Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

2.günüm etkileri yaşadım mucize mi ne:)

Forum ve Tanışalım 2.günüm etkileri yaşadım mucize mi ne:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili realasmin...benim günlüğümün ilk günlerini okumuş olsaydın..yazdıklarımın tamamen telkinlerin benim hayatımdaki etkileri ile ilgili olduğunu görecektin..( gerçi bunu yapman için epeey bir geriye dönük mesajlara bakman gerekir..nisandan beri çok gün geçti üzerinden) .hiç birimiz..şu kadar saat ego güçlendirici dinledik ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

2.günüm etkileri yaşadım mucize mi ne:)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-12-2007, 08:47 PM   #7 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: 2.günüm etkileri yaşadım mucize mi ne:)

sevgili realasmin...benim günlüğümün ilk günlerini okumuş olsaydın..yazdıklarımın tamamen telkinlerin benim hayatımdaki etkileri ile ilgili olduğunu görecektin..( gerçi bunu yapman için epeey bir geriye dönük mesajlara bakman gerekir..nisandan beri çok gün geçti üzerinden) .hiç birimiz..şu kadar saat ego güçlendirici dinledik ve etkisi şu oldu diyemez..çünkü..hiç kimse tek bir telkin dinleyerek başlamıyor...yeni gelen arkadaşlar...kendilerini anlatırlar..sf oldukları..başka sorunlarını anlatırlar.. günlüklerinde veya başka bir yerde... onun değişimi yazdığı mesajlardan belli olur...zaten..ilk yazdığı mesajla son yazdığı mesaj arasında daima fark olur......eyleme dökülmemiş telkinlerin pek bir yararı olmadığına inanlardanım..işte güzin ablalıkta bu noktada devreye giriyor..arkadaşlarımız telkinleri dinleyerek..değişimler yaşıyorlar kendi içlerinde ama...ilk zamanlar bunu dışarıya yansıtmaya çekiniyorlar...veya alıştığı durumu değiştirmeye korkuyorlar..bizde onları yüreklendirmeye çalışıyoruz...bir an önce hayatta kendi istedikleri noktada olsunlar diye...telkinleri dinleyen arkadaşlarımız...telkinleri neden dinleme ihtiyacı duyduklarını, veya telkinleri dinledim şöyle gelişmeler yaşıyorum demeye ihtiyaç hissetmiyorlar, çünkü bizler birbirimizi o kadar yakın bir sevgiyle takip ediyoruzki, yazılan her mesajda gelişimi, değişimi, veya geri dönüşü görüp...senin güzin ablalık dediğin yöntemle yanında olmaya çalışıyoruz...mesajlarını güzin ablaya yazar gibi yazmaya ihtiyacın yok...günlük aç ve kendine yaz...günlüklere yazılan mesajlarda biz kendi gelişimimizi takip ederiz...ben geçen gün oturdum..nisan ayından beri kendi yazdığım mesajları okudum...geçmişte bir olaya nasıl tepki vermişim? şimdi o konuya bakışım nasıl...sonuçta hayatımızı değiştirmek için şimdi ve buradayız...dilediğin değişikliklerin derhal gerçekleşmesi dileğiyle saygılı sevgiler..

Bookmarks

« meraba ben geldim :D | mrhabalar »