Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Merhaba yardım eden olurmu? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/372585-merhaba-yardim-eden-olurmu.html)

enamel 23-07-2009 08:14 AM

Merhaba yardım eden olurmu?

İsmim mine. Gecen yıl siteye üye olmuştum fakat yaşadıklarımdan dolayı fazla ilgilenememiştim yalnızca birkaç telkin indirmiş ve dinlemiştim. Şimdi tekrar buradayım ciddi sorunlarla başa çıkmaya çalışıyorum ama nedense doğru sözcükleri bulamıyorum sanırım. Dibe vurmak gibi birşey bu bazen diyorum birileri beni kobay olarak kullansada ruhumdaki tüm acılardan başarısızlıklardan arındırabilse :) yani kısaca format attırabilsem mümkün mü arkadaşlar. Ben 43 yaşındayım yeni emekli oldum ve olur olmaz işten çıkartıldım. 2 yıldır süren bir ilişkim vardı ama o da dün kargoyla tüm aldıklarımı iade etti biz birlikte yaşlanıp aynı mezarı paylaşacaktık hep tanrıdan seviyorsa bana gelmesini diledim neyse. Etrafımda hiç arkadaşım dostum kalmadı yalnızca bir tane var. Sani bu hayatın içinde değilim dışarıdan yalnızca izliyorum eve kapandım başınızı ağrıtmayayım unutmadan artık aklımda çalışmıyor balık hafızası gibi herşeyi unutuyorum ama ruhumdaki acı ve yaşanılanlar hep beynimin içini kemiriyor. Şimdi sizden bana önayak olmanızı ve yardımızı bekliyorum. Ne yapmalıyım, hangi telkinlere ve olumlamalar başvurmalıyım umarım çok şey istememişimdir odaklanma sorunumda var. Gülmeyin ama böyle format belkide en doğru yol değilmi?

Ufukyorfunu 23-07-2009 10:13 AM

Cevap: Merhaba yardım eden olurmu?

Merhaba Mine Hanım. Ben de neredeyse 1 ay önce geldim bu siteye. 36 yaşındayım. Aklım başımda olduğundan yani kendimi bildiğimden beri gördüğüm o ki insan hayatı bir sinüs eğrisi, dip yapmadan pik yapılmıyor, gecenin en karanlık noktasından sonra gün doğuyor, sorunlar tek başına değil, ardı arkasına geliyor, kimi zaman kendinden bile vazgeçtiğinde artık ne oluyorsa evrende o esnada, "bir dakika fazla yükleme yaptık sanırım denek overdose oldu, tamamen imha olmadan biraz ara verelim, hatta acı günlerin telafisi olarak biraz da mutluluk verelim" gibi bir takım dış sesler istişare edip herşeyi değiştiriyorlar.
Şaka bir yana zor günler geçirdiğiniz her kelimenizden anlaşılıyor. Ancak bilin ki yardım çığlıklarını attığınız bu an, daha kötü ne olabilir ki diye düşünmeden, artık kötüyü düşünmeden, gün doğmadan önceki en karanlık noktaya ulaştığınızı düşünün artık. Gün doğmak üzere. Herşey düzelecek ve herşey yoluna girecek.
Öncelikle çok genç bir yaşta emekli olmuşsunuz çalışmaya devam etmekken seçiminiz işten uzaklaşmanız gerekmiş. Belki de bu bir fırsat. Şimdi bu boş günlerin tadını çıkarın biraz. Her sabah erkenden uyanıp yollara düşüp bütün gün canla başla çalıştınız senelerce. Şimdi biraz dinlenin. Dinlenin.... Hiç bir şey yapmadan. Ya da nasıl dinlenmeyi seviyorsanız. Semt pazarlarına çıkın, mahalle parklarında oynayan çocukları izleyin, ne zamandır okuyamadığınız kitapları okuyun, film izleyin, anılarınızı toparlayın, fotoğraflarınızı albümleyin, reçel yapın, içinizden ne geliyorsa:) Ardından da yapabileceğiniz, belki de evden yapabileceğiniz bir iş düşünün kendinize... Zevkle yapabileceğiniz, sevgiyle yapabileceğiniz bir iş.
Yakın bir dostunuz varsa ne güzel, şanslısınız; bir çok insanın etrafında bir sürü sahtesi var. Yoran yıpratan kötü niyetli bir kalabalık. Kargoyla anılarını yollayan o adamı da bırakmanız en güzeli olmuş. Demek ki önünüzde size daha uygun, size daha iyi gelecek bir hayat arkadaşı, bir sıra arkadaşı bekliyor.
Düşünün ki şu an hayatınızın safra atma dönemindesiniz. Etrafınızdaki sizi yoran yıpratan üzen veya üzebilecek herşeyden arınıp hafifliyorsunuz. Bu bir arınma. Sonra da yenileri gelecek. Yeni ve daha güzel bir iş, yeni bir ilişki, yeni arkadaşlar. Yeni bir hayat. Bu zamanı iyi değerlendirin. Sonra hiç boş vaktiniz olmayacak belki... Herşey yoluna girecek. Hep girer.

enamel 23-07-2009 10:25 AM

sanırım yol gösterecek birine ihtiyacım var beynimde düşümcelerimde olumlu bir şey kalmadı ağzımdan her çıkan kelime negatif kendimi ne kadar zorlasamda olmuyor ama hala kurtarılabilirim umudum var sadece bir destek bir yol gösterici... Teşekkür ederim

Ufukyorfunu 23-07-2009 10:33 AM

Sizin sadece kendinize inanmaya ihtiyacınız var. Düşünün ki derinliğini bilmediğiniz bir su içinde yürüyorsunuz. Deniz okyanus neyse... İstiyorsunuz ki elinizden biri tutsun ya da biri sizden önde gidip boy versin. Ama gerek yok. Size sizden daha çok yardım edebilecek kimse yok. Siz varsınız ve yeterince güçlüsünüz. Ayaklarınızın yere değmediği noktada da kulaç atmaya başlarsınız ve belki de yüzmek yürümekten daha büyük bir mutluluktur. Sadece hatırlayın: Siz yüzme biliyorsunuz :) Telkinler size bunu söyleyecek.

MuminOKAN 23-07-2009 03:47 PM

Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum
sapkal89

enamel 23-07-2009 05:45 PM

Teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum gerçekten hoş ve samimiyetiniz karşısında mutlu oldum. Teşekkürler

sudem8 23-07-2009 06:26 PM

http://www.resimland.com/data/media/810/hayvan10.gifEnamelcim hoşgeldin aramıza...hepimiz sıkıntılarımıza dertlerimize acılarımıza son vermek üzere burdayız.senin gibi içi yana yana girenler çok.hepimizin sorunları var. yalnız değilsin.hayatı dışarıdan izlemeyi bırak ve başrolde oynamaya başla.biraralar ben de senin gibiydim.daha sonra hayatta seni kenara itiyor.baktım olmadı sorumluluklarımı alıp başrolü aldım.Tanrıya sığın ve geçenleri hatırlamakla geçecek zamanını geleceğin için planlar yaparak geçir.giden de gitme zamanı gelmiştir yerine yenisi gelir.telkinlere düzenli olarak tekrar başla.önce kendini affet kızdığın kişileri affet ben öyle yaptım.çünkü kin ve nefret doluyken hiçbirşey olmuyor.yeni güzelliklerinde önünü tıkamış oluyoruz.suçluluk ve ego telkinleri çok faydalı oldu ben de..halende dinliyorum.gelişmeleri bizimle paylaş.canım fazla geçmişe takılma.geçmişi bağışla...artık mutlu olmayı seç.üzüntülerin gitmesine izin ver..y789

SNMKAYA 23-07-2009 06:28 PM

olumlu düşünmemiz gerekiyormuş bana öle dediler

sudem8 23-07-2009 06:41 PM

Arkadaşlar olumlu düşünmek,polyannacılık oynamak yada olayları görmezlikten gelip,yok saymak değil.aksine olayları sıkıntıları herne ise olduğu gibi kabul edip,çözüm bulmaktır.mutlaka bir çözümü olduğunu da bilmektir.bazen yanlış anlaşılıyor pembe gözlüklerlemi bakacağız kendimizi mi kandıracağız diyenler oluyor.ama sonuçları hep kötü düşünür enerjimizi o yönde yoğunlaştırırsak korktuğumuzu hayatımıza çekeriz.bilmeden yaptığım zamanlarda yaşadım bunlrı canlı tanık.tecrübe konuşuyor.sakın sizde aynı hatayı yapmayın..y789

gnm77 23-07-2009 06:50 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472276)
http://www.resimland.com/data/media/810/hayvan10.gifEnamelcim hoşgeldin aramıza...hepimiz sıkıntılarımıza dertlerimize acılarımıza son vermek üzere burdayız.senin gibi içi yana yana girenler çok.hepimizin sorunları var. yalnız değilsin.hayatı dışarıdan izlemeyi bırak ve başrolde oynamaya başla.biraralar ben de senin gibiydim.daha sonra hayatta seni kenara itiyor.baktım olmadı sorumluluklarımı alıp başrolü aldım.Tanrıya sığın ve geçenleri hatırlamakla geçecek zamanını geleceğin için planlar yaparak geçir.giden de gitme zamanı gelmiştir yerine yenisi gelir.telkinlere düzenli olarak tekrar başla.önce kendini affet kızdığın kişileri affet ben öyle yaptım.çünkü kin ve nefret doluyken hiçbirşey olmuyor.yeni güzelliklerinde önünü tıkamış oluyoruz.suçluluk ve ego telkinleri çok faydalı oldu ben de..halende dinliyorum.gelişmeleri bizimle paylaş.canım fazla geçmişe takılma.geçmişi bağışla...artık mutlu olmayı seç.üzüntülerin gitmesine izin ver..y789

sudem ablacım sen bir harikasın..... sadece enamel'e yazmışsın ama herkes bu dediklerini 1,ders olarak almalı bence ..... başta,, ben y789.......

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:38 PM.