![]() |
Herkese Merhaba merhaba herkese; epey oldu üye olalı siteyi inceledim ancak pek katılımcı olduğum söylenemez. telkin mp3lerini indirdim ve dinlemekten keyif de alıyorum ama devamlılığını sağlayamıyorum. bende bişeyler eksik ama tespit edemiyorum. değişim için azim duygularımı nasıl uyandırabilirim. başıma aksi bişeyler gelip kafama dank etmeden yapamazmısın diye kızıyorum kendime. içsel konuşmalarım çok fazla ama içimle pek anlaşamıyorum genelde üzüyor beni. hayatım durağan ama sanki büyük bir üzüntüm var gibi duruyorum. bitkinlik ve halsizlik durumu hakim. neşeliyim ama çok yüzeysel sadece arkadaş ortamımda böyleyim. yalnızken kendimi neşeli hissetmiyorum. tecrübelerinize dayananarak bana ne dersiniz. tavsiyeleriniz üzerinde değişim sürecime başlamak istiyorum. yani birinin sırtıma elini koyup hadi betül demesine ihtiyacım var. |
Ynt: Herkese Merhaba sevgili betül forumumuza hoşgeldin vien1 katılım kararına da inan çok sevindim burası inan bir aile gibi oldu bizlerde bu ailenin birer fertleri hepimiz birbirimizin sorunlarıyla üzüntüleriyle dertleniyor sevinçleriyle mutlu oluyoruz sende olan sıkıntılar inan çok ama çok fazlası bende mevcuttu bende bir düşün panikatak vardı depresyon vardı sosyal fobi vardı manik depresif vardı hayata küskündüm dediğin gibi kendimi bitkin ve halsiz hissediyordum bende sen gibi yalnızken neşesiz mutsuz hissediyorum sanki çok büyük bir üzüntüye uğramış gibiydim ama bu siteyle tanışalı teljkinleri dinlemeye ve buradaki dostlarla tanışıp sohbet edeliden beri bu sorunlarım tükendi kalmadı adeta ben yenilendim bambaşka birisi oldum sana tavsiyem telkinlere devam et |
Ynt: Herkese Merhaba o kadar çok şey saymışsınız ki inanın halime şükrettim:) telkinlere devam o halde... |
Ynt: Herkese Merhaba Aman sakın vazgeçmeyin ilk güler çok canım sıkıldı başım ağrıdı dinlemek istemedim ama sabrettim ve bu sabrın meyvelerini topluyorum çok şükür sende sabredip devam edersen kendinde çok kısa zamanda büyük değişiklikler olduğunu göreceksin |
Ynt: Herkese Merhaba kulaklıkla yada açıktan dinlemem fark edermi peki? gün içinde o kadar uzun dinleyemem ama geceleri dinlemeye gayret edicem. |
Ynt: Herkese Merhaba Farketmez ama geceleri uykudayken daha fazla etkili |
Ynt: Herkese Merhaba merhaba betül hoşgeldin yanımıza.. güzel haberlerini bekliyoruz super |
Ynt: Herkese Merhaba sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: Herkese Merhaba gerçekten hoşbuldum.artık geceleri dinliyorum. insan siteye girince bile pozitifleşiyor. oluşan değişikliklerden haberdar edicem sizleri. büyük bir heyecanla bekliyorum bende... |
Ynt: Herkese Merhaba Merhaba Betül; hismiley Aramıza hoşgeldin vien1 Telkinleri dinlerken sürekliliğe dikkat etmeni tavsiye ederim. Nasıl dinlemen gerektiğini rehber bölümünden incelemişsindir.Listende mutlaka "erteleme telkini" olsun. Devamlı olmana çok yardımcı olacaktır. Çünkü bu hastalık (ben hastalık olarak kabul ediyorum,çünkü bizden çok şey götürüyor) bende de vardı. Artık daha disiplinli olmaya alışıyorum .Bu çok güzel bir duygu.. Mutlu haberlerini bekliyorum. Sevgiler... actionsmile |
Ynt: Herkese Merhaba vien1 aramıza hoşgeldin btlcm vien1 güzel değişimlerini bekliyoruz kiss3 |
Ynt: Herkese Merhaba vien1 netülcüm...degısım basladı bıle hıssetmen lazım 8977 |
Ynt: Herkese Merhaba merhaba yeni bir hayat ; telkinlerim arasında erteleme yoktu hemen ekliyorum teşekkür ederim uyarın için. hakikaten ertelemek bir hastalık. umarım güzel olacak herşey. görüşmek üzere, hoşçakalın... |
Ynt: Herkese Merhaba mlk34Bence artık kendinle ilgili olarak inandığın pasiflik hissini bir kenara bırak.Çünkü böyle düşünmeye devam edersen hiçbir şey süreklilik yaratmaz. Telkinleri de gece yatarken kısık sesle dinlemek çok daha yararlı böylece sabah uyandığında zihnin çok berrak oluyor.Ben mesela iki gündür dinlemeye zaman bulamadım ama hala etkisini kaybetmedi.Ayrıca kendini iyi hissettiğin andan itbaren bir şeyler yapmaya başlarsan etkilerini görüp daha da azimlenirsin. Mesela arkadaş çok doğru söylemiş ben de ertelemeyi bırak telkinini dinledikten sonra işe ertelediğim herşeyi yapmakla başladım.Yaptıkça kendimi daha aktif hissediyorum bir süre sonra bu bir alışkanlığa dönüşmeye başlıyor hiçbirşeyi ertelemiyorsun.Hem çok zevkli hem de eğlenceli insana huzur veriyor.Asla vazgeçmezsen başarırsın. Yaptığımızı bir düşün çok mu zor bir şey ? Ya da kime faydası var? Sadece kendimize bu da çok hoş.Kendimiz için birşeyler yapma fırsatı kolay kolay elimize geçmez bence. Bir de ben bu telkinleri dinlemeye başladıktan sonra 'Henüz çok gencim herşeyi yapmaya enerjim ve gücüm var ' diye düşünmeye başladım.Böylece üzerimdeki o enerjisizlik,isteksizlik hisleri gitmeye başladı.Umutlu ve azimliyim. Kolay gelsin.. |
Ynt: Herkese Merhaba tam 1hafta oldu düzenli olarak dinleyeli. 3gün boyunca müthiş mide bulantısı ve kusma halleri yaşadım ama vazgeçmedim geçti.aslında telkinlerden olduğunu anlamamıştım sonra sitede böyle şikayetleri olanları gördüm de öyle anladım.buna kendimce şöyle bir açıklama getirdim.ben kötü bi durum yaşadığımda ya da bana zarar veren insanları gördüğümde hemen midem bulanır ve kusmak isterim.bu telkinlerde bilinçaltıma etki ediyor, bilinçaltımda da bunlar yatıyor dolayısıyla mide şikayetlerim bu şekilde oluşmuştur dedim. sonra rüyalarımda değişti.zamanında nasıl olacak ne yapıcam diye düşündüğüm şeyler bi baktım rüyalarımda.gergin rüyalar bunlar ama sabahları uyandığımda zihnim gerginlikten öte huzurlu.bakalım ileriki zamanlar daha ne gösterecek... |
Ynt: Herkese Merhaba Tekrar merhaba btlcm; Çok yerinde bir tespitte bulunmuşsun. Olaylara ve kişilere tepkimiz nasılsa, telkinler de aynı şekilde etki gösteriyor. Mesela, ben kötü durumlarda sinirlenme veya ağlama şeklinde tepki veririm. Telkinlerde bende bu şekilde tepki göstermişti. Özellikle suçluluk telkini, ağlama krizine girmeme neden oluyordu.Fakat zamanla geçti. yaklaşık birkaç haftalık bir süre. Tabii bu süre kişiden kişiye değişiyor.Sende de mide rahatsızlığı olarak etkisini göstermiş..Ama merak etme, zamanla geçecek.Dinlemeye devam et yeter ki... smiliyface |
Ynt: Herkese Merhaba merhabalar...hoşgeldiniz yanımıza... vien1 güzel paylaşımlar dilerim... blissy sevgiler... hismiley |
Ynt: Herkese Merhaba teşekkür ederim kiss3 |
Ynt: Herkese Merhaba Merhaba btlcm mide bulantısı ve kusma hissi ben de de olmuştu ama 1-2 gün içinde geçti, kabus rüyalardan da yeni yeni kurtuluyorum, herşey yoluna girecek inşallah 98569 Bu arada hoşgeldiiinn vien1 kiss3 |
Ynt: Herkese Merhaba evet geçti bulantılarım. olan ramazanın ilk orucuna oldu :) kusunca bozuldu. ama şimdi iyiyim. bi de sitede bi hikaye okumuştum kimin yazdığını hatırlamıyorum. bu hikayede sabah kalktığında iki seçenek var ya iyi ya da kötü olacaksın. ben hergün iyi olmayı seçiyorum artık ne o kabuslar ne de başka bişi iyi olamı engellemiyor. bi de ben çok uyurdum gündüzleri. artık içim bi enerji doldu anlatamam.bomba gibiyim. nazar değcek diye korkuyorum ttli3 bi de eskiye göre erteleme yapmıyorum. ilerde tembellik tarih olacak 956k ben çok umutluyum yavaş yavaş ters giden herşey düzelecek. bu sitede bulunan tek tek herkesin katsısı var bunda. herkese herkese çok teşekkür ediyorum. smiliyface |
Ynt: Herkese Merhaba herkeze slm.ben yeni üyeyim.sizinle arkadaş olmak istiyorum. kabul edermisiniz? |
Ynt: Herkese Merhaba Alıntı:
|
Ynt: Herkese Merhaba hoşgeldin eminenur ttli3 burası sıcacık bir aile. senide hemen kabul edeceğine eminim. ben de çok yeniyim henüz. paylaşımlarını bekliyoruz kiss3 |
Ynt: Herkese Merhaba arkadaşlar ikinizde hoşgeldiniz. t678 mutlu ve güzel haberler duymak dileklerimle sapkal89 sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: Herkese Merhaba hoşluk sizden bulmak bizden. buldukça hoş olmak da emelimiz... emeklerinize sapkal89.... |
Ynt: Herkese Merhaba öncelikle herkese selamlar kiss3 1,5 aydır aralıksız dinliyorum ve kendimi de dinliyorum. sanki büyümesini beklediğim bi çiçeğin başında bekler gibi bekliyorum açmayı. evet tohum tuttu:) daha dik yürüyorum, kendimi ifade ediş şeklime bayılıyorum;), sessiz kalmıyorum ve uslubum dengeli, birinin yanında sesli bi yazı okuyamazdım şimdi teklemeden kekelemeden okuyorum; pozitif ve MUTLUYUM blissy işte bu benim:) kararlı ve inançlıyım; gücümün farkındayım. hafızam daha iyi.artık yeşil bir filizim.daha da yeşillenip açılacağım. ilgi alanlarım genişledi sitenin çok etkisi var bisürü şey öğrendim burdan. beynimin sınırsız olduğunu biliyorum ve hep zorluyorum. bi tek şey hala aynı o da ingilizce duvarı. hep çarpıyorum bi türlü aşamıyorum ve güvenimde yok kendime. bi tek bu işte. cd sipariş edicem gelmesini heyecanla bekliyorum. bu cd ile aşacağıma inanıyorum ve güveniyorum. herşey güzel olacak. sevgiler smiliyface |
Ynt: Herkese Merhaba ben de yeni geldim burda olmaktan çok mutluyum herkese merhaba hismiley |
Umarım burda mutluluğun daha da artar thumbsanim |
Ynt: Herkese Merhaba umarım ama kimseyi tanımıyorum henüz biraccık yalnızım bu yüzden sad456 |
İçini ferah tut. Kısa sürede buraya alışacaksın hismiley |
Ynt: Herkese Merhaba teşekkür ederiimm kiss3 |
Rica ederim. Sevgiler.. smiliyface |
Ynt: Herkese Merhaba hoşgeldin rasgavs emin ol burda asla yalnız kalmazsın. bir de bu sitede yalnızlık duygusu siliniyor tamamen çünkü tüm çalışmalar insanın kendine yetebilmesiyle alakalı. bu duygun olmayınca ister istemez etrafında daha çok insan oluyor. tabi bu sosyal hayatla ilgili:) siteye girince konuşmaktan ziyade okumayı tercih ediyorum. oku oku bitmiyo. çok ilginç şeyler yazıyo. ama istenildiği müddetçe arkadaşlık yaparım herkesle. yani kendini yalnız hissetme. sevgiler... |
Ynt: Herkese Merhaba evettt ben de hissettim bu söylediklerini onun için artık ben de burdayım mutluyum ve gösterilen alakadan memnunum happy6 teşekkürler teşekkürler smiliyface |
Ynt: Herkese Merhaba aramıza hoşgeldin rasgavs, mutlu anlar, sevgiler smiliyface |
Ynt: Herkese Merhaba mersii mlk34 hepimizee diliyorum |
Ynt: Herkese Merhaba güne mutluluğu seçerek başlayın :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:33 AM. |