![]() |
İzmirden sevgiler... kiss3 Bende bugün üye oldum..Motivasyon konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum..Daha emeklemekdeyim..İnşallah yürümeyi de öğrenirim..Sevgiyle mutlu kalın.. kiss3 |
Ynt: İzmirden sevgiler... ohh ohh benim memmleket civarı toplanıyo buraya.... ttli3 sende bu azim varken tez zamanda koşanlar arasında olacaksın belli yanımıza hoş geldin ... izmire selamlar... (sevgili babamlar oradalar ark5 ) bi sürü izmirli var aramızda hepsi birbirinden güzel insanlar ... sende eklendin şimdi ohh .... daha nolsun... wave hoşgeldin sefalar getirdin... sevgiler... actionsmile |
Ynt: İzmirden sevgiler... Alıntı:
|
Ynt: İzmirden sevgiler... Hoşgelişlerin olsun music45 |
Ynt: İzmirden sevgiler... Çok teşekkürler..İzmir baya ilgili demek..Çok sıcaksınız,ilginiz için teşekkür ediyorum..Şimdiden üye olduğum için mutlu oldum.. smil56 |
Ynt: İzmirden sevgiler... hoşgeldin gülfuren wave |
Ynt: İzmirden sevgiler... o güzel izmir'e sevgilerimi yolluyorum..hep bunu yaparim ben en sevdiğim şehir çünki. insanlarina da yansiyor mu ne bu güzelliği?... of izmir off smil56 yanik türkü çiğirsam yetmezki.. kiss3 hosgeldin gülfuren kiss3 |
Ynt: İzmirden sevgiler... izmirin denizi kız, kızı deniz kokar..izmirin sokaklarıda hem deniz hemde güzelkız kokar..yaaa işte böyledir benim izmirim ve izmirimin insanları..sıcaktır..dosttur..ve içleride dışlarıda güzeldir..gülfuren hoşgeldin...güzel kız sen izmirimin neresindensiiiiin? |
Ynt: İzmirden sevgiler... hoşgeldiiiin gülfuren hismiley blissy |
Ynt: İzmirden sevgiler... geç oldu ama hoşgeldiiinnnnnn smil56 |
Ynt: İzmirden sevgiler... Alıntı:
ewet aramızda bayaa izmirli olmuştur herhalde... güzel izmirim, deniziyle,sıcacık güneşiyle,tarihiyle,kibar ve yardımsever insanıyla bambaşkadır... mis kokar,bağımlılık yapar güzel izmirim... (bu arada izmire takıldım sana hoş geldin demeyi unuttum,çok özürler) hoşşş geldin güfuren ,hep sevgiyle kal.... güzel paylaşımlar dileğiyle.. geç oldu biraz pardon..... ttli3 |
Ynt: İzmirden sevgiler... ewet aramızda bayaa izmirli olmuştur herhalde... güzel izmirim, deniziyle,sıcacık güneşiyle,tarihiyle,kibar ve yardımsever insanıyla bambaşkadır... mis kokar,bağımlılık yapar güzel izmirim... (bu arada izmire takıldım sana hoş geldin demeyi unuttum,çok özürler) hoşşş geldin güfuren ,hep sevgiyle kal.... güzel paylaşımlar dileğiyle.. geç oldu biraz pardon..... ttli3 [/quote] Olsun önemli değil..İzmir insana her şeyi unutturuyor..Bir döem İzmirden uzakta kalmıştım,bağımlılık konusuna katılıyorum..Herkeze sıcacık duyguları için teşekkür ediyorum..Huzur dolu günler... kiss3 |
Ynt: İzmirden sevgiler... merhabalar, alinda memleketimin her tarafi guzel ama bene izmir bambaska, butun izmirlilere ve kalbi izmirde kalanlara sygilar v de sevgiler!!! ben bir izmir tutkunuyum!! haydi herkese iyi gunler ulku cat3500 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:43 AM. |