![]() |
Ynt: Merhaba! rica ederim asisiciğim 44 ne demek benim için zevk!! sung66 |
Ynt: Merhaba! Emelim çok seviyorum ben seni ya 44 |
Ynt: Merhaba! Alıntı:
|
Ynt: Merhaba! Alıntı:
|
Ynt: Merhaba! lerzanım mutluluk gözyaşlarıysa hiç sorun yok. Emeli bu sitede tanıdım gerçi çoğunuzu görmedim ama burada inanılmaz bir sevgi enerjisi var yüzünü görmem o kişi ile illa yüzyüze görüşmem gerekmiyor biliyorum ben sizin içinizdeki güzelliğinizi hepinizi çok seviyorum. Emele o mesajı yazarken içimden gelen büyük bir çoşku ile ifade etmek istedim 44 Deselerdi ki Burcu sen internetten insanları koşulsuz seveceksin hadi canım rüyanda görürsün derdim ama olabiliyormuş bu da bir gelişme |
Ynt: Merhaba! saol canım burcum şaka bir yana duygular karşılıklı ama aramızda kalsın e beni sevmemekte mümkün deil sevincli yine mütevaziliğim üstümde naapssaak!!! f678h |
Ynt: Merhaba! sen kendini seviyorsun ki çevrende seni seviyor aynı şeyi ben kendim içinde düşünüyorum bu sabah gene aynamla çok haşır neşirdik y789 |
Ynt: Merhaba! ya burası benim evim gibi oldu.burada herkesi seviyorum tanımıyorum ama tanıyorum da şaşkın garip bir tabir oldu ama öyle lalezar,lerzan,burcu,tresor,turgay,kadir,umutlu,ha yal,portal doktorunuuu,bak asisiler var ya hah onu bile seviyom wave ne bilem işte kısaca hepinizi seviyorum.alıştım hemde kötü tuh788 ya bunu içinde bi scripte ihtiyacım olmasın sakın gelecekte terli345 ya bu arada merto hayal nerelerde göremiyorum ben hiç dusun |
Ynt: Merhaba! Hehehe hepimiz için aynı sanırım bu Emel tanımıyoruz sanıyoruz ama evren bizi biraraya getirdi o yüzden tanışıyoruz f678h Ay bunları bilmeyen biri okusa kesin kafayı yemiş bunlar diyeceklerdir y789 Ben bu aralar harbi çok iyiym allah kem gözlerden korusun k8908 Hayal düğün teleşında birde pc hardiskinde sorun var giremiyor evden ancak ablasından vakit olursa yazacaktı bu akşam arayacağım haber veririm size. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:56 PM. |