![]() |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR merhaba, ben de arkadas tavsiyesiyle sitenize katildim. 1985 dogumluyum universite 3e gectim. istanbul dogumluyum halen istanbulda yasiyorum. mesajlari yukledim su an dinliyorum ve bir sure dinleyecegim. yorumlarimi ve etkilerini de yazarim. herkes kendine iyi baksin. sevgiler |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR merhaba, ben bir haftalık yeni bir üyeyim, 40 yaşındayım, özel bir şirkette bilgi işlem müdürü olarak çalışıyorum. Ego, suçluluk duygusu, mutluluk ve kilo verme mp3 lerini ilk günden beri sürekli dinliyorum. Kendimi daha enerjik ama biraz daha sinirli hissediyorum. Ancak inanılmaz bir iştahsızlık oluştu. Yürüyüş konusunda ise motivasyonum yükseldi. Yunus sesleri arka plan olarak beni biraz zorluyor. Geceleri eşim bu seslerden rahatsız oluyor. Atakan Bey uygun bir zamanında klasik müzik versiyonlarını oluşturabilirse minnettar kalırım. Portali oluşturan Atakan Bey'e ve destek veren tüm arkadaşlarımıza sevgi ve saygılarımı iletmek istiyorum. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
Merhabalar; Hoşgeldiniz, Kilo verme scriptini dinlediginize göre iştah kesilmesi olumlu. Sinirlilik hali ise aslında farkındalığın yükselmesidir.Suçluluk mp3'ü sayesinde artık etrafınızda meydanagelen olaylardan dolayi suçu kendinizde aramiyorsunuz.Bunun sonucunda meydana gelen durum tepkilerin net olması hatta zaman zaman sert olması aslında olması gereken bir şey. Bir süre sonra suçluluk duygusu mp3 ünü daha az dinlerseniz daha iyi olabilir. Sesi çok açmayınız.Kısık ses olunca uyurken rahatsız etmez.İleride bu konuda bir şeyler yapmayı düşünüyorum.... |
yardım istiyorum merhaba yeni üyenizim fakat arayıp taramamam rağmen mp3 le ilgili hiçbir şry göremedim nede dinleye bildim nerde bu mp3ler bi inlesem artık yoksas satınmı alıyoruz anlayamadımda bana yardımcı olursanız sevinicem saygılarımla :) |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR çok çok teşekkür ederim ilginize... |
Ynt: yardım istiyorum Alıntı:
Forumun en üst kisminda rehber bölümü var.Oradsa mp3 ler nerede isimli bir alt başlık bulacaksınız.Tıklayıp ilgili paylasim linklerinden indirebilirsiniz. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR merhabalar ben celal 1976 diyarbakır doğumluyum yerel bir gazetede gelel yayın yönetmeniyim ayrıca kendime ait cep telefonu teknik servisim var hayatım değişti sitesinden adresinizi aldım çok beğendim umarım benimde benimde katkılarım olur daha önce ıstanbul sarıyerde aynı işi yapıtordum saygılarmla :D :D |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Merhabalar Celal Bey; Hoşgeldiniz actionsmile Sizinde katkılarınızı bekliyoruzforuma. smiliyface |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Merhaba.. Akrep Kraldan Zayiflama telkini istedigim icin, Akrep Kral in tavsiyesiyle uye oldum bu siteye. Ayrica bende www.akreportalnet.com da moderatörum. Telkini indirim, nasil bir sonuc alacagimizi mutlaka paylasacagim sizlerle.. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Merhabalar; Hoşgeldiniz. Mesajiın içinde 3 kez Akrep kelimesi geçmiş.Bol Akrepli bir mesaj göndermişsiniz wave s45apk Umuyorum ki faydasini görürsünüz. Günlük kalorinizede dikkat edin.... Bir disiplin oluşturun telkinlerde bu süreci kolaylaştırır. art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:26 PM. |