![]() |
Ynt: Herkese Merhaba herkeze slm.ben yeni üyeyim.sizinle arkadaş olmak istiyorum. kabul edermisiniz? |
Ynt: Herkese Merhaba Alıntı:
|
Ynt: Herkese Merhaba hoşgeldin eminenur ttli3 burası sıcacık bir aile. senide hemen kabul edeceğine eminim. ben de çok yeniyim henüz. paylaşımlarını bekliyoruz kiss3 |
Ynt: Herkese Merhaba arkadaşlar ikinizde hoşgeldiniz. t678 mutlu ve güzel haberler duymak dileklerimle sapkal89 sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: Herkese Merhaba hoşluk sizden bulmak bizden. buldukça hoş olmak da emelimiz... emeklerinize sapkal89.... |
Ynt: Herkese Merhaba öncelikle herkese selamlar kiss3 1,5 aydır aralıksız dinliyorum ve kendimi de dinliyorum. sanki büyümesini beklediğim bi çiçeğin başında bekler gibi bekliyorum açmayı. evet tohum tuttu:) daha dik yürüyorum, kendimi ifade ediş şeklime bayılıyorum;), sessiz kalmıyorum ve uslubum dengeli, birinin yanında sesli bi yazı okuyamazdım şimdi teklemeden kekelemeden okuyorum; pozitif ve MUTLUYUM blissy işte bu benim:) kararlı ve inançlıyım; gücümün farkındayım. hafızam daha iyi.artık yeşil bir filizim.daha da yeşillenip açılacağım. ilgi alanlarım genişledi sitenin çok etkisi var bisürü şey öğrendim burdan. beynimin sınırsız olduğunu biliyorum ve hep zorluyorum. bi tek şey hala aynı o da ingilizce duvarı. hep çarpıyorum bi türlü aşamıyorum ve güvenimde yok kendime. bi tek bu işte. cd sipariş edicem gelmesini heyecanla bekliyorum. bu cd ile aşacağıma inanıyorum ve güveniyorum. herşey güzel olacak. sevgiler smiliyface |
Ynt: Herkese Merhaba ben de yeni geldim burda olmaktan çok mutluyum herkese merhaba hismiley |
Umarım burda mutluluğun daha da artar thumbsanim |
Ynt: Herkese Merhaba umarım ama kimseyi tanımıyorum henüz biraccık yalnızım bu yüzden sad456 |
İçini ferah tut. Kısa sürede buraya alışacaksın hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 PM. |