Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   herkese merhaba; (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/4782-herkese-merhaba.html)

mavidag 25-02-2008 08:35 AM

herkese merhaba;

hepinize selamlar arkadaşlar,

siteyi bu akşam keşfettim..çok hoşuma gitti..

ego güçlendirici telkinlerle başladım müzikleri dinlemeye,annemede anlattım ikimizde dinleyeceğiz bakalım..
henüz forumda rehberlik kısmını tam olarak okuma fırsatım olmadı, italyanca ile ilgili scriptler var mı sitede..ben yeni öğrenmeye başladım, forumlarda videolar var ama , telkin müzikleri var mıdır ?

sevgiler ...

görüşmek üzere t678

mavidag 25-02-2008 10:38 PM

Ynt: herkese merhaba;

telkinlerin yazılarını okumamız gerekli mi ? dusun

bana bununla ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim..nedense ben yazıları okumak istemiyorum, müziklerle daha bir doğal akışı içinde faydalı olur gibime geliyor ..bu pek mantıklı birşey değil ,benim içgüdüm gibi birşey ...

hemen fayda görürmüyüz.
akşamdan beri dinliyorum bugün çok sakinim normalde sinirlendirdiğim şeylere kızmadım ve ev işi yaptım severek hiç sevmem..ve sorundur benim için...yazarkende utandım ama ..ne bileyim daha bir olumluyum sanki..

ben mi böyle düşünüyorum yoksa gerçekten birgünlük dinlemeyle etki görülebilir mi..
merak ettim..

kutalmisoglu 25-02-2008 10:43 PM

selam berru
bendde ilk gün etkisi olmuştu.
bende sözlerini okumadım.
faydasının daha fazla görürsün ilerde
bir takım yan etkileri omuyor değil ama geçici

hayalayaz 25-02-2008 10:47 PM

sevgili burre
önce hoşgeldin diyeyim..telkin içeriklerini bilmen gerekmiyor, ende telkinlerin etkisini kısa sürede görenlerden birisiyimm iyice iyileşinceye kadar telkinlerin içeriğini öğrenmedim..telkinleri sürekli değiştirmek gibi bir huyum içriklerine olduğu için hiç bakmadım..belkide sorgusuz sualsiz dinlemeye devam ettiğim için ( ne olacaksa olacak kabullenişiyle dinledim) belkide bu kabul etme modu etkiyi hızlandırdı..
umarım sorunun cevabını verebilmişimdir..saygılı sevgiler

mavidag 26-02-2008 05:04 AM

teşekkür ederim arkadaşlar, cevaplarınız için..

evet, yardımcı oldunuz sağolun.. onayi

shamanic 26-02-2008 07:12 PM

actionsmile merhabalar burre hoşgeldin yanımıza... ark5

telkin içeriklerini ne dinlediğinizi bilin diye açıklıyoruz.. blook
okumak zorunluluğunuz yok.. b456

yabancı dil ile ilgili olarak özel olarak yapılan ücretli telkinler mevcut..
fakat bunlar öğrenme isteğinizi canlandırmak içindir.. music45

değişimlerini ve gelişmelerini hem kendin hem annen için bize aktarmaya
devam edersen çok mutlu oluruz.. http://img176.imageshack.us/img176/8...cicek40zb5.gif

sevgiler.. hismiley

pisimbat 26-02-2008 08:01 PM

hoş geldin ben sitemzin asi cat56

mavidag 26-02-2008 10:09 PM

sevgili shamanic ve pisimbat sizlerede çok teşekkür ederim..cevaplar için..

siteyi daha iyi tanıyıp , yazıları okumaya çalışıyorum..
annem yan çizmeye başladı benim kadar dinlemiyor ,ama bizim evde sanat müziği sevilir çaktırmadan onları açıyorum,zaten doğa ve sanat müziği versiyonlarını dinliyorum ben..
yalnız dün biraz sinirliydim,hatta bir arkadaşım aradı daha önce olmuş tatsız bir olayı konuştuk ,yani ona bile kızdım niye arayıp ,bunu hatırlattı,birde olayı anlamıyorlar diye..hiç kızgınlık duymuyucam sevdiğim bir arkadaşım..sonra korktum da yani,insanlarla kavga falan eder miyim diye,zaten ben biraz ani sinirlemeleri olan lafını pek sakınmayan biriyim..endişelendim..hatta gece hiç uyuyamadım kızgınlıkta cabası...ama düngeceye özgüydü bu durum..belki bu mesele halledip çözüme kavuşturmadığımız içindir bilemem..

bu arada aile içi diyolaglardaki ılımlı oluşlarım hoşuma gitti, her zaman terslediğim durumlarda ben kızmıyorum artık..normal cevaplar veriyorum..bu aslında ilk değişim benim açımdan..

zaman içinde olanları paylaşırız..

telkinlerin içeriklerini vemeniz iyi olmuş..ne mesajlar veriliyor merakda etmişitm ama , okumuycam..başka arkadaşlarda aynı şeyleri düşünmüş soru cevaplarda okuduğum vetedirgin olacak olumsuz bir durum yok bence..
okumamayı tercihediyorum şimdilik..

mavidag 27-02-2008 05:52 AM

Birde sormak istediğim birşeey var, site drumuza danışmak istediğim kendimle ilgili bir durumum var..özel mesaj atma şansımvar mı ? üyeadını bilmiyorum..

henüzsitenin formatınada adapte olamadım bulamıyorum...

ben kendimle ilgili gelişme ve soruları bu başlıkta mı takip etsem,diğerlerinde gözden kaçar belki burda daha net görülürve cevaplar alırım... hismiley

mavidag 27-02-2008 01:18 PM

Dün gecede uyuyamadım..Atakan Bey ,bu durum ne kadar sürer acaba..
zaten düzensiz uykularım vardır..daha kötü olmaz değil mi ?

1 hafta en azından beklemeli galiba..
uyku sözkonusuysa tedirginim çok.. sad456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:42 PM.