Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   TANIŞALIM ARKADAŞLAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/13-tanisalim-arkadaslar.html)

AyaSofya 07-10-2006 03:28 PM

Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Akrep oldugum icin altini cizmisim galiba bilinc altimda:) Isin gercegi kasten olmadi, sitenin admini ve sitenin isimde olunca akrep sözcugu böyle cokca telafuz edilmis oldu:)

Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim ama kullanicak olan ben degilim, insallah kullanan arkadasima faydasi dokunur.

isogunluk 10-10-2006 11:32 AM

Alıntı:

AyaSofya Nickli Üyeden Alıntı
Akrep oldugum icin altini cizmisim galiba bilinc altimda:) Isin gercegi kasten olmadi, sitenin admini ve sitenin isimde olunca akrep sözcugu böyle cokca telafuz edilmis oldu:)

Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim ama kullanicak olan ben degilim, insallah kullanan arkadasima faydasi dokunur.

merhaba ben bu akrep konusunu merak ettim...olayınız nedir ?

hayatimdegisti 10-10-2006 11:46 AM

İsmail'cim bu bir portal site. neseli56 Akrep Bucu olanlara özel.Portal sahibi'de Akrepkral bir öğretmen aslında 12389.Ancak Akrep Bucu Olmayanlarda bu poRtal'a üye olabiliyorlar.Bende üye oldum. gulensmiley

AyaSofya 10-10-2006 12:48 PM

Atakan beyinde belirttigi gibi akreportal bir site, genis acili ve sadece akreplere özel degil, her burcan insani icinde barindiran bir site. Yukarlarda sitenin adresini yazmistim, Atakan bey reklam yaptigimi dusunmesin diye tekrar yazmiyorum :)

hayatimdegisti 10-10-2006 12:59 PM

O zaman şöyle düzelteyimAkrep Burcu olanların bir parçada olsa kendilerini daha özel hissetikleri ancak herkese açık bir site.
akrepportalnet.com  adresinden ulaşabilirsiniz. art56art56

AyaSofya 10-10-2006 01:12 PM

Bir duzeltmede ben yapiyim:) www.akreportalnet.com

Atakan bey katilimlarinizida bekleriz, sadece uye olmakla kalmayin lutfen:)

isogunluk 11-10-2006 10:52 AM

ben 22 kasım da doğdum, geleyim o zaman :) teşekkürler aydınlattığınız için...bu arada forumun düzeni için bundan sonra alıntı yaparak cevap verebiliriz bence...

AyaSofya 11-10-2006 08:40 PM

Hayatimdegisti kadar kibar olamasakta! Sicak karsilanacaginizdan emin olun isogunluk art56art56

sserdarkeskin 12-10-2006 03:01 PM

art56art56
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Serdar,1984 Anlara doğumluyum.Matematik Öğretmeniyim ve şu an boştayım. dl67
Boş zamanlarımı web tasarımcılık yaparak geçiriyorum.Site hakkında bizim için bulunmaz bir nimet.Her şey için teşekkürler Atakan Bey.. alk78

hayatimdegisti 14-10-2006 12:27 PM

Serdar Bey;
Saniyorum Sn Xenon'un matematik forumunda sitemiz hakkinda duyuru yapmasi sonucu üye oldunuz.Aramızda Matematik ile ilgilienen üyelerimizin olması forum kalitesi açısından sevindirici.
Hoş geldiniz. super
Tasarım konusunda neler yapıyorsunuz?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:22 PM.