Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Merhaba yardım eden olurmu? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/372585-merhaba-yardim-eden-olurmu.html)

gnm77 23-07-2009 06:51 PM

Cevap: Merhaba yardım eden olurmu?

bu arada hoşgeldin enamel inan ki yalnız değilsin....

enamel 23-07-2009 07:04 PM

teşekkür ederim umarım hep birlikte sorunlarımızı aydınlatır ve benim gibi sorunlar yaşayan arkadaşlara yardımımız dokunur. İyi ki buradayım :)

bozoerkan 23-07-2009 07:12 PM

hoşgeldiniz ben geleli 2 gün oldu ve gercekten bu site sayesinde çok iyi oldum artık hayata pozitif bakmıyorum :)

incir_çekirdeği 23-07-2009 07:37 PM

hoşgeldiniz :)

hayat güzel 24-07-2009 01:16 AM

ben bugün üye oldum.kuantum düşünceden haberim olmadığı dönemlerdede hayata pozitif bakmanın gerektiğini keşfetmişdim ve çok faydasını gördüm.hayat gerçekden çok güzel.ama buna inanmayı başarabilirseniz.

sem2008 24-07-2009 01:41 AM

Alıntı:

enamel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472207)
sanırım yol gösterecek birine ihtiyacım var beynimde düşümcelerimde olumlu bir şey kalmadı ağzımdan her çıkan kelime negatif kendimi ne kadar zorlasamda olmuyor ama hala kurtarılabilirim umudum var sadece bir destek bir yol gösterici... Teşekkür ederim

''umudum var!'' demişsiniz ya aslında bu, sizin size olan inancınızın kanıtı ve hiç birşey için geç kalmadığınızında bir kanıtı bence,zor zamanlarda ihtiyacımız olan desteğe zaten sahibiz kendimiz bizim en önemli ve bizi hiç bırakmayan dostumuzdur, biz onu pek önemsemiyoruz bilinçaltını bazen zehirli şeylerle ve hayatımızı ilerde zindan gibi hissedeceğimiz olayları çekmek üzere dolduruyoruz ve temizleyip bakmadığımızdanda birgün bir bakıyoruz ki hiç hoşlanmayacağımız bir durumun içindeyiz oysa bu ,bilinçaltı temizliği gerçekleştirebilsek hislerimizide değiştirebildiğimizi ve değişen hislerle yeni ve asıl istediğimiz şeyleride hayatımıza çekmeye başladığımızı göreceğiz,bence sizde yalnız değilsiniz!kendinize kendi değerinizi hatırlatın,bu zaten bildiğiniz ama hayatın içinde unuttuğunuz birşey sadece yeniden hatırlamaya ihtiyacınız var,hatta hepimizin buna ihtiyacı var! hoşgeldiniz,iyi ki geldiniz :)

sem2008 24-07-2009 01:44 AM

Alıntı:

hayat güzel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472318)
ben bugün üye oldum.kuantum düşünceden haberim olmadığı dönemlerdede hayata pozitif bakmanın gerektiğini keşfetmişdim ve çok faydasını gördüm.hayat gerçekden çok güzel.ama buna inanmayı başarabilirseniz.

sizde hoşgeldiniz hayat güzel!... :)

salvadore_xp 24-07-2009 01:52 AM

Mine hanım, öncelikle çok geçmiş olsun.
Özellikle balık hafızası olayı bende de takıntı olmuştu. Ama ilginçtir ki telkinler özellikle epizodik(anısal) hafızama iyi geldi. Siz de deneyin derim.
Gerçekten yaşadıklarınız acı ve unutulması güç olaylar. Bunlar insanın psikolojisini bozuyor ve bilinçaltına silinmesi zor davranışları da bir taraftan işliyor. Terapi size iyi gelir; ama eve kapanma fikriniz sizi uçurum kenarına itmeye devam edecek. Lütfen bu durumda eve kapanmayın. Arkadaşlar edinin, onunla gezin. Ben depresyon hallerimde ısrarla dışarda takılırım. İnanın iyi geliyor. Ne zamn eve kapansam hayata küsüyorum. Balık Hafıza olayına çözüm bulacaksınız. Eve kapanmaktan vazgeçerseniz depresif halden de kurtulacaksınız. Özellikle yalnızlık bence depresyonun temel sebebi oluyor genellikle. Umarım çabuk atlar ve depresif problemlerle değilde kişisel gelişim münasebetiyle açtığınız umut dolu başlıklara da yazılar yazabilirim.
Aslında bu yaşadıklarınız sadece size özel gibi geliyor. Ama 22 y aşında bir genç olarak ben bile ayrılıklarda hayata küsmeyi seçtim. Emin olun da yaşım gereği bir yığın delilik de yaptım. Bunlar geçecek mine hanım. İnanın buna...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:49 PM.