Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2008, 06:41 AM   #31 (permalink)
izmirli035
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 289
Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz??

merhaba herkese,
nil ve adi-yok, avrupa da bulunan bir gozlemci olarak ise el atma zamanim geldi diye dusunuyorum.
simdi adi yok , samimi açiklamalarin için çok tesekkur ederim, oyle guzel anlattin ki oykunu, evet yillar once avrupa ne kadar sasali geliyordu kulaklara, herkes gitmek için can atardi. avrupa dan gelenlere imrenerek bakardik!!zaten gidenler de traktor alip doneceklerdi!

evet hepsi dogru , çok guzel ama bir seyi unutuyoruz, madem avrupa ya geldiniz neden kendinizi gelistirmediniz?? yani çok mu zor, azicik egitim yabancilar basarili olmak için ne yapiyorlar ornek birileri yok muydu?? bizim neyimiz eksik, çok sukur zeki bir toplumuz.
ama diyecegim yurt disina gidenlerçok basitçe yasamislar, tabii onlar da zamaninda memeleketlerinde oyle gormusler.
yani soyle yasamislar, size hala gunumuzde var olan aliskanliklari dile getirecegim;

ise gidip-gelme çok guzel
isten sonra kadinlar evde ev isi çoluk çocuk... erkekler ise turk kahvelerine ya da hovardaliga...(çok uzgunum ama ben oyle duydum..)
çocuklar ise okuyupta ne olacagim. kisa yoldan insaat, kaportacilik , ve genelde okul, banka ve magazalarda temizlik isleriyle ugrasiyorlar.
kaç tane okula gidiyorum hizmetlileri hep turk(tuvalet temizliyorlar, yerdeki çopleri alip siliyorlar...) tama çalismak çok guzel ama okuyup daha guzel yerlere gelmek varken ve daha çok kazanmak varken.... uff çok kiziyorum yaaa !

ama simdilerde tek tuk doktor , avukat gorebiliyorum az da olsa!!

neyse umarim açik ve anlasilir olmusumdur.
herkese hayirli sabahlar. burda saat 5.41 de, uyku tutmadi
hadi bye

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla