egitim yabancilar basarili olmak için ne yapiyorlar ornek birileri yok muydu?? bizim neyimiz eksik, çok sukur zeki bir toplumuz.
ama diyecegim yurt disina gidenlerçok basitçe yasamislar, tabii onlar da zamaninda memeleketlerinde oyle gormusler.
yani soyle yasamislar, size hala gunumuzde var olan aliskanliklari dile getirecegim;

ise gidip-gelme çok guzel
isten sonra kadinlar evde ev isi çoluk çocuk... erkekler ise turk kahvelerine ya da hovardaliga...(çok uzgunum ama ben oyle duydum..)
çocuklar ise okuyupta ne olacagim. kisa yoldan insaat, kaportacilik , ve genelde okul, banka ve magazalarda temizlik isleriyle ugrasiyorlar.
kaç tane okula gidiyorum hizmetlileri hep turk(tuvalet temizliyorlar, yerdeki çopleri alip siliyorlar...) tama çalismak çok guzel ama okuyup daha guzel yerlere gelmek varken ve daha çok kazanmak varken.... uff çok kiziyorum yaaa !

ama simdilerde tek tuk doktor , avukat gorebiliyorum az da olsa!!

neyse umarim açik ve anlasilir olmusumdur.
herkese hayirli sabahlar. burda saat 5.41 de, uyku tutmadi
hadi bye

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2008, 12:13 AM   #32 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 89
Tesekkür: 0
60 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilcelep is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz??

slm izmirli..ben geleli 9 ay oldu .daha oncede anlattim 9 ayda cok yol katettigime inaniyorum en onemlisi 2 aydirda calisiyorum 9 yilda henuz evinden dahi cikamayanlar oldugunu duydum,buraya geldikden 5 ay sonra 24 yildir burada olan vede zar zorda olsa tercumanla turkce 10 kez sinavlara girerek ehliyet alan simdi ehliyeti 4 yillik olmus,esimin is arkadasinin hanimiyla bir yere gittim yanimda ona guvendim mazot alirken yardimci olur dedim kadin mazot almayi bilmiyormus kocasi yaparmis mazoz islerini ve ben sastim kaldim dusun vede kesinliklede boyle kalmayida dusunmuyorum 34 yasindayim tr de unv sinavina girdim ama okumak kismet olmadi burada dili eninde sonunda ogrenip mutlaka bir unv okumayi planliyorum yasimin bir onemi yok dedigim gibi ideallerim var beni kimse baglamaz.sevgiler.
__________________
Başarılı bir kurtuluşun göstergesi problemlerin olup olmadığı değil, problemlerin geçen senekilerin aynısı olup olmadığıdır.
nilcelep isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2008, 12:23 AM   #33 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 289
Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz??

bravo nil,
sende bu azim olduktan sonra kimse seni tutamaz!!
hadi bakalim ideallerine kavusman dilegiyle!!

unutma
firsatlar insan omrunde oyle her zaman denk gelmez, kiymetini bil!

iyi geceler!
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2008, 11:55 AM   #34 (permalink)
Yüzbaşı
 
nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: tekirdağ,Çerkezköy
Mesajlar: 662
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz??

selam avrupadakiler, türkiyedemiyim yoksa bir sömürgedemiyim bilmiyorum, markete girdiğimde türk markası göremiyorum, habire borç batağının içinde yüzerken, elimizdeki fırsatları öleeee rahat bir şekilde yabancılara teslim ederken, salakça kendimize değilde oy verip seçtiğimiz kişilere güvenip tv karşısında vakit öldürürken armut pişmiyor kimseninde ağzına düşmüyor, en azından o bahsedilen kesimin, işte 1 mayısta izledik olanları, mesailerle yorgun argın bitmiş tükenmiş elinden her fırsatı alınmış bir işçi kendini ne kadar geliştirebilir ki, bu sistem sorunu başka bir şey değil, adı yok canım benim sisteme hep kurban lazım, bizde kurbanlık koyun gibi boynumuzu uzatınca, en güçlü biz olmalıyız görmedinizmi taksimi heheh milletin ödü kopuyor işçiden emekçiden, yoksa bu kadar emniyet gücü ne arıyor savaş mı çıktı ne oldu, sistemde biliyor en çok kimleri ezip kurban ettiğini, ee haliyle ödü kopuyor sizler en azından avrupa görmüş insanlar olarak biliniyorsunuz, avrupa görmüş olmak bile başka bir şey, hayat standardınız yüksek bir sistemin içinde yaşıyorsunuz, kimsenin sizi küçük görmesi mümkün değil, üstelik avrupayı avrupa yapanda biziz aslında, ay çok konuştum böyle gelmiş ama böyle gitmeyecek, size ben bir tuluyhan uğurlu çalayım, işte gurur kaynağım o okyun adam neler yapıyor izleyin dinleyin hadi bakıyım
www.tuluyhanugurlu.com
__________________
Neoglance Derneği -nurhanza
nurhanza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 12:35 AM   #35 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 89
Tesekkür: 0
60 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilcelep is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz??

izmirli nerelerdesin?
__________________
Başarılı bir kurtuluşun göstergesi problemlerin olup olmadığı değil, problemlerin geçen senekilerin aynısı olup olmadığıdır.
nilcelep isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 10:32 AM   #36 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 108
Tesekkür: 1
80 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavifirca is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz??

avrupada olup ta cok sey yapabilen mi var, bilemiyorum. buradaki türkler zaten bastan beri bir kenarda yasamayi secmisler veya yasamak zorundalar.baska ne beklenebilirdiki bu insanlardan. Köyden gelen ve okuma yazmasi olmayan bir topluluktan avrupa toplumuna ayak uydurmasini beklemek ne kadar gercek disi bir düsünce ise ,burada doganlardan da yine ayni seyi beklemek bir o kadar yaniltici. hersey cok daha sistemli ve degistirilmesi imkansiz gibi görünen yasam kurallari var. Yabanci bir kültürün icine baliklama atliyorsunuz ve sizin belki 30 sene sonraki kültür seviyenizi yasayan insanlara uyum saglayacaksiniz, buna dil problemini ekle, en alt siniflarin icinde yasama mecburiyetini ekle,yerlesmek icin yerlesememis kafalari mentaliteyi ekle,sonuc icin kahin olmaya gerek yok sanirim. Ha bir de vede en önemlisi, yabancilara karsi yürütülen üstü örtülü resmi yada resmi olmayan uygulamalari ekle....

Bu konuda sayfalarca yazabilmek mümkün, simdilik bu kadar
mavifirca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2010, 10:45 AM   #37 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
demetçiftçi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz??

selamlar bende yeni katıldım siteye bu konu dikkatimi çekti bende yaknda ingilereye gideceğim yurtdışında olan arkadaşlar orada karşılaşacağım zorluklar olurmu???
demetçiftçi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz??

Forum ve Tanışalım avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz?? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba herkese, nil ve adi-yok, avrupa da bulunan bir gozlemci olarak ise el atma zamanim geldi diye dusunuyorum. simdi adi yok , samimi açiklamalarin için çok tesekkur ederim, oyle guzel anlattin ki oykunu, evet yillar once avrupa ne kadar sasali ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.