![]() |
merhabalar tüm üyelere merhabalar burayı üye olduğun bi forumdan keşfettim, telkine gerek duyduğum şey öfke kontrolu ve hayli kabarık egolarım, bir uzman yardımı aldım tabi aynı zamanda da depresyon teşhisi koydu... sosyal hayatımda insanlarla gayet geçimliyken işimde ve özel yaşantımda son derece geçimsiz, huysuzum umarım bundan sonra HAYATIM DEĞİŞTİ diyebilirim buna gerçekten ihtiyacım var |
Ynt: merhabalar Deniz hoşgeldin hiç geçmişteki sorunlarını dert etme herşey düzelecek geçmiş olumsuzların temizlenecek 44 |
Ynt: merhabalar deniz aramiza hosgeldin canim umarim hersey telkinler sayesinde istedigin yonde akip gider hismiley |
Ynt: merhabalar gider ayak seni gördüm denizcim hoşgeldin..her şey iyileşti bile..denge denge denge parolamız bu.. |
Ynt: merhabalar hoşgeldin. değişmesini istediğin herşey bir an önce değişir umarım. telkinlerin dinlemeye devam. burdaki bi çok kişi gibi faydasını görürsün. |
Ynt: merhabalar hepinize çok teşekkür ederim dinlemeye devam tabi ney ve sanat müziği dinlerken insan kendini o yıllarda yaşıyormuş gibi düşünüyor çok güzel çok emeğinize sağlık |
Ynt: merhabalar Aramıza hoş geldin deniz gönlünce paylaşımlar dilerim.. Herşey gönlünce olsun... |
Ynt: merhabalar smiliyfacehoşgeldin deniz |
Ynt: merhabalar Yaşanmamış Yıllar Ben beni kendi içimde Bilmem arasam bulur muyum Yaşanmamış genç yıllarımı Ve sebebini suskunluğumun Buluşsam orada kendimle Ve yaratsam ellerimle Küçük bir sırça köşk misali Dostlarımla benim evrenimde Boş yere değil yok inanmam Koşarım yine ardından Bulsam da olur bulmasam da Bu ümit beni bil yaşatan Boş yere değil yok inanmam Koşarım yine ardından Bulsam da olur bulmasam da Bu ümit beni bil, bil yaşatan Cesaretim olur o zaman Düşünmeye içtenlikle Açık seçik ve hiç korkmadan Sonuna dek dürüst ve sevgiyle Boş yere değil yok inanmam Koşarım yine ardından Bulsam da olur bulmasam da Bu ümit beni bil yaşatan Boş yere değil yok inanmam Koşarım yine ardından Bulsam da olur bulmasam da Bu ümit beni bil, bil yaşatan Sezen Aksu umudumuzu hiç kaybetmeyelim olur nce olsun s456 |
Ynt: merhabalar Alıntı:
|
Ynt: merhabalar sung66 hoş geldim deniz 77 sitenin kedisinden sevgiler |
Ynt: merhabalar Dikkat et ama tırmalamasın khkh56 |
Ynt: merhabalar merhabalar forum a ilk kez katılıyorum sır rı bende okudum ve merak ediyorum, hayatımda uygulamaya başladım. daha ilk günlerimdeyim aslında hayatım nasıl değişecek? neler olacak yada gerçekten birşeyler olcak mı? bunu bende çok merak ediyorum herkese teşekkürler... dusun |
Ynt: merhabalar merhabalar forum a ilk kez katılıyorum sır rı bende okudum ve merak ediyorum, hayatımda uygulamaya başladım. daha ilk günlerimdeyim aslında hayatım nasıl değişecek? neler olacak yada gerçekten birşeyler olcak mı? bunu bende çok merak ediyorum herkese teşekkürler... ben de uygulamalara henüz baslamadım bence inanarak baslamak cok onemlı acaba olur mu dememlıyız olacagından emın ol sonra gerısı gelecektır zaten sevgılerımle.. onayi |
Ynt: merhabalar merhaba hülya hoşgeldin safalar getirdinnn smiliyface |
Ynt: merhabalar Hülya hoşgeldin sefalar getirdin |
Ynt: merhabalar Benimde ismin Deniz bende 77 dogumluyum ayni dert ebnde de var yoksa bu bizim jenerasyon sorunu mu smiliyface Hoşgeldin iyiki geldin |
Ynt: merhabalar gelen arkadaşlarlarımda hoşgelmiş sefalar getirmiş 4. gun oldu bende ki değişimler fena değil daha durgun saha sakin daha gur sesle konuşmaya başladım.... bu arada sezenin şiiri çok guzel paylaşım için saol deniscim sanırım adımızla alakalı bi durum bu tanıdığım denizlerin çoğu en gibi :) ewet bizde kesin bişi var ayrıca çekim yasası ve maji üzerine yazılar okuyorum ve uyguluyorum çekim yasasının kötü yonleride var eğer bişii sonunu göremden hesap etmeden düşünürseniz ardından gelecek olana hazırlıklı olamıyorsunuz ve bunun içinde bayağı bi çaba ve düşünce sarfetmek gerekiyo... ama tabi 4 gunluk bi dinginlikten sonra yaydığım enerji ve majilerim daha olumlu daha çabuk netice verir oldu egolarımda hafiflik var mesaj yazan herkese teşekkür ederim malum iş yerinden girdiğim için ara ara yazabiliyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:30 PM. |