![]() |
merhabalar tüm üyelere merhabalar burayı üye olduğun bi forumdan keşfettim, telkine gerek duyduğum şey öfke kontrolu ve hayli kabarık egolarım, bir uzman yardımı aldım tabi aynı zamanda da depresyon teşhisi koydu... sosyal hayatımda insanlarla gayet geçimliyken işimde ve özel yaşantımda son derece geçimsiz, huysuzum umarım bundan sonra HAYATIM DEĞİŞTİ diyebilirim buna gerçekten ihtiyacım var |
Ynt: merhabalar Deniz hoşgeldin hiç geçmişteki sorunlarını dert etme herşey düzelecek geçmiş olumsuzların temizlenecek 44 |
Ynt: merhabalar deniz aramiza hosgeldin canim umarim hersey telkinler sayesinde istedigin yonde akip gider hismiley |
Ynt: merhabalar gider ayak seni gördüm denizcim hoşgeldin..her şey iyileşti bile..denge denge denge parolamız bu.. |
Ynt: merhabalar hoşgeldin. değişmesini istediğin herşey bir an önce değişir umarım. telkinlerin dinlemeye devam. burdaki bi çok kişi gibi faydasını görürsün. |
Ynt: merhabalar hepinize çok teşekkür ederim dinlemeye devam tabi ney ve sanat müziği dinlerken insan kendini o yıllarda yaşıyormuş gibi düşünüyor çok güzel çok emeğinize sağlık |
Ynt: merhabalar Aramıza hoş geldin deniz gönlünce paylaşımlar dilerim.. Herşey gönlünce olsun... |
Ynt: merhabalar smiliyfacehoşgeldin deniz |
Ynt: merhabalar Yaşanmamış Yıllar Ben beni kendi içimde Bilmem arasam bulur muyum Yaşanmamış genç yıllarımı Ve sebebini suskunluğumun Buluşsam orada kendimle Ve yaratsam ellerimle Küçük bir sırça köşk misali Dostlarımla benim evrenimde Boş yere değil yok inanmam Koşarım yine ardından Bulsam da olur bulmasam da Bu ümit beni bil yaşatan Boş yere değil yok inanmam Koşarım yine ardından Bulsam da olur bulmasam da Bu ümit beni bil, bil yaşatan Cesaretim olur o zaman Düşünmeye içtenlikle Açık seçik ve hiç korkmadan Sonuna dek dürüst ve sevgiyle Boş yere değil yok inanmam Koşarım yine ardından Bulsam da olur bulmasam da Bu ümit beni bil yaşatan Boş yere değil yok inanmam Koşarım yine ardından Bulsam da olur bulmasam da Bu ümit beni bil, bil yaşatan Sezen Aksu umudumuzu hiç kaybetmeyelim olur nce olsun s456 |
Ynt: merhabalar Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 PM. |