![]() |
Cevap: ÇÖZEMİYORUM... ÇÖZEMİYORUM..DEDİM İNSANLARI...İKİ YILDA OKADAR ÇOK ŞEY YAŞADIM Kİ...BİTMEK BİLMİYOR.ben bittim onlar bitmiyor.uyutmuyor.ilaç aldım uyurmuyum diye ama beynim sürekli çalışıyor.o huzurla uyuduğum uykuları özledim.gözlerim kapanıyor beynim başlıyor hesaplaşmaya..çalışıyor.çalışıyor.dursun allahım artık diyorum kalkıyorum evin içinde dolaşıp duruyorum.ilaçn tek faydası artık her saat ağlama krizi tutmuyor.bir veya iki defa sebepsiz ağlıyorum.eskiden olsa bunları yazarken yine ağlardım herhalde.. sıkıntılarım yazmakla bitmez.bir yerden başlamam gerektiğini biliyorum güçlü bir insanım ben.bu kadar şeyle hala ayaktaysam güçlüyüm.biraz bulunduğum yerden uzaklaşıp kendimi dinlemliyim.2 ay yokum.memleketime gidicem.orda huzuru bulursam bu diyecem.yok orda da bulamzsam ...beyninimi kapatıcam...by |
Cevap: ÇÖZEMİYORUM... ortada bir problem varsa bu mutlaka er yada geç çözüme kavuşacaktır.zaman zaman hepimizin başından istenmeyen olaylar geçebiliyor.bende yaklaşık 7 sene önce depresyona girmiştim.6 ay depresyon ilacı kullandım.canını sıkma mutlaka problemlerin sitedeki arkadaşlarımızın olumlu güzel sözleriyle çözüme kavuşacak.sen yeterki olumlu ol. gülerek mutlu kal |
Cevap: ÇÖZEMİYORUM... hımmm arkadaşım işallah en kısa zmaanda sorunun neyse duzelır ...bencede burası tesaduf sonucu değil senın cekımın sonucu oluştu..cunku aynı şey bana d aolmuştu..ben ınanıorum duşuncelerın hayatı oluşturduğuna.ozguvenı kendımızın yarattıgımıza..herşeyın bızler tarafından oluşturulduğuna tıpkı bı puzzle gıbı bı parça eksıkse tum parçalar da işe yaramıo en ksıa zaanda o tek parçayı bulman dıleğiyle........ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:24 PM. |