![]() |
Merhaba! Siteyi tesadüf eseri buldum... Hayatımda önemli ve doğru kararlar aldığım bu dönemde Hayatım Değişti sitesi bana Tanrıdan bir hediye bir yardım olmalı... Mp3 leri indirmeye ve dinlemeye başladım... Siteyi kavramaya tanımaya çalışıyorum... Değiştirmek isteğim şeyler var hayatta ve buna yardımcı olacak her şeye açığım... Herkese mutlu günler... Aslı |
Ynt: Merhaba! Aramıza hoşgeldin Aslı siteyi şöyle yüzeysel olarak bile inceleme imkanını bulabilmişsen anlamışsındır. Buradaki herkes hayatı ile ilgili bitakım değişiklikler yapmayı kendine hedef haline getirmiş durumda. Ve işin gerçeği şu ki ( bunu zamanla sende çok daha iyi anlayacaksın ). Bu kararlarında samimi olmayan hiç kimse yok site üyeleri arasında. Konuları incelediğin zaman bununnda sebebini çok iyi anlayacaksın. The Secret ten ibaret herşey... Sen istedin ve hayatta seni isteklerin doğrultusunda buraya yönlendirdi. Bir ihtimal buradaki arkadaşlardan yayılan pozitif elektiriğin, senin yaymış olduğun pozitif elektiriği kendilerine çekmeside sözkonusu :) Hasılında nasıl olursa olsun çokları için gerçekten faydalı bir siteye üye oldun Aslı. Lütfen şimdi kendini tebrik et ve hayattan bundan sonrası içinde böyle güzellikler dile... Kutlarım seni.... Gerçekten değişimi istediğin için... SEVGİ`yle kal... Mutlu kal... |
Ynt: Merhaba! slm 44 |
Ynt: Merhaba! ya bu tek kelimelik mesajları sadece mesaj sayınızın artması içinmi yazıyorsunuz hee n9598 |
Ynt: Merhaba! Selam olsun o zaman 25emel 98569 |
Ynt: Merhaba! Aramıza hoşgeldin Aslı yazılacak yazılmış Asisler arkadaşımız tarafından bende sadece burada senin yanında olduğumuzu bilmeni isterim. Asisler Emel mesaj sayısı artması amaçlı yapmıyordur ben biliyorum. sung66 Hem hiç birimiz çocuk değiliz mesajımız kaç olduğu değil ne yaptığımız paylaşımlarımız ve uyguladıklarımız değişimlerimiz önemlidir değil mi 44 Sevgiyle kal |
Ynt: Merhaba! Alıntı:
düşünce rejimi yapmak şart 44 aklıma gelen herşeyi yasıyorum bak bunuda gecirmiştim ardından sen öle dedin sevincli acaba buna sevinmelimiyim üzülmelimi? dusun |
Ynt: Merhaba! Emelim üzülmek yok her zaman sevinçli ve huzurlu ol ben senin yazdıklarını okumaktan hele ki gönderdiğin videoları seyretmekten çok keyif alıyorum Sen bu siteye renk katanlar arasındasın kocaman öpüyorum s456 |
Ynt: Merhaba! Alıntı:
naber asisler bilen biliyo kıymetimizi sen hala başka şeyler düşün dl67 http://myimgs.net/images/zazl.jpg tamamen sana hediyemdir asisiler sevincli |
Ynt: Merhaba! hediye için en içten teşekkürlerimi sunarım Emel cilgin897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 AM. |