Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Suçluluk Duyguları

Uyarılar

Affetmekle ilgili guzel bir yazi...

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Suçluluk Duyguları Affetmekle ilgili guzel bir yazi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız AFFETMEK NE DEMEKTIR ? Affetmek, baskalarinin yarattigi kosullardan ve yanlislardan dolayi kendimize aci vermeye, ya da baskasinin bize aci vermesine izin vermemize son vermek demektir. Affetmek, bir kesiftir... Bir yanlisi silmek degil, affettigimiz kisiyle aramizdaki benzerligi kesfetmektir. Affetmek unutmak degildir.. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Suçluluk Duyguları telkin cd indir izle İstanbul Suçluluk Duyguları nerededir kimdir Suçluluk Duyguları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Suçluluk Duyguları hipnoz Suçluluk Duyguları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Suçluluk Duyguları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Suçluluk Duyguları kuantum düşünce kitap haberi

Affetmekle ilgili guzel bir yazi...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-03-2011, 06:06 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
strongman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 244
Tesekkür: 27
218 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
strongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the rough
Standart Affetmekle ilgili guzel bir yazi...

AFFETMEK NE DEMEKTIR ?

Affetmek, baskalarinin yarattigi kosullardan ve yanlislardan dolayi kendimize aci vermeye, ya da baskasinin bize aci vermesine izin vermemize son vermek demektir.

Affetmek, bir kesiftir... Bir yanlisi silmek degil, affettigimiz kisiyle aramizdaki benzerligi kesfetmektir.

Affetmek unutmak degildir.. Gecmis unutulmaz.. Unutmamaliyiz da.. Ama gecmiste yapilanlarin yikici etkisini ortadan kaldirmaktir. Artik aciyi hissetmemektir.

Affetme sureci, yas tutma surecidir.. Kisi affetse de kaybetme duygusunun ve yaralanma duygusunun acisini hissedebilir. Onarim zaman gerektirir.

Affetmek yapilanlari onaylamak, hosgormek degildir.. Yapilanlari onemsiz farzetmek, ortpas etmek, yapilanlarin kotu oldugunu gecersiz farzetmek ya da o kisinin hakli oldugunu zannetmek de degildir.. Tam tersi "yapilanlar kotuydu.. incitti " diyerek ve yuzleserek yola cikilir.

Affetmek o kisiye kendimizi daha buyuk hissettirerek onu bize karsi borclu kilmak ta degildir.. bu bir ego oyunu olabilir ancak. Affetmeyi sectigimizde kimse bize borclanmayacaktir. Diger insanin da affetmesini, ozur dilemesini, degismesini ve bizim istedigimiz gibi olmasini beklemeyecegiz.. Cunku biz ancak kendimizi kontrol etmeye muktediriz.. Bir baskasinin secimlerini kontrol edemeyiz. Boyle bir gucumuz yok..

Affetmek fedakarlik degildir.. katlanmak hic degildir.. " Iyilik perisini" oynamak ta degildir.

Affetmemiz icin illa o kisiyi anlamamiz gerekmez.. olaylari illa hatirlamamiz da gerekmez.

Affetmek o ana mahsus bir durum degildir.. bir surectir.. zaman icersinde sabirla yavas yavas olur.

Affetmek bir secimdir.. Amac bizim oz mutlulugumuz, rahatlamamiz, ozgurlesmemiz, hastalanmamamiz ve hayatimizi saglikli ve mutlu yasamamizdir.

Affetmek, o kisiyi sevmek degil, o kisiyle konusmak zorunda olmak degil, o kisiyle iliskiyi surdurmek degil, o kisinin beklentileri dogrultusunda davranmak degil, o kisiyi sucsuz ya da hakli bulmak degildir.

Affetmeyi gerektiren her yara ve travma, icinde onemli bir dersi de barindirir. Dersi gorebilmek icin yarayi yeniden desmemiz, yuzlesmemiz gerekebilir.. cesurca bunu yapmaliyiz.. zira affetmenin gercek yolu buradan gecer.

Affetmek ofke ve intikama yatirim yapmaktan vazgecmektir. Affetmek kendimize verdigimiz en buyuk armagandir.. Aci, ofke ve caresizlik hislerinden ozgurlesmektir... Gecmise degil, simdiye ve gelecege yatirim yapmaktir.


Affetmek kendini yiyip bitirmek ya da kisiye bedel odetmek yerine, varolan enerjimizi kendimizi gelistirmek icin kullanmamizi saglar.

Gercek affedis, mazeret uydurmak ta degildir.. " Annem babam yapabileceklerinin en iyisini yaptilar.. naapsinlar.. ah canim benim" demek te degildir.

OFKE VE AFFETMEK BIRBIRININ ZITTI DEGILDIR. Uzerinde birlikte calisilmasi gereken olgular ve duygulardir.



AFFETME SURECI NASIL BASLAR?? NASIL AFFEDEBILIRIZ??

1) ONCE ACIYI, TRAVMAYI KABUL ETMEK VE YUZLESMEYE KENDIMIZI HAZIR HISSETMEK

2) KENDIMIZI TANIMAK, BU SUREC ICERSINDE BIR YANDAN KENDIMIZI AFFETMEYE DE BASLAMAK

3. BASAMAK: SINIRLARIMIZI CIZMEK.. KENDIMIZE GUVENDE HISSETTIGIMIZ BIR ALAN YARATMAK... YANI " TAMAM.. BUGUNE KADAR YAPTIGIN YANLISTI.. KOTUYDU.. BANA ACI VERDI.. AMA ARTIK DUR.. BUNDAN SONRA BUNA IZIN VERMIYORUM." DIYEBILMEK VE BU SINIRI KOYMAYA KARAR VERMEK.

4) KENDI DUYGUSAL TEPKILERIMIZLE YUZLESMEK.. DEGISECEK OLAN DIGER INSAN DEGIL, BIZIZ.. YANI BEKLENTI ONDAN DEGIL, KENDIMIZDEN.

5) OFKEMIZI KULLANACAGIZ... ONCE KENDI OFKE VE CARESIZLIK HISLERIMIZI FARKEDECEGIZ.. OFKE ENERJIMIZLE SINIRLARIMIZI YENIDEN BELIRLEYECEGIZ.

6) AFFETMENIN KISA YOLU, SIHIRLI TARIFELERI YOKTUR.. BIR SURECTIR,, SABIR GEREKIR.. HERKES ICIN FARKLI YASANIR.

7) OBJEKTIF OLARAK BIZE ACI VEREN DURUMLA YUZLESTIGIMIZ ZAMAN, DERIN BIR MUTSUZLUK VE YOGUN BIR OFKE, KORKU HISLERINDEN SONRA GERCEK UYANIS BASLAR VE YENIDEN SEVME GUCUNU KAZANMA SANSINI ELDE EDERIZ.

8) BUTUN BUNLARI YAPMADAN AFFETMEYE CALISMAK SAGLIKLI VE YARARLI OLAMAZ. EGER BIZ BIR CESARET YUZLESMEZSEK, TRAVMA KENDINI DEGISIK KILIFLARDA, OBJE DEGISTIREREK YINE KARSIMIZA CIKARAK TEKRARLAYACAKTIR.. BAZEN DE " MARAZI ASK" KILIFI ALTINDA CIKACAKTIR KARSIMIZA.. MARAZI ASK, COCUKLUKTA YARIM KALMIS OFKE VE OBSESYONUN ERISKINLIKTE YENIDEN YARATILMIS HALIDIR.

9) DUYGULARIMIZ BILINC ALTIMIZIN TERCUMANIDIR.. DUYGULARIMIZI DINLEMEYI ANLAMAYI OGRENMELIYIZ VE DUYGULARIMIZIN REHBERLIGINE IZIN VERMELIYIZ.. ACILARIMIZI DOLU DOLU YASAMADAN YAPILAN AFFEDISLER GERCEK AFFEDIS DEGILDIR, AFFETTIGIMIZI SOYLERIZ AMA ACI BILINCALTINA GOMULUR, HIC OLMADIK YERDE HIC OLMADIK SEKILLERDE FARKLI OBJELERE YANSIMALARLA PATLAMALAR YASARIZ.. BU DA BIZE ZARAR VERIR.

10) AFFETTIKCE BIR ZAMANLAR GOZUMUZE CANAVAR GIBI GORUNEN INSANIN GITIIKCE BOYUTU GOZUMUZDE KUCULUR... BIZI BILINCLI KIRMAYA CALISAN YA DA KOTU NIYETLI DAVRANAN, ZARAR VEREN KISI ZATEN KENDI YARATTIGI CEHENNEMI YASAMAKTADIR. ZATEN YASAMINDA MUTLU OLSA, KENDIYLE BARISIK OLSA HIC BUNLARI YAPARMI? BASKALARINA ZARAR VERME GUCSUZLERIN, SEVECENLIK, AFFEDICILIK GUCLULERIN ISIDIR.

11) COCUKLUK DONEMININ TRAVMALARIYLA YUZLESMEK COK ONEMLIDIR.. YOKSA ESIMIZLE OLAN YASANTIMIZDA, PATRONUMUZLA ILSKILERIMIZDE HEMEN AYNI SORUNLAR KARSIMIZA CIKIVERIR.. ORN: COCUGUNU SEVGIYLE BOGAN KONTROLCU EBEVEYN, KENDI DOGRULARINI EMPOZE ETMEYE CALISAN MUKEMMELIYETCI EBEVEYN, BABALARIN YONETTIGI YASAMLAR SEVGI NEFRET ILISKISI YARATABILIR.. BUNLARI BASTIRMAYA CALISIRSAK RUHSAL GELISIMIN YOLUNU TIKARIZ... DERKEN ONCE RUH HASTALANIR.. SONRA BEDEN.

12) GERCEK AFFEDIS, ZARAR VEREN KISI ICIN " SEN KENDI OFKENI KUSUYORDUN AMA BU BANA ZARAR VERIYORDU.. ARTIK BANA ZARAR VEREMEZSIN.. IZIN VERMIYORUM..BITTI.. ARTIK BENIM UZERIMDE HICBIR GUCUN YOK. BEN OZGURUM." DIYEBILMEK, HISSEDEBILMEK VE KARAR VERMEKTIR.

13) OFKE ENERJISININ GOREVI BIZE YENIDEN SINIRLARIMIZI BELIRLEMEK GUCUNU VERMEKTIR.. ONUN ICIN IKISI AYNI SUREC ICERSINDE YASANIR..

14) ACIYI ILACLARLA UYUTMAYA VE GOMMEYE CALISMAK BIR TEDAVI YOLU DEGILDIR.. KENDIMIZE YONELIK ISLEDIGIMIZ BIR SUCTUR.. ILAC TEDAVI ETMEZ SADECE SEMPTOMLARI GECICI OLARAK BASTIRIR.. KOKTEN IYILESME ANCAK FARKINDALIKLA VE KENDINI DERINDEN TANIMA SURECIYLE OLUR.. BEDENSEL HASTALIKLAR DA DUYGULARIN HASTALIGIDIR.. TEDAVISI YINE DUYGULARIN ACIGA CIKMIS ENERJISI ILE SAGLANIR.

15) DUYGULARI IFADE ETMEK BASTIRMAKTAN DAHA SAGLIKLIDIR.. AMA IDEAL YOL, DUYGULARIMIZI REHBER ALARAK, ONLARI KANALIZE EDEBILMEKTIR.. DUYGULARIMIZI BASTIRIRSAK KENDIMIZE ZARAR VERIRIZ.. IFADE EDERSEK KARSI TARAF INCINEBILIR.. AMA KANALIZE EDER YANI YUZLESEREK SINIRLARIMIZI NET BIR SEKILDE CIZERSEK, BU ZARARA IZIN VERMEMIS OLURUZ.

16) AFFETTIGIMIZI NERDEN ANLARIZ ? ARTIK O INSANDAN KORKMUYORSAK, OZELLIKLE DE ONUN DA IYILESMESI ICIN DUACI ISEK, BASINA KOTU BIRSEY GELSIN YA DA MUTSUZ OLSUN BEKLENTISINDE DEGILSEK, VE O KSIYI KENDISIYLE BASBASA BIRAKABILIYORSAK, O KISININ ADI GECTIGINDE ARTIK YUREGIMIZDE ACI HISSETMIYORSAK, BILELIM KI AFFETMISIZ.. LUTFEN BUNU FARKETTIGIMIZ GUN KENDIMIZI KUTLAYALIM.. AMA UNUTMAYALIM KI BU BIR SURECTIR.. YAS SURECIDIR.. ZAMAN VE SABIR GEREKIR.. ZORU BASARMAKTIR.

17) AFFETMEK KIMSEYE YAPTIGIMIZ BIR IYILIK YA DA YUCELIK HALI DEGILDIR... SADECE KENDI RUHUMUZU TEDAVI ETME VE IYILESTIRME SURECIDIR..


PEKI AFFETMEZSEK NE OLUR??

Surekli bir gucsuzluk, acizlik duygusu icinde oluruz.. Kendimizi sik sik kurban ilan edebiliriz.. Caresizlik yakinmalarimiz hep degisik objeler araciligiyla gundeme gelir. Zira tum onlari yapan "kotu kisi " olacagi icin biz otomatik olarak "iyi kisi" konumunda oluruz.

Affetmedigimiz surece icimizde derinlerde devamli bir haddini bildirme arzusu, intikam duygusu, gurur, kiskanclik, pismanlik, kendimizi hep hakli gosterme cabasi, zannedilen bir reddedilmisligin incinmisligi, sevgisizlik, affedemeyecegine inanma, obur kisinin mutlulugunu istememe gibi negatif duygular icersinde olunur.

VEEEE TUM BUNLARIN SONUCUNDA:

HAYIR DEME ZORLUGU, YANI KENDI BIREYSEL SINIRLARINI KOYAMAMA,
FARKINDA OLMADAN KENDINI CEZALANDIRMA ( Cunku bu duygular, arzular ve hirslar bilincin derinliklerinde "sucluluk hisleri" yaratacaktir ve bilincalti " suclular cezalandirilmalidir" komutu verecektir.)
GUZELIKLERDEN MAHRUMIYET VE UTANC
ZARAR VERICI ILISKILER
DURTUSEL, ZARAR VERICI DAVRANISLAR
BAGIMLILIKLAR
KAZALAR
HASTALIKLAR
DEPRESYON
YABANCILASMA, YALNIZLIK
BUYUYEMEME
RISK ALAMAMA
MUTLU AILE KURAMAMA
BASKALARININ HAYATLARINI YASAMA VS VS OLACAKTIR

HICBIRSEY ICIN GEC DEGILDIR!

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

strongman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-03-2011, 07:29 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 43
Tesekkür: 36
36 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kirikkalp is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Affetmekle ilgili guzel bir yazi...

ilk cumle cok etkleyici.hep aklmda bulunursa affetmem daha kolay olur sanirm.tesekkurler
kirikkalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2011, 03:39 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
hakikat1990 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 138
Tesekkür: 186
143 Mesajinıza toplam 538 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hakikat1990 will become famous soon enoughhakikat1990 will become famous soon enough
Standart Cevap: Affetmekle ilgili guzel bir yazi...

çok güzel bir paylaşım
hakikat1990 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2011, 06:10 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
CaSaNoVa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 124
Tesekkür: 100
117 Mesajinıza toplam 375 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CaSaNoVa will become famous soon enoughCaSaNoVa will become famous soon enough
Standart Cevap: Affetmekle ilgili guzel bir yazi...

Bu gibi bir kaynak arıyordum.

Teşekkürler strongman
CaSaNoVa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Affetmekle ilgili guzel bir yazi...

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Suçluluk Duyguları Affetmekle ilgili guzel bir yazi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız AFFETMEK NE DEMEKTIR ? Affetmek, baskalarinin yarattigi kosullardan ve yanlislardan dolayi kendimize aci vermeye, ya da baskasinin bize aci vermesine izin vermemize son vermek demektir. Affetmek, bir kesiftir... Bir yanlisi silmek degil, affettigimiz kisiyle aramizdaki benzerligi kesfetmektir. Affetmek unutmak degildir.. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Suçluluk Duyguları telkin cd indir izle İstanbul Suçluluk Duyguları nerededir kimdir Suçluluk Duyguları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Suçluluk Duyguları hipnoz Suçluluk Duyguları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Suçluluk Duyguları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Suçluluk Duyguları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.