![]() |
İzmirden sevgiler... kiss3 Bende bugün üye oldum..Motivasyon konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum..Daha emeklemekdeyim..İnşallah yürümeyi de öğrenirim..Sevgiyle mutlu kalın.. kiss3 |
Ynt: İzmirden sevgiler... ohh ohh benim memmleket civarı toplanıyo buraya.... ttli3 sende bu azim varken tez zamanda koşanlar arasında olacaksın belli yanımıza hoş geldin ... izmire selamlar... (sevgili babamlar oradalar ark5 ) bi sürü izmirli var aramızda hepsi birbirinden güzel insanlar ... sende eklendin şimdi ohh .... daha nolsun... wave hoşgeldin sefalar getirdin... sevgiler... actionsmile |
Ynt: İzmirden sevgiler... Alıntı:
|
Ynt: İzmirden sevgiler... Hoşgelişlerin olsun music45 |
Ynt: İzmirden sevgiler... Çok teşekkürler..İzmir baya ilgili demek..Çok sıcaksınız,ilginiz için teşekkür ediyorum..Şimdiden üye olduğum için mutlu oldum.. smil56 |
Ynt: İzmirden sevgiler... hoşgeldin gülfuren wave |
Ynt: İzmirden sevgiler... o güzel izmir'e sevgilerimi yolluyorum..hep bunu yaparim ben en sevdiğim şehir çünki. insanlarina da yansiyor mu ne bu güzelliği?... of izmir off smil56 yanik türkü çiğirsam yetmezki.. kiss3 hosgeldin gülfuren kiss3 |
Ynt: İzmirden sevgiler... izmirin denizi kız, kızı deniz kokar..izmirin sokaklarıda hem deniz hemde güzelkız kokar..yaaa işte böyledir benim izmirim ve izmirimin insanları..sıcaktır..dosttur..ve içleride dışlarıda güzeldir..gülfuren hoşgeldin...güzel kız sen izmirimin neresindensiiiiin? |
Ynt: İzmirden sevgiler... hoşgeldiiiin gülfuren hismiley blissy |
Ynt: İzmirden sevgiler... geç oldu ama hoşgeldiiinnnnnn smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:55 PM. |