Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/371750-ben-de-sorunlarimi-birakiyorum-ve-kendim-olmayi-seciyorum.html)

realbluesky 18-05-2009 09:27 PM

Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi

:)kabul etmende güsel çok güsel paylaşımda bulunuorsun bak buna sana hitaben yazdım üstüne alınabilirisin zaten demesemde alınıyosun:)

realbluesky 18-05-2009 09:29 PM

umarım cvp vermezsin ben tartışmak için düşüncelerimi yazmadım negatif enerjini kendine sakla ben bunun için burda değlim sevgiyle kal

the desert 18-05-2009 09:30 PM

alınma değil bu sen bence karşındakıne lafı soleyıp kaçan tıplerden bırısın..o yuzden duşemem..kıdme sorun olduğu zaten kesın..sorunun var kı burdasın ve varkı burdayım..da senın bunu solemek cok komık oldu:D alımlı arkadaşım..:D:D:D sadece bı yazını duzletsen ıyı olur dedım olayı buyuttun ne hale getırdın:D sorunsuz mısss arkdaşım benımm:d

the desert 18-05-2009 09:35 PM

ayy canımmm senın kadar negatıf enerjım olamaz heralde..sende sevgıyle kal...gercı sen cok sevgıyle kalıomuşsun ya neyse...byebyeeeeeeeeeee:D

comte 18-05-2009 09:35 PM

Bu tarz mesajların devam etmesi halinde, konu kapatılacaktır.

Lütfen, bu konuyla ilgli yeni bir mesaj yazmayın. Bu sitede genelde kardeşlik ve yardım üzerine bir paylaşım mevcuttur.

iloscuk 18-05-2009 09:37 PM

Arkadaşlar biz birbirimize destek için burada değil miyiz?böyle davranmayın lütfen.
realbluesky yazdıklarına üzüldüm.Bence önce sen kendini affetmelisin.Allah'a inancın varsa
ve kendini suçlu hissediyorsan Ona da kendini affettirmelisin.Bence inanç ve dua çok önemli rahatlaman için.Suçluluk duyuyorsan arınmalısın.Ve herşeye yeniden başlamalısın..

realbluesky 18-05-2009 09:41 PM

saolun mehmet bey hemfikirm benim yazma amacım belli duygularımı en özelimi aktardım ve böle bir polemiğe girildi üzüldüm sadece ve 4 gündür dinliyrom telkinleri içimden yazmak geldi ve böle tepki aldım yazını düzelt diye ne diyim pişman oldum şimdi kendimi açtığım için

the desert 18-05-2009 09:42 PM

ya iyide arkadaşım(!) --hala sana arkadaşım dıorum----bens ana kotu bı şey demedım..sen agresıf yaklaştın..yanı bı oku yukarıyı?evet sorunum var haklısın...ama sen sorunsuz yada supersın anlamında dıl ki bu...herkesın sorunları var..evet belkı gergınsın onuda anlayabılıorum zaten ama bu şekıdle yaklaşırsak olaylara hıc bı şekılde zaten bışey duzletemeyıs..ıcerıgını anlamam ıcın okuyup anlamam gerekır..anlayamadıktan sonra ıcerıgını zaten anlayamam..kib..ok?

realbluesky 18-05-2009 09:43 PM

tşkrler ilosuck affetirmekle bitmiyor olay ciddi sorunum var ve ben farkındayım bunun sadece bunu törpülemek istyorum

realbluesky 18-05-2009 09:52 PM

ben buraya tartışmak için üye olmadım içten yazdım negatif olduğum için negatiflık çektim hepsi bu ama paylaşım için burdaydım saolun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:57 PM.